Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Aaa canım tamam sende aynı şekilde iletişimde olalım

Ah bu doktorların da bizden çektiği nedir yaaa o kadar bilgi kirliliği var kii onlar da haklı kendilerince
Haklılar valla bende öyle düşünüyorum. Bizim kafamiz tüm dr.lar ayni görüşte olmayinca karışıyor, onlarınki de nette dolasan aslı astari olmayan sorularla gittigimizde yoruluyor zor is doktorluk

Kızlar bu arada başka bir doktor tanıdığa sordum 27-36 arasında yapıldıysa tdap hatırlatma dozu td ye gerek yok dedi. 18-24 arasında olduysan hatırlatma dozu td ye gerek var dedi. Tabiki kendi doktoruma da soracağım da. Erken doğum vs demedi de gerek yok dedi 27 ve sonrası yapıldıysa zaten bebeğe geçecek kadar antikor oluşur koruyacaktır dedi.

İsviçre çakısı gibisin aşkım teşekkür ederimm hm de aradığım da https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1300471001.html buydu senin linke tıklayınca altta çıktı beden yok gelince alcam

Şifa olsun canımmm
Amin kuzum, çok teşekkür ederim
Ah bu doktorların da bizden çektiği nedir yaaa o kadar bilgi kirliliği var kii onlar da haklı kendilerince
Bazı doktorlar da bilgi kirliliğini kendi yaratiyor valla
İsviçre çakısı gibisin aşkım teşekkür ederimm hm de aradığım da https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1300471001.html buydu senin linke tıklayınca altta çıktı beden yok gelince alcam
Uyy bu da çok güzel ben de yelek ve bunun arasında kalmıştım sonra malum bize kış pek gelmiyor diye yeleği alayım dedim bedende tereddüt ettim ama yeni sezon olup yorum da pek olmayınca. Kangurulu ya ekstra büyük mu almalıyız bilemedim
Kızlar konuşuldu mu tam bilemiyorum ama ıslak mendil hangi marka kullanacaksınız
Canım ben pureseed ıslak havlu

Kızlar bu arada aşıyı ödememiş. Ben aşıyı alıp sonra sağlık ocağına gittim aile hekimine burada söylenen kodu da gösterdim 3. trimester diye belirtin dedim önce direkt girmişti sonra silip yeni reçete verdi hamile olduğunu girdim ama böyle bir kod yok dedi. Şimdi kuzenim yazmış ödemedi uzman hekim istiyor diye. Yine kırk farklı söylem

Ay bende kızıyorum ama onlarıda anlamaya çalışıyorum paylaşıp rahatlamaya çalışıyorlar gibi. Yine de doğurmamışların önünde yapılmasa güzel olur
Evet zaten kaygıları tavan oluyor yazık günah :))
Hocam Kasım analarına söyler misiniz kötü hikayelerini biraz gec anlatsınlar, Aralık anaları biraz korkuyor daaa
Cherry Mom
Yaaaa :)) ondan demedim korkmadım da kızdımm bu arada kasım dedim ama ekimde olabilir hiç bilmiyorm
Doğum yapan anne diyorki bi daha bana sezeryan kolay diyenin alnını karışlarım..bilumum kötü örneklerle.. daha önceden doğum yapmış başka bi anne benim çok rahattı faln diyor (galiba diğer arkadaşlarıda korkmasın istiyor). O da karşılık olarak sen çok şanslı olan bi azınlıktasın falan diyor hala bi savunma Yani buna kızdım yoksa ben ne yaşayacağımı az çok biliyorum önceki de çok güzel geçti sadece doğum yapmayanlar adına üzüldüm

Benim şuanlık önü de kapanıyor ama hissediyorum çok kısa zamanda çok çok kısa zamanda önü kapanmaz
Yaa evet seni gördüm maşallah ince uzunsun zaten geçen yıldan bi bollukta varsa olur benim zaten tamdı haliyle şimdi arada 2 karış var

Hahahaha iyi doğumlarınıza beni çağırın onları da takip edeyim dememişsin :)))

Kanka zaten 23-24 derecede, ilk katman kısa kol zıbın, üstüne ya tulum, yada alt üst takım uzun kollu

Dimii bencede
Emzirme yastığı aldınız mı ya sert olması gerekiyor diyorlar mağazalarda baktıklarım hep çok yumuşaktı internetten de hangisi sert emin olamıyorum
Bende hep öyle yaptım kızlar üst üste çıt çıt çok sıkıcı oluyor hem cocuğa hem bize.bez bağlarken onu çıtçıtla öbürünü çıtçıtla hele bide tulum çıtçıtlıysa oy oy
Uzun kollu ne zaman lazım oluyor derseniz Nisan mayıs içine hiç başka zıbın giymeden tek uzun kollu çıtçıtlı yetiyor.yeni uyandığında sadece üstüne ince bi yelek bitti

Kızlar selam, göbek deliğimden biraz şeffaf sıvı geliyor, doktoru aradım sorun değil gelebilir dedi, aranızda duyanınız yaşayanınız oldu mu ?
Selam canım yoktun Bayadır
Hiç olmadı bende duymadım da sebebi neymiş dr açıkladı mı

Daha önce sezeryan geçirmiş annelere soruyorum, genel mi olcaksiniz lokal mi ? Benim oğlumda acil olduğu için genel olmuştu ama lokali de merak ediyorum açıkçası

Daha önce sezeryan geçirmiş annelere soruyorum, genel mi olcaksiniz lokal mi ? Benim oğlumda acil olduğu için genel olmuştu ama lokali de merak ediyorum açıkçası
Eskiden hep genel yapıyorlardı ama şimdi öncelik belden uyuşturmaymış canım ekstra bir durum olmadıkça genel yapmıyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…