- 16 Eylül 2024
- 8.490
- 8.127
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.141
Kızlar bu arada aşıyı ödememiş. Ben aşıyı alıp sonra sağlık ocağına gittim aile hekimine burada söylenen kodu da gösterdim 3. trimester diye belirtin dedim önce direkt girmişti sonra silip yeni reçete verdi hamile olduğunu girdim ama böyle bir kod yok dedi. Şimdi kuzenim yazmış ödemedi uzman hekim istiyor diye. Yine kırk farklı söylem
gel sarılalım ayni durum oldu benimde. Kadın dogum doktorunun raporu lazımmış. Aman neyse bosver. Biz sifasina odaklanalim
Sistemin açıkları ile basedemeyiz yoksa
büyük oğlumda genel di küçük oğlumda lokaldi kızım da lokal isteyeceğim daha iyi oluyor belli bir süre ağrılarını hissetmiyorsun birde hiçbir güzelliği kaçırmıyorsununDaha önce sezeryan geçirmiş annelere soruyorum, genel mi olcaksiniz lokal mi ? Benim oğlumda acil olduğu için genel olmuştu ama lokali de merak ediyorum açıkçası
O kadar haklısın kiYaaaa :)) ondan demedim korkmadım da kızdımm bu arada kasım dedim ama ekimde olabilir hiç bilmiyorm
Doğum yapan anne diyorki bi daha bana sezeryan kolay diyenin alnını karışlarım..bilumum kötü örneklerle.. daha önceden doğum yapmış başka bi anne benim çok rahattı faln diyor (galiba diğer arkadaşlarıda korkmasın istiyor). O da karşılık olarak sen çok şanslı olan bi azınlıktasın falan diyor hala bi savunmaYani buna kızdım yoksa ben ne yaşayacağımı az çok biliyorum önceki de çok güzel geçti sadece doğum yapmayanlar adına üzüldüm
Molfixin hangisinden aldın canım? Izotonikli olandan mıİlk zamanlar pamukla su kullanıcam daha sonrası için molfix aldım
Adamı taklaya getireceksinizneyse şimdilik istikrarlı gidiyor adam helal olsun
Ay bence de ya bir ara yine demiştim kötü şeyleri dillendirmemek lazım, zaten stresliyiz hepimizO kadar haklısın kisen bize üzülmüşsün canım kirazım
Ben okumuyorum valla artik dogumlar oluyor diyorsunuz siz burda ekim kasım gruplarinda diyenapayim okursam mesela stres olacakmisim besbelli.
Bazen insanlar bilerek yapiyor gibi geliyor kk da. Sırf millete korku salmak icin, sorulan normal bir soruya bile negatif cevap veriyorlar. Bide dogum gibi her kadının hem yaşamak istedigi hemde endise ettigi bir olaydan bahsediyoruz insanlari korkutmaya gerek var mi bilemedim
Ahshah
O kadar çok girmiştir ki 600 liralık aşı koymamıştırAhshahşifaa şifaaa biz pozitif bakalim. Hamilelikte bu tarz öpücükler olabilir normal bosver takilmiyorum ben artik
Açıklama yapmanAy bence de ya bir ara yine demiştim kötü şeyleri dillendirmemek lazım, zaten stresliyiz hepimizbu arada sözüm meclisten dışarı, burada hepimiz gerçek arkadaş gibi olduk. Geçen gün ekran süreme baktım gün içinde en çok burayı kullanmışım, o kadar artık içli dışlı olduk. Bir derdimiz olunca elbet paylaşacağız.
Bu arada şu grupta erken doğumlar oluyor demek kötü bir şey değil yanlış anlaşılma olmasın hazırlıklı oluyoruz böylece, ben sadece o sezaryeni gömen kişiden bahsediyorum
Oyy oyy sorma sormaO kadar çok girmiştir ki 600 liralık aşı koymamıştır
Atma zehirli okuuu
Hic bu aşamaları düşünmüyorum ben
Varya deriiiin bir boşluk o kısımaskim herkes nasil cikariyo yapcaz bi sekilde
Evet izotonikli olanı aldım yeşil ve beyaz paket vardı beyaz paketi aldımMolfixin hangisinden aldın canım? Izotonikli olandan mı
Sağol canımEvet izotonikli olanı aldım yeşil ve beyaz paket vardı beyaz paketi aldım
Beyaz dediğim evet kremSağol canımbende molfixi ulasilabilir ve dışarda aniden ihtiyac olursa alabileyim diye aklima yazdım ama krem rengi olan bir paket vardi onu görmüştüm ben önerilerde.
Ayy evet bende oğluma da peluş giydirip kendimde bunu giymeyi hayal ediyorumAmin kuzum, çok teşekkür ederim
Bazı doktorlar da bilgi kirliliğini kendi yaratiyor valla
Uyy bu da çok güzel ben de yelek ve bunun arasında kalmıştım sonra malum bize kış pek gelmiyor diye yeleği alayım dedimbedende tereddüt ettim ama yeni sezon olup yorum da pek olmayınca. Kangurulu ya ekstra büyük mu almalıyız bilemedim
Canım ben pureseed ıslak havlu
Hasbinallaaavenimelvekilll nasıl olabiliyor aklım almıyorKızlar bu arada aşıyı ödememiş. Ben aşıyı alıp sonra sağlık ocağına gittim aile hekimine burada söylenen kodu da gösterdim 3. trimester diye belirtin dedim önce direkt girmişti sonra silip yeni reçete verdi hamile olduğunu girdim ama böyle bir kod yok dedi. Şimdi kuzenim yazmış ödemedi uzman hekim istiyor diye. Yine kırk farklı söylem
Hiç sorma yaa bence doğum şeklinin kolayı yok ikisinin de ayrı zorluğu ve güzelliği var ama bazı insanlar bunu bile yarıştırıyor cinnetlikEvet zaten kaygıları tavan oluyor yazık günah :))
Yaaaa :)) ondan demedim korkmadım da kızdımm bu arada kasım dedim ama ekimde olabilir hiç bilmiyorm
Doğum yapan anne diyorki bi daha bana sezeryan kolay diyenin alnını karışlarım..bilumum kötü örneklerle.. daha önceden doğum yapmış başka bi anne benim çok rahattı faln diyor (galiba diğer arkadaşlarıda korkmasın istiyor). O da karşılık olarak sen çok şanslı olan bi azınlıktasın falan diyor hala bi savunmaYani buna kızdım yoksa ben ne yaşayacağımı az çok biliyorum önceki de çok güzel geçti sadece doğum yapmayanlar adına üzüldüm
Yaa evet seni gördüm maşallah ince uzunsun zaten geçen yıldan bi bollukta varsa olur benim zaten tamdı haliyle şimdi arada 2 karış var
Şşşş sakın sakın girme kuzu senO kadar haklısın kisen bize üzülmüşsün canım kirazım
Ben okumuyorum valla artik dogumlar oluyor diyorsunuz siz burda ekim kasım gruplarinda diyenapayim okursam mesela stres olacakmisim besbelli.
Bazen insanlar bilerek yapiyor gibi geliyor kk da. Sırf millete korku salmak icin, sorulan normal bir soruya bile negatif cevap veriyorlar. Bide dogum gibi her kadının hem yaşamak istedigi hemde endise ettigi bir olaydan bahsediyoruz insanlari korkutmaya gerek var mi bilemedim
Ayyy cidden miiiiŞşşş sakın sakın girme kuzu senbugün bir mesaj gördüm benim bile anksiyetem tuttu kesinlikle bazı insanlar bilerek yapıyor korkutmak için artık bende böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?