- 9 Ağustos 2025
- 970
- 1.067
- 28
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.181
Morarma varsa sert bi darbe almış olmalısın canım sen bence hastaneye git için rahat etsin ihmal etme kuzumVurdugum yerde bi agri aci yok canim hafif bi yeri belli sekilde morarma var dun de kirmiziydiama alt karnimda sanci oluyor simdi biraz
Geçen okuduğum bir kitapta tam da böyle diyordu biz kadınlar zaten varoluşsal olarak bunun için yaratıldık ve aslında o çok mucizevi an o kadar sıradan bir olay kiKızlar hiç doğum şekline takılmayın salın gitsin nasipte ne varsa öyle olur. Tek isteğimiz bebeklerimizin sağlıkla gelmesi olmalı bence. Doğum şekli şu zor bu kolay diye tartışılacak bişey değil ama kk'da inatla bunu tartışmaya devam ediyor insanlar. Bu sonucu olan bir tartışma değil ikisi de zor çünküBir de bazı karakterler hayatta herşeyi abartmayı büyütmeyi çok seviyor. Doğum hikayesini de abartıyor. Acı çekmediler demiyorum tabiki zor olmuştur ama herkes bu acıyı çekiyor sonuçta. Anlatım şeklinize göre hikaye o kadar değişiyor ki. Doğum çok büyük bir olay ama bir o kadar da sıradan bişey. Milyarlarca kadın yapıyor bu işi. Nasıl dayanılmaz bir acı olabilir ki. Hepimiz buna dayanabilecek kadar güçlüyüz. Ben de çok korktum ilk doğumumda. En büyük korkum da suni sancıydı. Ve başıma o geldi yaaa ama bişey diyim mi bebeğinizi kucaklayıp koklamak emzirmek dünyanın açık ara en mükemmel duygusu. Yemin ederim herşeye değer. Başka bişeyi de düşünmeyin en önemlisi bu
Ya erkeklerin askerlik, kadınlarında doğum anısı bitmez diye bir laf duymuştum o hesapKızlar hiç doğum şekline takılmayın salın gitsin nasipte ne varsa öyle olur. Tek isteğimiz bebeklerimizin sağlıkla gelmesi olmalı bence. Doğum şekli şu zor bu kolay diye tartışılacak bişey değil ama kk'da inatla bunu tartışmaya devam ediyor insanlar. Bu sonucu olan bir tartışma değil ikisi de zor çünküBir de bazı karakterler hayatta herşeyi abartmayı büyütmeyi çok seviyor. Doğum hikayesini de abartıyor. Acı çekmediler demiyorum tabiki zor olmuştur ama herkes bu acıyı çekiyor sonuçta. Anlatım şeklinize göre hikaye o kadar değişiyor ki. Doğum çok büyük bir olay ama bir o kadar da sıradan bişey. Milyarlarca kadın yapıyor bu işi. Nasıl dayanılmaz bir acı olabilir ki. Hepimiz buna dayanabilecek kadar güçlüyüz. Ben de çok korktum ilk doğumumda. En büyük korkum da suni sancıydı. Ve başıma o geldi yaaa ama bişey diyim mi bebeğinizi kucaklayıp koklamak emzirmek dünyanın açık ara en mükemmel duygusu. Yemin ederim herşeye değer. Başka bişeyi de düşünmeyin en önemlisi bu
Kuzu wifisiz alacaksan bebevo ve weewelli beğenmiştim ben ama sonra bizim için wifili olanlar daha kullanışlı geldi Xiaomi aldıkKızlar yeni bir konuyla geliyorum bebek kamerasıbiz bebevoya baktık ama başka alternatif sunmak isteyen varsa dinlemek isterim wifisiz bir model istiyorum bu arada şu skandal haberlerden sonra
Kitabım yakında çıkıyor kızlarGeçen okuduğum bir kitapta tam da böyle diyordu biz kadınlar zaten varoluşsal olarak bunun için yaratıldık ve aslında o çok mucizevi an o kadar sıradan bir olay kive cümlenin sonu içimi ısıttı
Ben de çok seviyorum doğumumu anlatmayı ama kolay doğurdum demek bana daha havalı geliyorYa erkeklerin askerlik, kadınlarında doğum anısı bitmez diye bir laf duymuştum o hesap
Aaaa ayıpsın bizde anlatcaz tabi ki dibine kadarBen de çok seviyorum doğumumu anlatmayı ama kolay doğurdum demek bana daha havalı geliyor
Tabi canım anlatılmaz mı hayatımızın en büyük olayıAaaa ayıpsın bizde anlatcaz tabi ki dibine kadarvücudumuzda insan besleyip büyütüp çıkarıyoruz bunun ekmeği yenmez mi
Kaç haftalıksın canım senKızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işlerini fazla geçiktirmeyin ben bugün hep onla uğraştım ve baya yorucu oluyor çok ağırlaşmadan halledin
Ekim de alışverişe başlayanlar kulübü olarak sorularımız ve bizKızlar yeni bir konuyla geliyorum bebek kamerasıbiz bebevoya baktık ama başka alternatif sunmak isteyen varsa dinlemek isterim wifisiz bir model istiyorum bu arada şu skandal haberlerden sonra
Kendi adıma çok teşekkür ederim canımKızlar hiç doğum şekline takılmayın salın gitsin nasipte ne varsa öyle olur. Tek isteğimiz bebeklerimizin sağlıkla gelmesi olmalı bence. Doğum şekli şu zor bu kolay diye tartışılacak bişey değil ama kk'da inatla bunu tartışmaya devam ediyor insanlar. Bu sonucu olan bir tartışma değil ikisi de zor çünküBir de bazı karakterler hayatta herşeyi abartmayı büyütmeyi çok seviyor. Doğum hikayesini de abartıyor. Acı çekmediler demiyorum tabiki zor olmuştur ama herkes bu acıyı çekiyor sonuçta. Anlatım şeklinize göre hikaye o kadar değişiyor ki. Doğum çok büyük bir olay ama bir o kadar da sıradan bişey. Milyarlarca kadın yapıyor bu işi. Nasıl dayanılmaz bir acı olabilir ki. Hepimiz buna dayanabilecek kadar güçlüyüz. Ben de çok korktum ilk doğumumda. En büyük korkum da suni sancıydı. Ve başıma o geldi yaaa ama bişey diyim mi bebeğinizi kucaklayıp koklamak emzirmek dünyanın açık ara en mükemmel duygusu. Yemin ederim herşeye değer. Başka bişeyi de düşünmeyin en önemlisi bu
Dediğin şeyi bende okudum 1 saat nefesim kesildi yazamadım yani buralara, bir ay önceki gruptan gelip öyle bir şey yazmak ne alaka yani, gerçi üzüntüden belki ne yaptığını bilmiyorda olabilir ☹Herkes yaşadığını paylaşsın tabi ki ama mesela biz burada kaç haftadır artık birbirimizin iyi gününü de kötü gününü de gördük birbirimizi tanıyor gibiyİz artıksirinm dediği gibi. Mesela tam şuan grupta olmayan hiç mesaj bile yazmamış tanımadığımız biri gelip çok kötü bir tecrübesini buraya yazsa hepimiz dumur oluruz moralimiz alt üst olur ve içten içe ya bende yaşarsam diye endişeleniriz, öyle kişilerin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum ben. Yada gelip buraya kaos çıkarmaya çalışan biri olsa yine aynı şekilde. Neyse okuduğum şey öyle bişeydi o yüzden yazayım dedim
Kuzum bebeğin ayrı odada mı uyuyacakKızlar yeni bir konuyla geliyorum bebek kamerasıbiz bebevoya baktık ama başka alternatif sunmak isteyen varsa dinlemek isterim wifisiz bir model istiyorum bu arada şu skandal haberlerden sonra
Pamlok bana yolladı asla kınamak istemiyorum Rabbim sabır versin, acısını dindirir ama bugün üye olup gruplara bunu yazmak bana iyi niyetli gelmedi. Psikologa gidebilir ne bileyim destek gruplarına vs. bunun yeri birkaç haftaya doğum yapacak annelerin olduğu bu gruplar olmamalıydı bence..Dediğin şeyi bende okudum 1 saat nefesim kesildi yazamadım yani buralara, bir ay önceki gruptan gelip öyle bir şey yazmak ne alaka yani, gerçi üzüntüden belki ne yaptığını bilmiyorda olabilir ☹
30+2 cnm ama karnım baya 9 aylıkKaç haftalıksın canım sen
Bende onu diyorum yani, 26.haftayı geçtik diye sevinirken birde bunu okumak biraz ağır geldiPamlok bana yolladı asla kınamak istemiyorum Rabbim sabır versin, acısını dindirir ama bugün üye olup gruplara bunu yazmak bana iyi niyetli gelmedi. Psikologa gidebilir ne bileyim destek gruplarına vs. bunun yeri birkaç haftaya doğum yapacak annelerin olduğu bu gruplar olmamalıydı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?