• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
32'den itibaren yapan var 34'ten itibaren yapan var canım bildiğim kadarıyla. Benim doktorum riskli bir durumun yoksa 32'de gerek yok dedi cuma gideceğim bakalım tam 32+0 oluyor. Muhtemelen sonraki randevuda bakar
yarın 32+3 oluyor benim de, kontrolüm var. Şimdi de nstye bağlarlar mı acaba diye merak başladı😄

Bu arada bir arkadaş sigorta hakkı sormuştu kim hatırlayamadım ama. Ben doğum öncesi de birkaç hakkımı kullandığım için son 1 hakkım kaldı o da cuma günü bitecek. 2 kere falan da ücretli giderim diye düşünüyorum

Bende yurtdışı sitelerinde bakarken gördüm burda hiç görmemiştim sonra burda aratıp fiyatını görünce küçük çaplı bir şok geçirip bunda karar verdim 🤣 bende baya beğendim
Almanyada ne kadar görünüyor kanka, bende giden olursa söylim

Canım benim doktorum gerek yok eğer şikayetin olursa 38 de başlarız dedi

Hmmmm senin boy ve zayıflığınla bir tık durabilir gibi ama gelince büyükse iade edip m alırsın kankişim
Demek kii her zamab 32den itibaren başlamıyorlar nstye canım. Bakalım yarın kontrolüm var 32+3 oluyor merakla bekliyorum 🙈

Back
X