- 15 Mayıs 2022
- 2.699
- 3.975
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #43.381
Bende öyleyim yaEvet kuzum bugün 11 de uyandım mesela, uyandığımda sarhoş gibiydim sanki az uyumuş gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim yaEvet kuzum bugün 11 de uyandım mesela, uyandığımda sarhoş gibiydim sanki az uyumuş gibi
Tabi kiiiii o araştırmalar olmasa bugünlere gelinemezdiiiTabi canım ben beyin takımıyımaylardır araştırdığım konuları aktarıyorum sonuçta, şöyle yıkanacak, bu kullanılacak vs
Bu arada eldivendi çoraptı minnak şeyleri bu filelere koyup yıkıyorum kaybolmasın diye
HERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı - Fiyatı, Yorumları
89 la öğrendim 2 gün sonra 228 olmuştuBetanız kaç olduğunda keseyi gördünüz
Aşko patladım ben, araştırdıklarım yalanmışTabi kiiiii o araştırmalar olmasa bugünlere gelinemezdiii
Bak eksik kalan bi alışverişim varmış hemen sipariş veriyorum![]()
Hayır hayır buna inanmak istemiyorumAşko patladım ben, araştırdıklarım yalanmış![]()
Çok geçmiş olsun canım iyiki gittin için rahat etti inşallah zamanında olsun bidaha kikızlar şimdi eve gidiyorum. Ilk gittiğimde sancılar 5 dkda bir 100 civarıydı serumdan sonra hem süre uzadı hem de 20 civarına düştü. Adalat diye bir ilaç verip eve gönderdiler.
Yalnız ilk kez yaşadığım için önemli olabileceğini düşünmemiştim, regl öncesi sancısı gibi bir sancıydı, en azından neye dikkat etmem gerektiğini de öğrendim diyelim.
Bende yikansa bozulmaz mi diye düşünüyordum ama senin yıkamana da şaşırmıştım açıkçasıRica ederim kuzumGerçekten kaliteli ve görüntüsü de çok sevimli bence
Normalde yıkamaya uygun değil demiş satıcı soranlara, silin demiş risk almamak için sanırım. Ama ben makinada yıkadım hepsini bir güzel, silmek içime sinmeyecekti
Mis gibi oldu, hiç bozulma da olmadı, aklınızda olsun sizin de yıkamak isterseniz denendi, onaylandı
![]()
Beceremedim sanırım yaHayır hayır buna inanmak istemiyorum![]()
Bunlar sağlam kaldı en azındanBende yikansa bozulmaz mi diye düşünüyordum ama senin yıkamana da şaşırmıştım açıkçasıiyi bari birsey olmamis. Yoksa yenilerini sipari etmistin simdiye
![]()
Mesela neyi yanlış araştırmışsın canımmBeceremedim sanırım yaaldığım tüm kiloları verdim şu an
![]()
Canım nasıl yani hepsini mi atmıştın hepsi mi küçüldü ? Belki senin gözüne öyle geldiler ütüleyince düzelirKızlarrr kurutmadan çıkanlar yarısı kadar kaldıneyi yanlış yaptım bilmiyorum, o kadar ince düşündüm kendimce. Ay ter döküyorum şu an, zaten minnacıklardı, hiç oldular şu an. Gülmekle ağlamak arasındayım
![]()
Yaaa narin programda çalıştırmıştın oysa kiKızlarrr kurutmadan çıkanlar yarısı kadar kaldıneyi yanlış yaptım bilmiyorum, o kadar ince düşündüm kendimce. Ay ter döküyorum şu an, zaten minnacıklardı, hiç oldular şu an. Gülmekle ağlamak arasındayım
![]()
İnsallah bizde görürüz tesekkür ederim cevabın icin moral oldu biraz korkmuştum niye düşük değer diye89 la öğrendim 2 gün sonra 228 olmuştu
5 gün sonra da doktora gitmiştik keseyi görmüştük ama o gün tekrar kan vermedim ben
İnşallahİnsallah bizde görürüz tesekkür ederim cevabın icin moral oldu biraz korkmuştum niye düşük değer diye![]()
Canım tekrar çok geçmiş olsunkızlar şimdi eve gidiyorum. Ilk gittiğimde sancılar 5 dkda bir 100 civarıydı serumdan sonra hem süre uzadı hem de 20 civarına düştü. Adalat diye bir ilaç verip eve gönderdiler.
Yalnız ilk kez yaşadığım için önemli olabileceğini düşünmemiştim, regl öncesi sancısı gibi bir sancıydı, en azından neye dikkat etmem gerektiğini de öğrendim diyelim.
Canım bosch serie 6 benim kurutma makinası. Narin ve hassas ı seçtim, ve bir çok yorum da okudum, küçülmüyor diyen çoktu. Boschun kendisi de doğru programda küçülmez diyor. En doğru program bu olmalıydı. Ama değilmiş demek. Kaç gündür açıp açıp bakıyordum.Mesela neyi yanlış araştırmışsın canımm
Ayyy ne diyorsun yaa. Hepsi mi çektiiii ☹Beceremedim sanırım yaaldığım tüm kiloları verdim şu an
![]()
Bunlar sağlam kaldı en azındankıyafetlerde batırdım ama
![]()
kuzum ben daha hamileliğimizin ilk haftaları yazmıştım kurutmaya atmayın diye ama sen görmemiş olabilirsin hatta bi kac kere yazdım küçülüyor bebek kıyafetleri, oyüzden yıkayıp serceksin balımKızlarrr kurutmadan çıkanlar yarısı kadar kaldıneyi yanlış yaptım bilmiyorum, o kadar ince düşündüm kendimce. Ay ter döküyorum şu an, zaten minnacıklardı, hiç oldular şu an. Gülmekle ağlamak arasındayım
![]()