- 23 Ekim 2024
- 6.307
- 10.526
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #43.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok asil duruyor bayıldımBende geçenki attığım beyaz geceliki aldım kızlar foto çekimi için
![]()
BONJOUR MADAME Bjm-1631 Gecelik & Sabahlık Takımı - İpeksi Saten Vizon Ekru - Fiyatı, Yorumları
BONJOUR MADAME Bjm-1631 Gecelik & Sabahlık Takımı - İpeksi Saten Vizon Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
L aldım kanka inşallah emanet gibi durmazÇok asil duruyor bayıldım![]()
Çok şık görünüyor yaSkip Hop Main Frame 6 Bölmeli Sırt Çantası – Siyah - Fiyatı, Yorumları
Kızlar bende anne bebek çantası olarak buna karar verdim buradaki fiyatı çok yüksek tabi almanyadan daha uyguna aldırmayı düşünüyorum
32'den itibaren yapan var 34'ten itibaren yapan var canım bildiğim kadarıyla. Benim doktorum riskli bir durumun yoksa 32'de gerek yok dedi cuma gideceğim bakalım tam 32+0 oluyor. Muhtemelen sonraki randevuda bakarKızlar nstde sancı takibi kaçıncı haftada başlıyor
Canım benim doktorum gerek yok eğer şikayetin olursa 38 de başlarız dediKızlar nstde sancı takibi kaçıncı haftada başlıyor
Hmmmm senin boy ve zayıflığınla bir tık durabilir gibi ama gelince büyükse iade edip m alırsın kankişimL aldım kanka inşallah emanet gibi durmaz![]()
yarın 32+3 oluyor benim de, kontrolüm var. Şimdi de nstye bağlarlar mı acaba diye merak başladı32'den itibaren yapan var 34'ten itibaren yapan var canım bildiğim kadarıyla. Benim doktorum riskli bir durumun yoksa 32'de gerek yok dedi cuma gideceğim bakalım tam 32+0 oluyor. Muhtemelen sonraki randevuda bakar
Baksın artık ya32'den itibaren yapan var 34'ten itibaren yapan var canım bildiğim kadarıyla. Benim doktorum riskli bir durumun yoksa 32'de gerek yok dedi cuma gideceğim bakalım tam 32+0 oluyor. Muhtemelen sonraki randevuda bakar
Terzi terziCanım benim doktorum gerek yok eğer şikayetin olursa 38 de başlarız dedi
Hmmmm senin boy ve zayıflığınla bir tık durabilir gibi ama gelince büyükse iade edip m alırsın kankişim
Bende yurtdışı sitelerinde bakarken gördüm burda hiç görmemiştim sonra burda aratıp fiyatını görünce küçük çaplı bir şok geçirip bunda karar verdimÇok şık görünüyor yadiğerleri bunun kadar değil
Evet bence de M olabilir bir dene de olmadı vakit var değişirsinL aldım kanka inşallah emanet gibi durmaz![]()
Almanyada ne kadar görünüyor kanka, bende giden olursa söylimBende yurtdışı sitelerinde bakarken gördüm burda hiç görmemiştim sonra burda aratıp fiyatını görünce küçük çaplı bir şok geçirip bunda karar verdimbende baya beğendim
Demek kii her zamab 32den itibaren başlamıyorlar nstye canım. Bakalım yarın kontrolüm var 32+3 oluyor merakla bekliyorumCanım benim doktorum gerek yok eğer şikayetin olursa 38 de başlarız dedi
Hmmmm senin boy ve zayıflığınla bir tık durabilir gibi ama gelince büyükse iade edip m alırsın kankişim
Maalesef her şey gibi bunda da farklı görüşler var arkadaşımyarın 32+3 oluyor benim de, kontrolüm var. Şimdi de nstye bağlarlar mı acaba diye merak başladı![]()
Sancı vs tarzı bi şey hissetmiyorum hiç sadece kasığımda tek taraflı baskı var o da belki bebiş oraya ayağını kafasını koyduysa diyedirMaalesef her şey gibi bunda da farklı görüşler var arkadaşımşikayetin, riskin vs yoksa bağlamaz herhalde