• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Aynenn kuzum Eki Görüntüle 3657048 o tarz mı alıcaksınız yoksa bu tarz direkt çamaşır sepeti mi?
Bez olanların görüntüsü basit geldi biraz bana ondan hasır istedim, hem de görüntü güzel görünür aksesuar gibi düşündüm. Ama görünmeyecek bir yerdeyse bez de alınır.
sirinm sirinm ile akrabalığınız var mı 🤣🤣🤣 anam bulaşıcı burda her şey
Bir gün herkes yeşili sevecek 💚🤣
Kızlar merhaba plesenta previa olan var mı aranızda 29 haftalıgım marjinal benim malesef kanamam basladı 1 gece hastanede yattım kasilmada cikti nstde bundan somraki sureci yatarak gececek moralim baya bozuldu
Merhaba plasenta previa teşhisi konulmadı ama düşük yerleşimliydi sonradan yukarı çıktı benim, grupta böyle 3 kişiydik hepimizin çıktı sanıyorum. Çok çok geçmiş olsun 🌸
Ahahaha zevklerimiz benziyor olabilir :D ayrıca erkek çocuk için çok seçenek yok malesef :D mavi çok klasik ya bej kahve tonları ya da yeşil gri tonları :D odasında huzurla uyusun diye yeşili seçtim :D
Benimki de yeşil bej ya da yeşil gri gibi olacak 😍 bence de yeşilin huzur etkisi var 🤣 bu iki rengi seçmiştim başta da ptesi mobilyacı tam ton seçmek için yanına çağırdı

Eklentiler

• 1000158293.webp
    1000158293.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 46
Ben de kulağı tersinden tutarak sordum kuzum 😅 Hocam 30 a geldik sayılır çok şükür, peki doğum tarihiyle ilgili öngörünüz ne 🙈 Dikişle 29ları atlatan genelde 36ları rahat görüyo dedi bana da 🥹🥹🥰🥰
Ayy ne diyosun ya🥲🥲🥲 gözlerimden yaşlar aktı okuyunca.. Allahım biliyor kalbimizden geçeni sağlıkla şöyle 3 kilo falan olduktan sonra dogsalar ne güzel olur 🙏🥲 sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler de 🙏

Bez olanların görüntüsü basit geldi biraz bana ondan hasır istedim, hem de görüntü güzel görünür aksesuar gibi düşündüm. Ama görünmeyecek bir yerdeyse bez de alınır.

Merhaba plasenta previa teşhisi konulmadı ama düşük yerleşimliydi sonradan yukarı çıktı benim, grupta böyle 3 kişiydik hepimizin çıktı sanıyorum. Çok çok geçmiş olsun 🌸

Benimki de yeşil bej ya da yeşil gri gibi olacak 😍 bence de yeşilin huzur etkisi var 🤣 bu iki rengi seçmiştim başta da ptesi mobilyacı tam ton seçmek için yanına çağırdı
Ben de hasır istiyorum, kuzum baktım yok. Ya bez ya o attığım ahşaplar var. Siz nelere aldınız alacaksınız oyüzden sordum. Hasır küçük organizer sepetlerden bile bulamıyorum anlamadım 🙄🙄

Ayy ne diyosun ya🥲🥲🥲 gözlerimden yaşlar aktı okuyunca.. Allahım biliyor kalbimizden geçeni sağlıkla şöyle 3 kilo falan olduktan sonra dogsalar ne güzel olur 🙏🥲 sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler de 🙏
Inşallah canım, amin amin 🥰 Bilsem dün söylerdim, eve gelip ağrı konusuna odaklanınca söylememişimdir 🥹 Alışveriş hızımızı artırabiliriz 😍

Bu arada kızlar kimler yaşıyordu tam hatirlayamiyorum ama sanki @demet1374 Pamlok Pamlok sizinle konustuk bi bu durumu baskada yaşayan varsa eger,
Bu pelvik bölge ağrısı vajina kemikleri ağrısı falan normalmis artik olabilir dedi. Bide benim bebis bugun basi asagidaydi, baskı hissi daha da artabilir ağrın daha da olabilir endise etme normal dedi. Aklinizda olsun.
Demek ki boyu uzuyor kilosu artıyor iyice baskı artiyor ve agri oluyor.
Evet bende sordum normal dedi, birde karnımın sertleşmesini sordum çok sık olmuyorsa sorun yok dedi ama artık farkediyorum zaten çok hareketli olunca ya da ayakta kalınca oluyor. Birde bu aralar sırt ağrısı başladı sanırım sırt kaslarım güçsüz o yüzden 🫤
Aaa bak bunu bilmiyordum 🤣 eşim hiçbir şeye karışmaz ama mobilyada tek kırmızı çizgisi vardır MDF olması 🙈 daha pahalı evet ama 3-5 fazla olsun kaliteli olsun der. Zaten bu sebeple hazır alamadık çünkü hazırda 1 tane MDF bulduk onun da tarzı istediğimiz gibi değildi. Artık bakalım ne çıkacak 🤣
Bizde bilmiyorduk hatta daha kaliteli diye mdf bakıyorduk hep 😬 fazla da araştırmamak lazım 😂

Evet bende sordum normal dedi, birde karnımın sertleşmesini sordum çok sık olmuyorsa sorun yok dedi ama artık farkediyorum zaten çok hareketli olunca ya da ayakta kalınca oluyor. Birde bu aralar sırt ağrısı başladı sanırım sırt kaslarım güçsüz o yüzden 🫤
Sırt ağrıları bendede başladı 3-4 gündür 😖 bu ara magnezyumu 1 alıyordum tekrar 2 ye çıkardım😕

Bizde bilmiyorduk hatta daha kaliteli diye mdf bakıyorduk hep 😬 fazla da araştırmamak lazım 😂
Evet hareketli dönemleri basladi artik haliyle de agrilar da toplanmalar sertlesmeler de oluyor sanki.
Saglikli olsunlar da yaa..
Ben cok ayakta durmuyorum ama dedigin gibi az ayakta uzun kalinca sirt agrisi oluyor.

Yaklaşık 3 haftadır benim de sırtım çok ağrıyor, pazartesi kontrolüm var , Dr a soracağım, günde 2 kez kalsiyum magnezyum da kullanıyorum, ilk hamilegimde hiç böyle bir şey olmamıştı

Ay şu mavi beyaz çok cici 😍 oyuncak sepetli oturma ünitesi falan çok güzelmiş, onu burada görsem mavileri yeşil ya da gri yapıp alabilirdim valla. Şimdi biz aynı şeyi yaptırıyoruz sayılır 100 bine geldi
Bende onu beğendim ama çok mavi geldi bana da 🫤 bu arada diğer dediğim yeşil arka fonlu olanında oyuncak kutusu filan var.

Yeşilin tonu çok güzelmişşş 😍
Sırt ağrıları bendede başladı 3-4 gündür 😖 bu ara magnezyumu 1 alıyordum tekrar 2 ye çıkardım😕
Ben almıyordum magnezyum a yine başlayayım ya 😬
Yaklaşık 3 haftadır benim de sırtım çok ağrıyor, pazartesi kontrolüm var , Dr a soracağım, günde 2 kez kalsiyum magnezyum da kullanıyorum, ilk hamilegimde hiç böyle bir şey olmamıştı
Doktor magnezyumu kullanmana gerek yok dedi ama başlayacağım yine

Ahahaha zevklerimiz benziyor olabilir :D ayrıca erkek çocuk için çok seçenek yok malesef :D mavi çok klasik ya bej kahve tonları ya da yeşil gri tonları :D odasında huzurla uyusun diye yeşili seçtim :D
Eğer oğlum olsaydı bende yeşil düşünmüştüm odayı canım. Bence doğru bir seçim 🤗

Kontolüm iyiydi çok şükür 🥰 Rahim ağzı kapalı, bebito büyümüş 😍 Sadece ultrasonda hocamız ağrın var sanki biraz dedi, ben de ağrı eşik değerim çok yüksek bişey hissedemiyorum önemli mi dedim, yok dedi ama ağrın var şuan az da olsa dedi. Sonra kendimi dinleyince hakkaten bel kasık bölgesinde ağrı vardı. Eve geldim dinlendim birkaç saate geçti şükür. Korktum tabi öyle diyince. Karaciğer değerlerini de vermiştim gitmeden, kolestaza dair hiçbişey yok şuan dedi🙏😊 Şekerim de kontrol altındaymış diyetle.
Maşallah canım güzel haberler almışsın 😍
Ultrasonda ağrıyı nasıl anlıyorlar ya 🤔

Back
X