• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Canım acile geldim sancım geçmeyince. Ultrasonda bişey gözükmedi rahim ağzı uzunluğu 5 cm çıktı. Ama nstye bağladılar sancı çıktı 😕 şimdi serum alıyorum tekrar nstye bakacaklar eğer yine sancım olursa yatış vereceklermiş 😕
Iyi yapmışsın gitmekle canım, takip etmek önemli ağrılarımızı bak şükür hastanedesin. Inşallah tekrar çıkmaz sancı. Ben de bikez öyle yattım 1 gece kontrol amaçlı, sonra çıkmadı sancı taburcu oldum. Inşallah senin hiç çıkmaz 🙏

Ben valla kurutmaya attım. Ama benim kurutmam küçültmüyor. Narin ayarda kuruttum gayette güzel çıktılar.
Ben de ilk posta çamaşırı yıkadım, şu an kurutmada hatta. Hassas ayarda, küçüleceğini sanmıyorum. Küçülse de anlamayacağım zaten 😅 Narin programda olduğu için sorun olmayacaktır, güveniyorum 🙂

Aynı odada aynı anda dereceler kızlar 😬
Ben daha çok odanın sıcaklığına takıldım 😅 kombi çalışıyor mu kuzum ?
Ben 45 derecede çalıştırıyorum oda sıcaklığı ektedir 😂

1000133218.webp

Alın size gece bonusu 😆😆😆
All bak işte bu kafa karıştırıcı, benim 2 doktorum da bebeği direkt olarak korumayacağını söyledi. Ama buradaki diğer arkadaşların doktoru doğumdan sonra bebeği korur demiş. Bu paylaşım da direkt olarak korumayacağını söylüyor. Gerçekten çok can sıkıcılar ya hepsinin toplanıp ağız birliği yapmaları lazım acilen bir çok konuda 😅

All bak işte bu kafa karıştırıcı, benim 2 doktorum da bebeği direkt olarak korumayacağını söyledi. Ama buradaki diğer arkadaşların doktoru doğumdan sonra bebeği korur demiş. Bu paylaşım da direkt olarak korumayacağını söylüyor. Gerçekten çok can sıkıcılar ya hepsinin toplanıp ağız birliği yapmaları lazım acilen bir çok konuda 😅
Canım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söyledi 👍🏻

Canım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söyledi 👍🏻
Adam sütten dememiş ama kandan geçip korumaz demiş, benmi yanlış anladım acaba yarım türkçemle 😬🫠😂

Ben haftaya olcam daha 🤣 ama zaten hiç bir zaman olsam mı olmasam mı diye düşünmedim doktor ne derse okeyim 🤣 sadece bilimsel konularda tek doğru olması gerekirken niye bir çok görüş ortaya atılıyor onu anlamıyorum ve sinirleniyorum 😬😬
Ya benimkine ben sorduğumda bebeğe geçiyormu diye sormak hiç aklıma gelmemiş ya küt gibi durmuşum orda, oda gerek yok diyince işime geldi😆😆

Ben haftaya olcam daha 🤣 ama zaten hiç bir zaman olsam mı olmasam mı diye düşünmedim doktor ne derse okeyim 🤣 sadece bilimsel konularda tek doğru olması gerekirken niye bir çok görüş ortaya atılıyor onu anlamıyorum ve sinirleniyorum 😬😬
Ama kanka sizin dr bilgiliymiş olun diyorsa geçiyordur kesin

Kızlar bu arada konudan bağımsız benim geceleri uykum gelmiyor ya bugün sabah erken de kalktım bu saatte uyumam lazım ama tık yok 😢 hani hamileler çok uyurdu 😅 kandırıldım 🫠

Back
X