• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ben alacağım canım sirinm sirinm şunu aldı
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları Güzel gelmiş beğendi
Bende şunu gördüm çok tatlı bunlardan birini alacağım
Bakiyim ben de sagol beybi 😘

Yaa kıyamam 🙁 canım hersey yolundadir insallah. Saglikli haberlerle gel yarinmıs kontrol günü.
Bende hep sebze yumurta yogurt peynir vs vs yiyip duruyorum, bak senin bebis normal kiloda olsun diye oyle bekleniyorsun, benimde bebisim alt sınıra yakın kilosu. Benim yemeyi artirmam lazim ama artiramiyorum çünkü seker var 🤦🏻‍♀️ doktorum insüline guvenipte sakin yeme dedi. Bende öyle duruyorum....
Normalde kac haftaliksin sen canim kac hafta ilerde bebis
Ah canım ya işte hepimizin bi derdi var 😢 inşallah atlatıcaz bu günleride bebişlerimiz iyi olsunlar yeter ki 🙏 valla ben 28 den sonra saymayı bıraktım 28.haftaya göre stabil gidiyordu sonrasında üstüne koya koya ilerlemiş normalde 32.haftada olmam lazım yarın 34 e gircem yani şey düşünüyorum oldu ki sezeryana mecbur kaldım normal doğum yapamayız derlerse şuan 42 gün gözüküyor sezeryanda daha erken oluyor ve daha oğluşumun odasını dün aldık o kadar eksiğim var ki daha almadım galiba acele etmem lazım artık

Merhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun 🥰🥹
Canımm çok çok sevindim, artık bu aylardan sonra hepimiz tadını çıkaralım inşallah 🥹😍
Tek derdimiz kurutma olsun, amin 😂😂 🙏

Ah canım ya işte hepimizin bi derdi var 😢 inşallah atlatıcaz bu günleride bebişlerimiz iyi olsunlar yeter ki 🙏 valla ben 28 den sonra saymayı bıraktım 28.haftaya göre stabil gidiyordu sonrasında üstüne koya koya ilerlemiş normalde 32.haftada olmam lazım yarın 34 e gircem yani şey düşünüyorum oldu ki sezeryana mecbur kaldım normal doğum yapamayız derlerse şuan 42 gün gözüküyor sezeryanda daha erken oluyor ve daha oğluşumun odasını dün aldık o kadar eksiğim var ki daha almadım galiba acele etmem lazım artık
Sağlıkla dogsun bebeklerimiz gerisini artik dusunmeyecegiz napalim 🙏 canım bebegin gelisimi iyiyse erken gelmesinden de cok endise etme bence. Hazirliklarini tamamla gerisini akisa birak. Çünkü artik mudahale edemeyecegin bir süreçtesin o yüzden cok fazla kendine stres yükleme. Strese girmek daha tehlikeli🙏
Sen ilk 3 aylık kiyafetlerini ve ilk zaman yatacagi yatagini al bezini mendilini al tamam. Gerisi sonra da alınır.

Hastane çantanızı ne zaman hazırladınız kızlar hazırlayan var mı ben bu hafta sonu hazırlayayım diyorum erken mi 31 haftalık olucak pazar günü 🥹
Aynıyız bende pazar 31 oluyorum yıkama ütüleme işleri bitti ama henüz hazırlamadım sezeryan olacağım için gün belirlenecek ona göre hareket ederim herhalde

Ay çok sevindim arkadaşım, gözümüz aydın 🤍🍀

Ben aldım canım
Sağol canım çok şükür 🙏🏻☺️🌸
Canımm çok çok sevindim, artık bu aylardan sonra hepimiz tadını çıkaralım inşallah 🥹😍
Tek derdimiz kurutma olsun, amin 😂😂 🙏
Sağol canım inşallah 🙏🏻🥹 artık grupta olumsuzluklar geride kalsın hepimiz zamanında doğuralım inşallah 🤲🏻

Çaktırma 😅 😅
Ay cidden mi.. oglen yemegimi saat 3.30 da yedim. 1 saat kadar once ara öğün yaptim. Su an yine açım 🥲
Çok açımmm😬 ne yicem yaaaa
☹️☹️bugün bana da bişeyler oldu 10 gündür dikkat ediyorudum şekerden dolayı ve hiç canım ekstra bişey çekmiyordu ama bugün doymak bilmedim önce sağlıklı şeyleri yiyip durdum porsiyonu baya aştım sonra dayanamadım kahveyle 1 paket bisküvi yedim. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️vardır bi hayır yarın sıfırdan devam

Back
X