Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
gel sarılalım ayni durum oldu benimde. Kadın dogum doktorunun raporu lazımmış. Aman neyse bosver. Biz sifasina odaklanalim
Sistemin açıkları ile basedemeyiz yoksa

Daha önce sezeryan geçirmiş annelere soruyorum, genel mi olcaksiniz lokal mi ? Benim oğlumda acil olduğu için genel olmuştu ama lokali de merak ediyorum açıkçası
büyük oğlumda genel di küçük oğlumda lokaldi kızım da lokal isteyeceğim daha iyi oluyor belli bir süre ağrılarını hissetmiyorsun birde hiçbir güzelliği kaçırmıyorsunun

O kadar haklısın ki sen bize üzülmüşsün canım kirazım
Ben okumuyorum valla artik dogumlar oluyor diyorsunuz siz burda ekim kasım gruplarinda diye napayim okursam mesela stres olacakmisim besbelli.
Bazen insanlar bilerek yapiyor gibi geliyor kk da. Sırf millete korku salmak icin, sorulan normal bir soruya bile negatif cevap veriyorlar. Bide dogum gibi her kadının hem yaşamak istedigi hemde endise ettigi bir olaydan bahsediyoruz insanlari korkutmaya gerek var mi bilemedim

Ay bence de ya bir ara yine demiştim kötü şeyleri dillendirmemek lazım, zaten stresliyiz hepimiz bu arada sözüm meclisten dışarı, burada hepimiz gerçek arkadaş gibi olduk. Geçen gün ekran süreme baktım gün içinde en çok burayı kullanmışım, o kadar artık içli dışlı olduk. Bir derdimiz olunca elbet paylaşacağız.
Bu arada şu grupta erken doğumlar oluyor demek kötü bir şey değil yanlış anlaşılma olmasın hazırlıklı oluyoruz böylece, ben sadece o sezaryeni gömen kişiden bahsediyorum

Açıklama yapman
Ya bak simdi hepimiz doguma birer adım daha yakınız bu saatten sonra tüm dogum sekillerini gömmeler bize de negatif yansır. O yüzden cokta okumamak lazım bence. Dogum hikayesi merak eden youtube girip pozitif dogum hikayesini izlesin en güzeli.
Bizim grupta birinin yaşadığı olayı paylaşması okey ama baska gruplardan gelince insan bi geriliyor. Sanki mahremimize girilmis gibi

Sağol canım bende molfixi ulasilabilir ve dışarda aniden ihtiyac olursa alabileyim diye aklima yazdım ama krem rengi olan bir paket vardi onu görmüştüm ben önerilerde.
Beyaz dediğim evet krem beyazda varmış şimdi trendyolda gördüm ama benim aldığım krem bende hep önerilerde gördüm bebek bezini de molfix alınca takım olsun dedim

Ayy evet bende oğluma da peluş giydirip kendimde bunu giymeyi hayal ediyorum ben tam beden alacağım kuzum biraz oversize duruyor bedenleri
Hasbinallaaavenimelvekilll nasıl olabiliyor aklım almıyor
Hiç sorma yaa bence doğum şeklinin kolayı yok ikisinin de ayrı zorluğu ve güzelliği var ama bazı insanlar bunu bile yarıştırıyor cinnetlik
Şşşş sakın sakın girme kuzu sen bugün bir mesaj gördüm benim bile anksiyetem tuttu kesinlikle bazı insanlar bilerek yapıyor korkutmak için artık bende böyle düşünüyorum

Şşşş sakın sakın girme kuzu sen bugün bir mesaj gördüm benim bile anksiyetem tuttu kesinlikle bazı insanlar bilerek yapıyor korkutmak için artık bende böyle düşünüyorum
Ayyy cidden miiii yok yokkk o zaman hic girmem tamam su an tamamen vazgeçtim
Evet ya bazi insanlar bile isteye korkutmak icin böyle davranıyor. Ne geciyorsa ellerine okuduğundan etkilenen birsuru insan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…