- 9 Ağustos 2025
- 970
- 1.067
- 28
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.121
Aaa canım tamam sende aynı şekilde iletişimde olalımBen de aynısından aldım canım içindeki yatak dedikleri şey çok ince benim de hoşuma gitmedi o yüzden ayrıca bir şey düşünüyorum. E bebekten reflü yastığı almıştım o sığdı ama eğimli olduğu için bebek aşağı kayar gibi geldi o da içime sinmedi. Çözüm bulursan bana da haber verir misin
95 kilo olan benKızlar 30+0 70 kg olmuşum toplam 8 kg almışım, doğumu 75 ile kapatırmıyım sizce
Haklılar vallaAh bu doktorların da bizden çektiği nedir yaaa o kadar bilgi kirliliği var kii onlar da haklı kendilerince
İsviçre çakısı gibisin aşkımKuzu ben atayım sana
Kuzum gayet sert ben çok beğendim alın
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaaaa cokk tatli bunlarrrrİsviçre çakısı gibisin aşkımteşekkür ederimm hm de aradığım da https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1300471001.html buydu senin linke tıklayınca altta çıktı beden yok gelince alcam
Amin kuzum, çok teşekkür ederimŞifa olsun canımmm
Bazı doktorlar da bilgi kirliliğini kendi yaratiyor vallaAh bu doktorların da bizden çektiği nedir yaaa o kadar bilgi kirliliği var kii onlar da haklı kendilerince
Uyy bu da çok güzel ben de yelek ve bunun arasında kalmıştım sonra malum bize kış pek gelmiyor diye yeleği alayım dedimİsviçre çakısı gibisin aşkımteşekkür ederimm hm de aradığım da https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1300471001.html buydu senin linke tıklayınca altta çıktı beden yok gelince alcam
Canım ben pureseed ıslak havluKızlar konuşuldu mu tam bilemiyorum ama ıslak mendil hangi marka kullanacaksınız
Evet zaten kaygıları tavan oluyor yazık günah :))Ay bende kızıyorum ama onlarıda anlamaya çalışıyorum paylaşıp rahatlamaya çalışıyorlar gibi. Yine de doğurmamışların önünde yapılmasa güzel olur
Yaaaa :)) ondan demedim korkmadım da kızdımm bu arada kasım dedim ama ekimde olabilir hiç bilmiyormHocam Kasım analarına söyler misiniz kötü hikayelerini biraz gec anlatsınlar, Aralık anaları biraz korkuyor daaa
Cherry Mom
Yaa evet seni gördüm maşallah ince uzunsun zaten geçen yıldan bi bollukta varsa olur benim zaten tamdı haliyle şimdi arada 2 karış varBenim şuanlık önü de kapanıyor ama hissediyorum çok kısa zamanda çok çok kısa zamandaönü kapanmaz
Adamı taklaya getireceksinizIkimize farklı cevaplar verirmiş bide ne gülerimhocamız şurda şöyle konuştuğumuzu bilsee
HahahahaHiç sorma acaba hangimizin soruları daha saçma merak ettimHoca dediki bana bi konuda şimdi chatgptye yazıp soruyosun demi, eşim dediki yok hocam makale okuyo sürekli, hoca dediki her dergiyi makaleyi okumuyoruz biz, hocam takip ettiğiniz dergileri öğrenebilir miyim bende onları okurum dedim kahkahayı patlattı adam
Kanka zaten 23-24 derecede, ilk katman kısa kol zıbın, üstüne ya tulum, yada alt üst takım uzun kollu
Bende hep öyle yaptım kızlar üst üste çıt çıt çok sıkıcı oluyor hem cocuğa hem bize.bez bağlarken onu çıtçıtla öbürünü çıtçıtla hele bide tulum çıtçıtlıysa oy oyDimii bencede
Emzirme yastığı aldınız mı ya sert olması gerekiyor diyorlar mağazalarda baktıklarım hep çok yumuşaktı internetten de hangisi sert emin olamıyorum
Selam canım yoktun BayadırKızlar selam, göbek deliğimden biraz şeffaf sıvı geliyor, doktoru aradım sorun değil gelebilir dedi, aranızda duyanınız yaşayanınız oldu mu ?
Ayyy tövbe tadını çıkar ama iyiyim diye yorma kendiniKızlar bugün aşırı enerjik ve iyiydim. Ağrım sızım yok. Koşup zıplayabilirim o derece. Şimdi de suyum mu azaldı da hafifledim diye evham yapıyorum. Gerçekten kafayı sıyırmış olabilirim
İlk zamanlar pamukla su kullanıcam daha sonrası için molfix aldımKızlar konuşuldu mu tam bilemiyorum ama ıslak mendil hangi marka kullanacaksınız
Evi bir kırklayasım gelmedi değil ama tutuyorum kendimiAyyy tövbe tadını çıkar ama iyiyim diye yorma kendini
Eskiden hep genel yapıyorlardı ama şimdi öncelik belden uyuşturmaymış canım ekstra bir durum olmadıkça genel yapmıyorlar diye biliyorumDaha önce sezeryan geçirmiş annelere soruyorum, genel mi olcaksiniz lokal mi ? Benim oğlumda acil olduğu için genel olmuştu ama lokali de merak ediyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?