Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canim hadi gözün aydin. Vajinal veya karindan farketmez duymuşsun ya. Bebislerimiz saglikla büyüsün saglikla gelsin inşallah
Bak sende de cikmis fark heralde bircogumuzda cikti sat dan farkli olarak. Benimde 4 5 gün var sat a gore daha ileri haftayim ama ölçümlerde oyle degil. Onemli olan guzel saglikla büyümesi.
Hersey yolunda ilerlesin insallah canim hepimiz icin belirtilerin kaybolmasi ile alakali birsey sordun mu

Amin canım evet normal dedi ve şişkinlik için bir şey vermedi. Eğer 2-3 gün kabızlık olursa ilaç veriliyormuş. Vitamin de vermedi sadece folik asit içecekmişim. İlk karından duyulmayınca korktum ama çok şükür sıkıntımız yok şu an. Ben zaten yumurtlamayı biliyordum canım normalinden 5 gün sonra olmuştu sonradan farkımız kapanır bence

Benim yumurta rezervi düşüklüğü yoktu. O ay içinde iki kez yumurtlama olmuş olabilir yada geç yumurtlama olmuştur
Anladım canım sağol umarım öyledir, 3 gün Hastanede yattım, düşük tehlikesi nedeniyle progesteron iğnesi ve hap desteği aldım. Eve çıktım hapa devam ediyorum.
İnşallah her hangi bir sorun olmaz da , haftaya salı günü çağırdı doktorum. Kalp atışını duyarim inşallah.
Bu arada bu hap ne kadar sersem yapıyor insanı, şu an resmen kafam iyi gibi, gözümü açamıyorum.
Ve ignelerden dolayi popişimin üzerine oturamiyorum resmen, acayip ağrı yapıyor.

Progestan kalçadan çok etkili inşallah bu son olur, çok geçmiş olsun

Canim bendede lekelenme yaptı birakinca gecti doktorun ne karar verdi merak ettim coraspine devam mı ediyorsun

İgne ne kullaniyorsun canim 4000lik mi benimde lekelenmem oldu coraspini biraktik ama sadece igne yeterli olur mu acaba ya

İgne ne kullaniyorsun canim 4000lik mi benimde lekelenmem oldu coraspini biraktik ama sadece igne yeterli olur mu acaba ya
Evet clexane 4000 kullanıyorum canım ama kanama olunca bıraktırdı onuda bi süre kullanmadım coraspini zaten tamamen kesti
Şimdi kanamam yok diye tekrar iğne kullanıyorum ama coraspin hiç

merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Ben gittigimde unutmazsam bu belirtilerin bir anda kaybolmasini soracagim yaa. Her dr farkli ilerliyor canim vitaminler konusunda.
Kapanır canim fark insallah daha bebisler büyüdükçe

Ben gittigimde unutmazsam bu belirtilerin bir anda kaybolmasini soracagim yaa. Her dr farkli ilerliyor canim vitaminler konusunda.
Kapanır canim fark insallah daha bebisler büyüdükçe
Senin cumartesiye kadar büyümüş olur iyice beni 4 hafta sonrasına çağırdı zaman zor geçer artık

Senin cumartesiye kadar büyümüş olur iyice beni 4 hafta sonrasına çağırdı zaman zor geçer artık
Ay 4 hafta da cokmuss. Kontrol muayenesi yok mu dr.un gitsene ona
Insallah saglikla büyüsün bebegim de beynim bana oyun oynuyor resmen bebegim iyidir dimi diye paronayak oldum kac gündür... kaygı bozukluğu olusacak diye cekiniyorum..

bu bizim ultrason goruntumuz bana da cinsiyet icin tahmin yaparmısnz

Eklentiler

• 1746701232845399071194728172655.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 49
Bilmiyorum ki canım sormadım bi sıkıntı olsa çağrırdı diye düşündüm ama zaman geçmez tabi. Öyle kendini strese sokma bence bi de 9 ay sürecek hamileliği rahat geçirmek lazım canım

ben yazmıştım ve hala kistim var 3,5 cm ama doktor bebeği besliyor o korkma dedi bana küçülecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…