Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Çok teşekkür ederim canimm hemen bakayım
Kanka bunlar kalın biraz beyazından aldım bende, sirinm sanırım normal ince olanlardan bahsediyor
Aynen ince istiyordum kuzu da buna da bakayım

Selamlar kızlar, sağlıklı musmutlu bir gün olsun
sirinm aldığın gecelikte, bebişe aldıkların da çok güzel Güle güle kullanın, liste bitmiyoo

sepide dün tipini de gördüm, tam tahmin ettiğim gibi süslü seni. Senin de gecelik takımın çok şık Anlamadığım bu minnoş kıza niye bej ayıcık alınıyo ancaaa

babylovee içinden ayrı kokoş çıktı, hastane çıkışına kombin düşünüyo Ben eşofmanla girer, eşofmanla çıkarım. Allahım sağlıkla o günlere ışınlanalım

İştahı açılanlar, çok yiyebilenler şanslısınız, hala sıfır iştah ve yarım porsiyon yemeklerle devam ediyorum bu da ayrı can sıkıcı.

Tuvalet olayı çok fena sürekli gidiyorum, az az yapıyorum, bazen sanki yetişemiycem iki adımlık yere altıma yapcam gibi hissediyorum

Dün mide bağırsak sindirim sorunları yaşadım rahatsızdım biraz, hep iyi olalım şu haftalar su gibi aksın geçsin

Kızlar sizce alınmalı mı? Normalde budizz var 3 bin o, onu almak istemedim sonra bunu gördüm. İşe yarar mı emin olamadım sizce

Canım eğer Iphone kullanıyorsan beyaz gürültü var Iphone'ların kendinde. İlk başlarda denersin bence, sonrasında bebeğin rahatlıyorsa cihazını alırsın.
Bir de kızlar alıp memnun olduğunuz müslin örtüleri paylaşır mısınız, ondan fazla alın yazmışlar çok lazım oluyor diye birkaç tane daha alayim
eradkids Premıum Ayıcık Desenli Nakışlı Bebek Battaniyesi 90 X 110 Krem Wellsoft ANTİ-BAKTERİYEL - Fiyatı, Yorumları (Bayıldım)

İnternetten aldığım örtüler ektedir Bir de takımlardan çıkan beyaz krem mavi var penye çift kat onlar canım :)

Kız gördüm gördüm ve çok heyecanlandımm. Yıllardır bu söylentilerin olduğunu söyleyen bir kesim var ancak bu yıl gerçekten bana da olacak gibime geliyor. 8 Ocakta 37 haftalık olmuş oluyorum ben. İnşallah hepimize yetişir. Zira 1,5 gün yıllık iznim kaldı 2026 Mart'a kadar

Kızlar kontolüm var demiştim çıktım kontrolden baya detaylı konuştuk doktorla geçen haftaki özel hastanede yaşadığım durumu anlattım ultrason fotolarını gösterdim sıkı diyet yaptığımı söyledim suyu çok demişti özeldeki doktorum baktı doktor yo gayet yerinde dedi kilosu 2 hafta once 1737 ydi şuan 2033 çıktı bu şehir hastnesine göre 300 gr almış 2 haftada,özeldekinde kilosu geçen hafta 2058 çıkmıştı makinadan fark ediyor galiba şuan tam haftası 33+1 gözüküyor özelde geçen hafta 33 gözüküyordu sonrasında ben plesentadaki v şeklni gösterdim bi sorun görmedi doktor dedim bana hep olumsuz konuştu tüm moralimi bozdu bir haftadır düşünmekten kafayı yedim dedim sen sakin ol dedi ve asıl olay bu seferde oğlumun bacak boyu kısaymış benim makinede kısa gösteriyor tedbir amaçlı perinatoloji doktoruna görünmemi istedi saat 3 te ona gidicem ya tam diyorum bak bişeyi yokmuş her seferinde başka bişey söyleniyor kafama takmamaya çalıştıkça habire yeni bişi çıkıyor ne düşüneceğimi şaşırdım

Benim de martta yenileniyo ve 3 gunle seni ikiye katliyorum

Benim de martta yenileniyo ve 3 gunle seni ikiye katliyorum
Şimdiki aklım olsa Tüp bebek tedavisi için gittiğim geldiğim kontrollerde hep rapor alırdım ama işte cahillik ettim bilemedim şimdi paşa paşa 1,5 günle sabır çekiyorum 37. haftaya kadar

Tam tahmin ettiğimiz gibi oldu kilo konusu canım, o konuda çok sevindim için rahat olsun. Bacak boyu da bence bunun gibi sonu boş çıkacak inan, içini ferah tut 3ten sonra artık tam rahatlayacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…