- 16 Eylül 2024
- 8.504
- 8.136
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #43.241
Aldim ekran görüntüsü kuzu cok teşekkür ederim bendeBen bu şekilde aldım kamerayı wifisiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldim ekran görüntüsü kuzu cok teşekkür ederim bendeBen bu şekilde aldım kamerayı wifisiz
Rica ederimAldim ekran görüntüsü kuzu cok teşekkür ederim bende![]()
İlk üç ay 400mg folik asit öneriliyor hatta hamilelik öncesi üç ayıda söylüyorlar ama sonrası gereksizmişSonrasında önerilmediğini hiç duymadım ben kuzum önerilmiyo muymuşbende elenatal2 kullanıyorum
Dizi hangisi onun da önerisini alalımUff kızlar eşimle diziye başladık, gelemiyorumiçim bık bık yazmak için
Aldim ekran görüntüsü kuzu cok teşekkür ederim bende![]()
Baya da kaliteli ben onlardan kullanıyorum yine ordan alcamKızlar çekmece içi için ikea’nın güzel kaliteli diyorlar
Ay bu bebekler ne zahmetliymiş yaaa, kıyafetini ütüle, biberonunu kaynat, popişini suyla ıslatılmış pamukla sil ay öf3 dk kaynat yeterli![]()
Kanka tulsa king 3.sezon gelmiş onu izliyoruzDizi hangisi onun da önerisini alalım![]()
Bende acaba oglusum icin renkli mi alsam diyorum yaAşko ben düz renk almak istiyorum karışık görünmesin diye birde ben kendi şifonyerimde de kullanıyorum çoraplar için filan o yüzden aynı renk alıp ihtiyaç olursa kendi odamda da kullanırım dedim
Bende aynı sebepten wifisiz istiyorum kuzum, muhtemelen bebevo alıcaz gibi
Bana o kadar uğraşsalar bambaşka yerlerdeydim şu anBaya da kaliteli ben onlardan kullanıyorum yine ordan alcam
Ay bu bebekler ne zahmetliymiş yaaa, kıyafetini ütüle, biberonunu kaynat, suyla ıslatılmış pamukla sil ay öfannem benim için bu kadar uğraşsaydı kim bilir nasıl kafama kakardı
![]()
Trendyoldan favladim bunlari![]()
SKUBB beyaz kutu seti - 00428549 | IKEA
SKUBB beyaz 6 parça kutu seti - 00428549 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Belli cevapların kısa kısa geçiştirmeliUff kızlar eşimle diziye başladık, gelemiyorumiçim bık bık yazmak için
Bilmiyordum kuzum ama elenatal2 çok önerilen bir multivitamin gerek olmasa vermezlerdi diye düşünmek istiyorum bunu da biz düşünmeyelim artık ya kafam büyüdü hamilelikte düşünmektenİlk üç ay 400mg folik asit öneriliyor hatta hamilelik öncesi üç ayıda söylüyorlar ama sonrası gereksizmiş
Spinal nasıldı canım iğne acıtıyor mu ve sonrası nasıl oluyor baş ağrısı vs oldu mu tecrübeliler bilgilendirirse sevinirimBen spinal olmuştum yine spinal olacağım![]()
Ya o kadar haklısın kiBelli cevapların kısa kısa geçiştirmelikonunun özünde değilsin sepideeee
Bilmiyordum kuzum ama elenatal2 çok önerilen bir multivitamin gerek olmasa vermezlerdi diye düşünmek istiyorum bunu da biz düşünmeyelim artık ya kafam büyüdü hamilelikte düşünmekten![]()
Ameliyatın heyecanı ile çok anlamıyosun canım acısını falan. Klasik bir iğne gibi acısı yani. Hızlı bir uyuşma oluyor. Sonrasında bel ağrısı yaşamadım ama arkadaşlardan başka yaşayanlar oldu anestezi uzmanı önemliymiş belli başlı şeylere dikkat edilmezse kalıcı bel ağrısı yaşayan bile var eski grupta. Uyandığında kahve ve bitter çikolata tüketince baş ağrısıda olmamıştı. Ama sezeryan ağrısı denen şey bunları solluyor biraz o konuda hazır olmak lazımSpinal nasıldı canım iğne acıtıyor mu ve sonrası nasıl oluyor baş ağrısı vs oldu mu tecrübeliler bilgilendirirse sevinirim![]()
Canım o da ince ama biraz daha kalın istiyorum benAklıma şöyle bir fikir geldi canım puset minderleri var görmüşsündür normalde pusetlerin içinde kullanılması tehlikeli olduğu için önerilmiyor bebek katlanıyor çünkü ekstra minder konulunca. Biz o minderlerden alıp beşiğin içine koysak nasıl olur sence ? Hem emniyet kemeri kısmı da kullanıma devam edilebilir Umaybebek 2 Parça - Bel Destekli Puset Minderi, Puset Çarşafı, Pamuk Kumaş - Orijinal Ürün - Fiyatı, Yorumları şunun gibi örneğin tabi ölçüsüne bakmak lazım
Boyut olarak uygun olmaz gibi bide canımAklıma şöyle bir fikir geldi canım puset minderleri var görmüşsündür normalde pusetlerin içinde kullanılması tehlikeli olduğu için önerilmiyor bebek katlanıyor çünkü ekstra minder konulunca. Biz o minderlerden alıp beşiğin içine koysak nasıl olur sence ? Hem emniyet kemeri kısmı da kullanıma devam edilebilir Umaybebek 2 Parça - Bel Destekli Puset Minderi, Puset Çarşafı, Pamuk Kumaş - Orijinal Ürün - Fiyatı, Yorumları şunun gibi örneğin tabi ölçüsüne bakmak lazım
8li olan 250 canım o daha kullanışlı benceFavladım canım tamam teşekkür ederim. Bende kendi dolaplarimda grisi var magazadan direkt almıştım. Bebisim icin de acaba biraz daha renkli ki alsam diye gecti aklımdan![]()