- Konu Sahibi annabelica
- #42.601
Hasır sepetlere kıran girmiş ama onu söyliyimBen bez gibi değil de hasır böyle istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasır sepetlere kıran girmiş ama onu söyliyimBen bez gibi değil de hasır böyle istiyorum
Hahahaha ya şu bir arkadaş düz ahşap bir şey atmış ya o bizim kendi kirli sepetimiz meselaHasır sepetlere kıran girmiş ama onu söyliyim![]()
Bez olanların görüntüsü basit geldi biraz bana ondan hasır istedim, hem de görüntü güzel görünür aksesuar gibi düşündüm. Ama görünmeyecek bir yerdeyse bez de alınır.Aynenn kuzum Eki Görüntüle 3657048 o tarz mı alıcaksınız yoksa bu tarz direkt çamaşır sepeti mi?
Bir gün herkes yeşili sevecek
Merhaba plasenta previa teşhisi konulmadı ama düşük yerleşimliydi sonradan yukarı çıktı benim, grupta böyle 3 kişiydik hepimizin çıktı sanıyorum. Çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba plesenta previa olan var mı aranızda 29 haftalıgım marjinal benim malesef kanamam basladı 1 gece hastanede yattım kasilmada cikti nstde bundan somraki sureci yatarak gececek moralim baya bozuldu
Benimki de yeşil bej ya da yeşil gri gibi olacakAhahaha zevklerimiz benziyor olabilirayrıca erkek çocuk için çok seçenek yok malesef
mavi çok klasik ya bej kahve tonları ya da yeşil gri tonları
odasında huzurla uyusun diye yeşili seçtim
![]()
Ayy ne diyosun yaBen de kulağı tersinden tutarak sordum kuzumHocam 30 a geldik sayılır çok şükür, peki doğum tarihiyle ilgili öngörünüz ne
Dikişle 29ları atlatan genelde 36ları rahat görüyo dedi bana da
![]()
Ben de hasır istiyorum, kuzum baktım yok. Ya bez ya o attığım ahşaplar var. Siz nelere aldınız alacaksınız oyüzden sordum. Hasır küçük organizer sepetlerden bile bulamıyorum anlamadımBez olanların görüntüsü basit geldi biraz bana ondan hasır istedim, hem de görüntü güzel görünür aksesuar gibi düşündüm. Ama görünmeyecek bir yerdeyse bez de alınır.
Merhaba plasenta previa teşhisi konulmadı ama düşük yerleşimliydi sonradan yukarı çıktı benim, grupta böyle 3 kişiydik hepimizin çıktı sanıyorum. Çok çok geçmiş olsun
Benimki de yeşil bej ya da yeşil gri gibi olacakbence de yeşilin huzur etkisi var
bu iki rengi seçmiştim başta da ptesi mobilyacı tam ton seçmek için yanına çağırdı
Ben bir yarın bakayım sana yazayım kuzu o h&m'deki gibi istiyorum ben deBen de hasır istiyorum, kuzum baktım yok. Ya bez ya o attığım ahşaplar var. Siz nelere aldınız alacaksınız oyüzden sordum. Hasır küçük organizer sepetlerden bile bulamıyorum anlamadım![]()
Inşallah canım, amin aminAyy ne diyosun yagözlerimden yaşlar aktı okuyunca.. Allahım biliyor kalbimizden geçeni sağlıkla şöyle 3 kilo falan olduktan sonra dogsalar ne güzel olur
sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler de
![]()
Evetttt bu tarz tatlış şeylerBak bunu alabilirim mesela K _Kestane_![]()
DECHAUS 2'Lİ YUVARLAK AYICIK FİGÜRLÜ HASIR EL ÖRMESİ SEPET - Fiyatı, Yorumları
DECHAUS 2'Lİ YUVARLAK AYICIK FİGÜRLÜ HASIR EL ÖRMESİ SEPET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay olsun bugunde güzel geldi bu bilgi banaInşallah canım, amin aminBilsem dün söylerdim, eve gelip ağrı konusuna odaklanınca söylememişimdir
Alışveriş hızımızı artırabiliriz
![]()
Evet bende sordum normal dedi, birde karnımın sertleşmesini sordum çok sık olmuyorsa sorun yok dedi ama artık farkediyorum zaten çok hareketli olunca ya da ayakta kalınca oluyor. Birde bu aralar sırt ağrısı başladı sanırım sırt kaslarım güçsüz o yüzdenBu arada kızlar kimler yaşıyordu tam hatirlayamiyorum ama sanki @demet1374Pamlok sizinle konustuk bi bu durumu baskada yaşayan varsa eger,
Bu pelvik bölge ağrısı vajina kemikleri ağrısı falan normalmis artik olabilir dedi. Bide benim bebis bugun basi asagidaydi, baskı hissi daha da artabilir ağrın daha da olabilir endise etme normal dedi. Aklinizda olsun.
Demek ki boyu uzuyor kilosu artıyor iyice baskı artiyor ve agri oluyor.
Bizde bilmiyorduk hatta daha kaliteli diye mdf bakıyorduk hepAaa bak bunu bilmiyordumeşim hiçbir şeye karışmaz ama mobilyada tek kırmızı çizgisi vardır MDF olması
daha pahalı evet ama 3-5 fazla olsun kaliteli olsun der. Zaten bu sebeple hazır alamadık çünkü hazırda 1 tane MDF bulduk onun da tarzı istediğimiz gibi değildi. Artık bakalım ne çıkacak
![]()
Sırt ağrıları bendede başladı 3-4 gündürEvet bende sordum normal dedi, birde karnımın sertleşmesini sordum çok sık olmuyorsa sorun yok dedi ama artık farkediyorum zaten çok hareketli olunca ya da ayakta kalınca oluyor. Birde bu aralar sırt ağrısı başladı sanırım sırt kaslarım güçsüz o yüzden![]()
Evet hareketli dönemleri basladi artik haliyle de agrilar da toplanmalar sertlesmeler de oluyor sanki.Evet bende sordum normal dedi, birde karnımın sertleşmesini sordum çok sık olmuyorsa sorun yok dedi ama artık farkediyorum zaten çok hareketli olunca ya da ayakta kalınca oluyor. Birde bu aralar sırt ağrısı başladı sanırım sırt kaslarım güçsüz o yüzden
Bizde bilmiyorduk hatta daha kaliteli diye mdf bakıyorduk hepfazla da araştırmamak lazım
![]()
Yaklaşık 3 haftadır benim de sırtım çok ağrıyor, pazartesi kontrolüm var , Dr a soracağım, günde 2 kez kalsiyum magnezyum da kullanıyorum, ilk hamilegimde hiç böyle bir şey olmamıştıEvet bende sordum normal dedi, birde karnımın sertleşmesini sordum çok sık olmuyorsa sorun yok dedi ama artık farkediyorum zaten çok hareketli olunca ya da ayakta kalınca oluyor. Birde bu aralar sırt ağrısı başladı sanırım sırt kaslarım güçsüz o yüzden
Bizde bilmiyorduk hatta daha kaliteli diye mdf bakıyorduk hepfazla da araştırmamak lazım
![]()
Bende onu beğendim ama çok mavi geldi bana daAy şu mavi beyaz çok cicioyuncak sepetli oturma ünitesi falan çok güzelmiş, onu burada görsem mavileri yeşil ya da gri yapıp alabilirdim valla. Şimdi biz aynı şeyi yaptırıyoruz sayılır 100 bine geldi
Yeşilin tonu çok güzelmişşşBez olanların görüntüsü basit geldi biraz bana ondan hasır istedim, hem de görüntü güzel görünür aksesuar gibi düşündüm. Ama görünmeyecek bir yerdeyse bez de alınır.
Merhaba plasenta previa teşhisi konulmadı ama düşük yerleşimliydi sonradan yukarı çıktı benim, grupta böyle 3 kişiydik hepimizin çıktı sanıyorum. Çok çok geçmiş olsun
Benimki de yeşil bej ya da yeşil gri gibi olacakbence de yeşilin huzur etkisi var
bu iki rengi seçmiştim başta da ptesi mobilyacı tam ton seçmek için yanına çağırdı
Ben almıyordum magnezyum a yine başlayayım yaSırt ağrıları bendede başladı 3-4 gündürbu ara magnezyumu 1 alıyordum tekrar 2 ye çıkardım
![]()
Doktor magnezyumu kullanmana gerek yok dedi ama başlayacağım yineYaklaşık 3 haftadır benim de sırtım çok ağrıyor, pazartesi kontrolüm var , Dr a soracağım, günde 2 kez kalsiyum magnezyum da kullanıyorum, ilk hamilegimde hiç böyle bir şey olmamıştı
Eğer oğlum olsaydı bende yeşil düşünmüştüm odayı canım. Bence doğru bir seçimAhahaha zevklerimiz benziyor olabilirayrıca erkek çocuk için çok seçenek yok malesef
mavi çok klasik ya bej kahve tonları ya da yeşil gri tonları
odasında huzurla uyusun diye yeşili seçtim
![]()
Maşallah canım güzel haberler almışsınKontolüm iyiydi çok şükürRahim ağzı kapalı, bebito büyümüş
Sadece ultrasonda hocamız ağrın var sanki biraz dedi, ben de ağrı eşik değerim çok yüksek bişey hissedemiyorum önemli mi dedim, yok dedi ama ağrın var şuan az da olsa dedi. Sonra kendimi dinleyince hakkaten bel kasık bölgesinde ağrı vardı. Eve geldim dinlendim birkaç saate geçti şükür. Korktum tabi öyle diyince. Karaciğer değerlerini de vermiştim gitmeden, kolestaza dair hiçbişey yok şuan dedi
Şekerim de kontrol altındaymış diyetle.
Bizim zayıflama grubuna bir kere diyetisyen düşmüştü hhhjhehhje iyi darlamıştık kızı onun gibi bir şey olurduAramızda ebe ya da hemşire yok herhalde. Düşünemiyorum, sürekli darlardık onlari =)