- 17 Ağustos 2021
- 1.696
- 2.082
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #43.661
Buralardayım canım , arada girip okuyorum çok aktif olamıyorum , çalışıyorum halaHandan2212 canım nerelerdesin hic yoksun ne zamandır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralardayım canım , arada girip okuyorum çok aktif olamıyorum , çalışıyorum halaHandan2212 canım nerelerdesin hic yoksun ne zamandır
Bazıları anne karnında hareketli olan bebeklerin doğduklarında daha sakin olduklarını söylüyorlar benimkiler karnımda baya hareketliydiler doğduklarında öyle oldularTecrübeli analar anne karnındaki hareketlilikle doğumdan sonra bebenin hareketliliği aynı mı oluyorne olur hayır deyin hahaha
Benim bu rahatlık nerden geliyo bilmiyorum ama 25. Haftada çocuğumun sadece korbell çöp kovası vardı sjsjsjben 25. Haftada bitirdim alışverişi kafam rahatlamasa dönüp dururdum
Ahahah alacak olsaydım benimde yoktu ama neyse ki ev valiz cenneti birine hazırlayacağım artıkHastane çantam yok![]()
Çok sevindim canım ya derin bir oh çektik hepimizMerhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun![]()
Allah'ım aminBazıları anne karnında hareketli olan bebeklerin doğduklarında daha sakin olduklarını söylüyorlar benimkiler karnımda baya hareketliydiler doğduklarında öyle oldular![]()
Erken doğum olmaz bence kuzum 38de doğum yaparsın. Ya da en kötü 4 kilo olur bebeğin. Öyle aşırı bir önden gitme durumu yok bence. Seni kendi doktorun rahatlatır yarın. Son gittiğin kafanı karıştırdı birazO sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen benresmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim
yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum
erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim
![]()
Sağol canımÇok sevindim canım ya derin bir oh çektik hepimiz![]()
Kızıma yakışır bir yeni valizle gideceğimBenim bu rahatlık nerden geliyo bilmiyorum ama 25. Haftada çocuğumun sadece korbell çöp kovası vardı sjsjsj
Ahahah alacak olsaydım benimde yoktu ama neyse ki ev valiz cenneti birine hazırlayacağım artık![]()
Özellikle benle dimiSizinle çok arkadaş olmak isterdim yakeşke isim verme sosyal medyadan ekleme serbest olsaydı
bunları yazmak da yasak mı ki acaba
![]()
Rengi filan tam sen zatenKızlar bir tane daha geceliğe ihtiyacım vardı, haftalardır bakıyordum beğendiklerim hep 3 bin üstüydü, birkaç kez giyerim diye elim gitmedi az önce şunu görüp aldım direkt![]()
Al tabi şöyle pembe bişeyKızıma yakışır bir yeni valizle gideceğimevdekiler nope
![]()
Teşekkür ederim kuzummRengi filan tam sen zatengüle güle giy kuşum
Al tabi şöyle pembe bişey![]()
En taşlısındanRengi filan tam sen zatengüle güle giy kuşum
Al tabi şöyle pembe bişey![]()
Evet ya gerçekten bu sefer aşırı kafam takıldı hep bu doktorun yüzünden dediğin gibi olur inşallah şükocum yarın içimi rahatlatır buna çok ihtiyacım varErken doğum olmaz bence kuzum 38de doğum yaparsın. Ya da en kötü 4 kilo olur bebeğin. Öyle aşırı bir önden gitme durumu yok bence. Seni kendi doktorun rahatlatır yarın. Son gittiğin kafanı karıştırdı biraz![]()
Şükür Allah'a pijamadan döndürdükBende geçenki attığım beyaz geceliki aldım kızlar foto çekimi için
![]()
BONJOUR MADAME Bjm-1631 Gecelik & Sabahlık Takımı - İpeksi Saten Vizon Ekru - Fiyatı, Yorumları
BONJOUR MADAME Bjm-1631 Gecelik & Sabahlık Takımı - İpeksi Saten Vizon Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hafta sonu hazırladım 33+2 yim şuanHastane çantanızı ne zaman hazırladınız kızlar hazırlayan var mı ben bu hafta sonu hazırlayayım diyorum erken mi 31 haftalık olucak pazar günü![]()