• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar çekmece içi için ikea’nın güzel kaliteli diyorlar
Baya da kaliteli ben onlardan kullanıyorum yine ordan alcam
3 dk kaynat yeterli🤣🤣
Ay bu bebekler ne zahmetliymiş yaaa, kıyafetini ütüle, biberonunu kaynat, popişini suyla ıslatılmış pamukla sil ay öf 😂 annem benim için bu kadar uğraşsaydı kim bilir nasıl kafama kakardı 🤣🤣🤣

Aşko ben düz renk almak istiyorum karışık görünmesin diye birde ben kendi şifonyerimde de kullanıyorum çoraplar için filan o yüzden aynı renk alıp ihtiyaç olursa kendi odamda da kullanırım dedim 🤗

Bende aynı sebepten wifisiz istiyorum kuzum, muhtemelen bebevo alıcaz gibi
Bende acaba oglusum icin renkli mi alsam diyorum ya 😍 rengarenklerden degilde mesela yine renkli olsa diyorum.

Birde valiz organizeri alcam onlara bakiyorum simdi😍 onu kesin rekli alcam ama 😄 bebiskomun esyalarini ve benimkileri koyup valize koymak için.

Baya da kaliteli ben onlardan kullanıyorum yine ordan alcam

Ay bu bebekler ne zahmetliymiş yaaa, kıyafetini ütüle, biberonunu kaynat, suyla ıslatılmış pamukla sil ay öf 😂 annem benim için bu kadar uğraşsaydı kim bilir nasıl kafama kakardı 🤣🤣🤣
Bana o kadar uğraşsalar bambaşka yerlerdeydim şu an 😆🤣🤣

Uff kızlar eşimle diziye başladık, gelemiyorum 😆🤣🤣 içim bık bık yazmak için
Belli cevapların kısa kısa geçiştirmeli 😂 konunun özünde değilsin sepideeee 🤣
İlk üç ay 400mg folik asit öneriliyor hatta hamilelik öncesi üç ayıda söylüyorlar ama sonrası gereksizmiş
Bilmiyordum kuzum ama elenatal2 çok önerilen bir multivitamin gerek olmasa vermezlerdi diye düşünmek istiyorum bunu da biz düşünmeyelim artık ya kafam büyüdü hamilelikte düşünmekten 🤣

Belli cevapların kısa kısa geçiştirmeli 😂 konunun özünde değilsin sepideeee 🤣

Bilmiyordum kuzum ama elenatal2 çok önerilen bir multivitamin gerek olmasa vermezlerdi diye düşünmek istiyorum bunu da biz düşünmeyelim artık ya kafam büyüdü hamilelikte düşünmekten 🤣
Ya o kadar haklısın ki 🥲 ama işte korkuyorum folik asit fazlalığını otizm ile ilişkilendiriyorlar. Cuma kontrolde bi sorcam bakalım klasik sorumu eşinize ne kullandırdınız🤣

Spinal nasıldı canım iğne acıtıyor mu ve sonrası nasıl oluyor baş ağrısı vs oldu mu tecrübeliler bilgilendirirse sevinirim 🫠
Ameliyatın heyecanı ile çok anlamıyosun canım acısını falan. Klasik bir iğne gibi acısı yani. Hızlı bir uyuşma oluyor. Sonrasında bel ağrısı yaşamadım ama arkadaşlardan başka yaşayanlar oldu anestezi uzmanı önemliymiş belli başlı şeylere dikkat edilmezse kalıcı bel ağrısı yaşayan bile var eski grupta. Uyandığında kahve ve bitter çikolata tüketince baş ağrısıda olmamıştı. Ama sezeryan ağrısı denen şey bunları solluyor biraz o konuda hazır olmak lazım

Aklıma şöyle bir fikir geldi canım puset minderleri var görmüşsündür normalde pusetlerin içinde kullanılması tehlikeli olduğu için önerilmiyor bebek katlanıyor çünkü ekstra minder konulunca. Biz o minderlerden alıp beşiğin içine koysak nasıl olur sence ? Hem emniyet kemeri kısmı da kullanıma devam edilebilir Umaybebek 2 Parça - Bel Destekli Puset Minderi, Puset Çarşafı, Pamuk Kumaş - Orijinal Ürün - Fiyatı, Yorumları şunun gibi örneğin tabi ölçüsüne bakmak lazım
Canım o da ince ama biraz daha kalın istiyorum ben

Aklıma şöyle bir fikir geldi canım puset minderleri var görmüşsündür normalde pusetlerin içinde kullanılması tehlikeli olduğu için önerilmiyor bebek katlanıyor çünkü ekstra minder konulunca. Biz o minderlerden alıp beşiğin içine koysak nasıl olur sence ? Hem emniyet kemeri kısmı da kullanıma devam edilebilir Umaybebek 2 Parça - Bel Destekli Puset Minderi, Puset Çarşafı, Pamuk Kumaş - Orijinal Ürün - Fiyatı, Yorumları şunun gibi örneğin tabi ölçüsüne bakmak lazım
Boyut olarak uygun olmaz gibi bide canım

Back
X