Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım geçmiş olsun burda 2 hafta geride gelen arkadaşımız vardı şu an çok şükür haftasını yakaladı güzel beslenmeyle, sende dikkat edersin bebeğe kilo aldıracak şeylerden temiz beslenirsin 2 hafta sonra güzel sonuçlar alırsın inşallah

Canım bu bacak boyu kısa olayına yakın arkadaşımın oğlu için demişlerdi hatta öyle şeyler dediler ki amniyosentez önermişlerdi bu sebepten. Ama hiç bir şey çıkmadı normalmiş bacağı falan doğdu şu an 6 yaşında. Bebeğin pozisyonu cihazlar hepsi bu görüntüye sebep olmuş olabilir. Tabi ki sen perinatoloğa git farklı bir göz daha görsün inşallah bir şey çıkmayacak stres yapmamaya çalış

Canım sen hangi şehir hangi hastanedesin?

Amin canım inşallah birazdan yola çıkacağım bakalım bi kaç saate haber ederim sizlerede

Bende sorun etmiyorum işin şakası tabi ki eski grubumda ki herkesle takipleşiyoruz wp den grubumuz devam ediyor falan güzel oluyor bu tip arkadaşlıklar

Doktor haftaya cuma gel dedi haftaya cumaya kadar çok dikkat etmem lazım üzüldüm ister istemez beslenmede ne yapmış arkadaş acaba ben eski mesajlardaysa bakayım

Çok şükür kilo konusunda güzel şeyler söylemiş bacak boyu da pozisyon kaynaklı olabilir çünkü ben 26 haftalıkken kontrole gittiğimde bacağı 22 haftalık çıktı doktor başka şeylere baktı kafama takıldı söyledim çok fazla değil mi falan diye pozisyon kaynaklı öyle oldu dedi sonra pozisyon değişmişti ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı seninde öyle olucak inşallah bu kadar zamandır sıkıntı olsa belli ederdi bence iyi düşünelim iyi olsun

Kuzummm çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun
Benim de iştahım açıldı ya sabah kahvaltı yapıyorum normalde atıştırırdım akşama kadar ama şimdi okuldan öğlen çıkarken açlık başlıyor
Arkadaşımmm YouTube'da falan da var da ben radyasyon için endişe edip alsam dediydim sonra dedim illa ki sen yanında telefon kullanacaksın.
Örtüler için de çok teşekkür ederim hepsini favladım akşam bakacağım
Çok teşekkür ederim kuzucum akşam hepsine bakacağım

Tamam ben de onu alıyorum o zaman direkt kuzu sertliği nasıl
Kuzum orta sert diye geçiyor, bebekler yenidoğanken sert yatak sonrasında ise orta sert bir yatakta yatmalıymış, bende zaten yenidoğan dönemi geçtikten sonra odasında yatırmayı planlıyorum ilk etapta da reflü yatağı koyarım içine tam olur diye düşündüm bu arada aldıklarına bayıldım bende tuğbakuğudan bişeyler favoriledim hep, puset örtüsü de çok tatlış bende mickey mouse olanı alabilirim odasındaki dolap kulplarını da öyle yapmayı planlıyorum

Ay kuzu benim de birkaç güne kulp ihtiyacım olacak, mobilyacı çağıracak ben de Mickey düşündüm de emin değilim yatağa baktım netten evet orta sert istiyordum bu öyleymiş, birazdan gidip canlı bakacağız

Canım bu yatak konusunda bende bişey sormak istiyorum bilgin var belli ki
Ben odasındaki takımına aldım bi yatak bambu yazıyor bana sert geldi çok anlamadım bizimkiler gibi değil

İnşallah canım bakalım doktorumda öyle dedi zaten stres yapma benim makineden kaynaklı olabilir böyle durumlarda hastalarımı yolluyorum perinatolojı doktoru normal olduğunu söylüyor o şekilde devam ediyoruz dedi içimi ferah tutuyorum inşallah iyi haberlerle gelirim

Ben her hafta gidiyordum bacak boyunu değilde boyunu soruyordum hep 35 cm dedi iki hafta üst üste sorduğumda aynı cevabı alınca içime benim bi kurt düşmüştü o zamanlarda şimdide böyle yönlendirince bi tırsmadım değil ama bellide olmaz dedi doktor özeldeki doktorumda bacağı kısada demedi öyl bişey görseydi kesin söylerdi bakalım iyi düşünüyorum dediğin gibi iyi olsun sonucu inşallah

Bacak ayrıyetten ölçümü uyluk kemiği olarak geçen mi aşkım?

Canım hiç canını sıkma
Geçen kontrolde doktorum kilosunu söyledikten sonra eşim boyunu sordu. Perinatolog doktorum ultrasonda boy tam belli olmuyor tahmini bir şey söylüyoruz aslında dedi. Bir de gerçekten ultrasondan ultrasona değişiyor. Güzel haberle alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…