- 10 Haziran 2024
- 2.413
- 3.428
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #43.341
onu farkındayım cünki geceleri en azındanCanım ben uzun zamandır böyleyim uyku uyumuyorum geceleri resmen zor dalıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu farkındayım cünki geceleri en azındanCanım ben uzun zamandır böyleyim uyku uyumuyorum geceleri resmen zor dalıyorum
İlk defa sevindim bölümün bitmesineHerşeye bi cevabın var heedizi bitti heralde
![]()
Erken bile uyansam gece uykuya dalamıyorum eskisi gibi. Son trimester böyle demek kiYa bende gündüz geç kalkıyorum diye uykum gelmiyor sanıyordumnormalde hiç sevmem geç yatıp geç kalkmayı
![]()
Hamilelikte yalan oldu vallaAy aynı eşim, günü kaçırmayalım kafasında![]()
Tombik bir gece kuşu burda bacım
Yaa benim de öyle çok uzun zamandır. Hadi diyelim ki uyudum, zaten 2 saatte bir tuvalete kalkıyorum. O kalkışlardan birinde kesin 2-3 saat uyuyamıyorum. Uyu uyan derken saat 11 de kendime geliyorumCanım ben uzun zamandır böyleyim uyku uyumuyorum geceleri resmen zor dalıyorum
2 günde bir takip etmeniz lazım, 2 katı yükseliyor mu diye, hayırlı olsunKızlar size bişe soracam benim adetim 3 gün gecikti bugun kan tahlili yaptim HCGbeta 83 çıktı doktor 10 gün tekrar gel bakak dedi daha çok küçük dedi sizce yükselirmi bu bugün yaptığım test
Kurutmadan çıkınca son durumu yazar mısınnn haftaya bende yıkamaya başlıycamBen de ilk posta çamaşırı yıkadım, şu an kurutmada hatta. Hassas ayarda, küçüleceğini sanmıyorum. Küçülse de anlamayacağım zatenNarin programda olduğu için sorun olmayacaktır, güveniyorum
![]()
Kanka senin her şeyin bitti bir tek kurutmaya geldi sanırım sıraKurutmadan çıkınca son durumu yazar mısınnn haftaya bende yıkamaya başlıycam![]()
en sevdiğim gece kuşlarıTombik bir gece kuşu burda bacım![]()
Tesekkür ederim canım insallah yükselir2 günde bir takip etmeniz lazım, 2 katı yükseliyor mu diye, hayırlı olsun![]()
Bende kendimi öyle avutuyorum , vücudumuz alışmaya çalışıyoYaa benim de öyle çok uzun zamandır. Hadi diyelim ki uyudum, zaten 2 saatte bir tuvalete kalkıyorum. O kalkışlardan birinde kesin 2-3 saat uyuyamıyorum. Uyu uyan derken saat 11 de kendime geliyorumhazırız galiba ya bebişler gelince de böyle olmayacak mı işte
![]()
PROF ANNE YORUMU!2 günde bir takip etmeniz lazım, 2 katı yükseliyor mu diye, hayırlı olsun![]()
Eveett şu an tek gümdemim çamaşırları yıkayıp kurutmakKanka senin her şeyin bitti bir tek kurutmaya geldi sanırım sıra![]()
Aşkım tüp bebekte kan verdiğim saate kadar dikkat ediyordum aynı saatte verdim mi diyePROF ANNE YORUMU!
helal kız sana
Hayırlı olsunKızlar size bişe soracam benim adetim 3 gün gecikti bugun kan tahlili yaptim HCGbeta 83 çıktı doktor 10 gün tekrar gel bakak dedi daha çok küçük dedi sizce yükselirmi bu bugün yaptığım test
Nasip et RabbimEveett şu an tek gümdemim çamaşırları yıkayıp kurutmak![]()
Ben biraz aceleci davrandım 1 ay önce tüm alışverişi bitirdimNasip et Rabbim![]()
çok güzel anne olucaksın balımmAşkım tüp bebekte kan verdiğim saate kadar dikkat ediyordum aynı saatte verdim mi diyene 2 günü
![]()
Ay bu grupta hepimiz öyleyiz ahiretliğimçok güzel anne olucaksın balımm![]()