- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.261
ben yaptım kız çıktı bende de :)Makas bıçak testi yapan oldumu acaba benimki erkek çıktı
Canim hadi gözün aydin. Vajinal veya karindan farketmez duymuşsun ya. Bebislerimiz saglikla büyüsün saglikla gelsin inşallahKızlar bugün kalp atışı için gittik. Geçen hafta salı keseyi görmüştük ama henüz yolk sac gözükmüyordu bugün karından gördük ama kalp atışı karından duyulmadı vajinal baktı öyle dinleyebildim çok şükür. Sat a göre 7+1 olması gerekiyordu bugün ama geç yumurtlama olduğu için ultrasonda 6+0 çıktı doktor normal olduğunu söyledi. Sadece 1 tane kistim varmış sıkıntı olmaz dedi.annabelica
Amin canım evet normal dedi ve şişkinlik için bir şey vermedi. Eğer 2-3 gün kabızlık olursa ilaç veriliyormuş. Vitamin de vermedi sadece folik asit içecekmişim. İlk karından duyulmayınca korktum ama çok şükür sıkıntımız yok şu an. Ben zaten yumurtlamayı biliyordum canım normalinden 5 gün sonra olmuştu sonradan farkımız kapanır benceCanim hadi gözün aydin. Vajinal veya karindan farketmez duymuşsun ya. Bebislerimiz saglikla büyüsün saglikla gelsin inşallah
Bak sende de cikmis fark heralde bircogumuzda cikti sat dan farkli olarak. Benimde 4 5 gün var sat a gore daha ileri haftayim ama ölçümlerde oyle degil. Onemli olan guzel saglikla büyümesi.
Hersey yolunda ilerlesin insallah canim hepimiz icinbelirtilerin kaybolmasi ile alakali birsey sordun mu
Maşallah ne güzel :) darısı benim gibi daha kalp atışını duymayanların başına :)Kızlar 6+5 kalp atışını duydum bebeğimin çok şükür
Anladım canım sağol umarım öyledir, 3 gün Hastanede yattım, düşük tehlikesi nedeniyle progesteron iğnesi ve hap desteği aldım. Eve çıktım hapa devam ediyorum.Benim yumurta rezervi düşüklüğü yoktu. O ay içinde iki kez yumurtlama olmuş olabilir yada geç yumurtlama olmuştur
Progestan kalçadan çok etkili inşallah bu son olur, çok geçmiş olsunAnladım canım sağol umarım öyledir, 3 gün Hastanede yattım, düşük tehlikesi nedeniyle progesteron iğnesi ve hap desteği aldım. Eve çıktım hapa devam ediyorum.
İnşallah her hangi bir sorun olmaz da , haftaya salı günü çağırdı doktorum. Kalp atışını duyarim inşallah.
Bu arada bu hap ne kadar sersem yapıyor insanı, şu an resmen kafam iyi gibi, gözümü açamıyorum.
Ve ignelerden dolayi popişimin üzerine oturamiyorum resmen, acayip ağrı yapıyor.
Canim bendede lekelenme yaptı birakinca gecti doktorun ne karar verdi merak ettim coraspine devam mı ediyorsunAma bak senin doktorun kullanmaya devam ettirmişkahverengi olduğu için eski bir kanamaya ait dedi coraspinden olduğunu sanmıyorum. Yarın kontrolüm var bakalım soracağım tekrardan coraspine başlatacak mı merak ediyorum:)
İgne ne kullaniyorsun canim 4000lik mi benimde lekelenmem oldu coraspini biraktik ama sadece igne yeterli olur mu acaba yaBenimde iki düşükten (bir 6 biri 8 haftalık) sonra testlerden bişey çıkmamasına rağmen bunda hem iğne hem coraspin verdi sonra aynen sizin gibi lekeler başladı hatta bazısı kırmızıya yakın ama kanamı alanı yoktu bulamadılar. Şimdi coraspini bırak iğneye devam diyor ve Progestan kullanıyorum. Azalıyor ama asla bitmiyor bu telaş beni mahvedecek
Amin inşallaahMaşallah ne güzel :) darısı benim gibi daha kalp atışını duymayanların başına :)
Evet clexane 4000 kullanıyorum canım ama kanama olunca bıraktırdı onuda bi süre kullanmadım coraspini zaten tamamen kestiİgne ne kullaniyorsun canim 4000lik mi benimde lekelenmem oldu coraspini biraktik ama sadece igne yeterli olur mu acaba ya
İnşallah, çok teşekkür ederim.Progestan kalçadan çok etkili inşallah bu son olur, çok geçmiş olsun
Ben gittigimde unutmazsam bu belirtilerin bir anda kaybolmasini soracagim yaa. Her dr farkli ilerliyor canim vitaminler konusunda.Amin canım evet normal dedi ve şişkinlik için bir şey vermedi. Eğer 2-3 gün kabızlık olursa ilaç veriliyormuş. Vitamin de vermedi sadece folik asit içecekmişim. İlk karından duyulmayınca korktum ama çok şükür sıkıntımız yok şu an. Ben zaten yumurtlamayı biliyordum canım normalinden 5 gün sonra olmuştu sonradan farkımız kapanır bence
Senin cumartesiye kadar büyümüş olur iyiceBen gittigimde unutmazsam bu belirtilerin bir anda kaybolmasini soracagim yaa. Her dr farkli ilerliyor canim vitaminler konusunda.
Kapanır canim fark insallah daha bebisler büyüdükçe
Ay 4 hafta da cokmuss. Kontrol muayenesi yok mu dr.un gitsene onaSenin cumartesiye kadar büyümüş olur iyicebeni 4 hafta sonrasına çağırdı zaman zor geçer artık
banada yatarken al dedi canım bende sabah alıyorumBen bir de etkisi kısa sürmesin diye sabaha karşı 4-5 te uyanıp içiyorum gün içinde beni tutsun diye .artık 2 tane içeyim olmadı
benim de dun lekelenme oldu igneyide ecoprini de kestim doktorum ilaci cuma icmeye basliycam igneyi cumartesiCanim bendede lekelenme yaptı birakinca gecti doktorun ne karar verdi merak ettim coraspine devam mı ediyorsun
Bilmiyorum ki canım sormadım bi sıkıntı olsa çağrırdı diye düşündüm ama zaman geçmez tabi. Öyle kendini strese sokma bence bi de 9 ay sürecek hamileliği rahat geçirmek lazım canımAy 4 hafta da cokmuss. Kontrol muayenesi yok mu dr.un gitsene ona
Insallah saglikla büyüsün bebegim debeynim bana oyun oynuyor resmen bebegim iyidir dimi diye paronayak oldum kac gündür... kaygı bozukluğu olusacak diye cekiniyorum..
ben yazmıştım ve hala kistim var 3,5 cm ama doktor bebeği besliyor o korkma dedi bana küçülecek inşallah :)Ya haberin güzel kısmına seviniyorum ben oncelikle gözün aydın şükürler olsunKiste gelince canım kesin küçülür. Bebek büyüdükçe kist küçülüyor ve yok oluyor. Kisti olan bir arkadaşıma doktoru hamile kalmasini tavsiye etti ve hamileligin kistini gecirecegini söylemişti. Burada da bu konuşulmuştu sanki ama kim yazdı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?