- 10 Şubat 2024
- 1.435
- 2.140
- 53
- Konu Sahibi annabelica
- #43.841
Teşekkürler canımGule gule giysinler canimnerden aldin kacirdim ben

Şu sayfadan yaptırdım ama zaman yapmışlar maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımGule gule giysinler canimnerden aldin kacirdim ben
I'm
Onu düşünüyorum ben de. Makine temizleyici tablet mi kullansam, sirke falan doğal şeylerle mi bir boş çalıştırsam diye.
Şunun gibi videolar önüme çıktıkça
Bi ifsa da benden mi geldi yoksa![]()
Canım ilkinde ben bi deterjan gözünü yıkarım bir de kısa programda bir boş çalıştırırım diye düşündüm ama ilkinde sadeceAy bende öyle düşünüyorum, sonuçta bende her yıkamada kimse sirkelemeyecekbirde onun kokusunu çıkarmak için uğraşalım günlerce
Düşünmedim değilBirde sıfır makina alacağız gibi duruyor![]()
Cnm benim makinanın kendi tambur bakımı var onu yaptıktan sonra yıkadımKıyafet yıkayan kızlar makinaya herhangi bir işlem yaptınız mı öncesinden, sosyal medyada sirke karbonat olayı dolaşıyor yasanki her yıkamada yapacaz
![]()
Kanka ben burdan aldım, kahvaltımı bitireyim fotoğrafınıda atarım sanaBir de kızlar alıp memnun olduğunuz müslin örtüleri paylaşır mısınız, ondan fazla alın yazmışlar çok lazım oluyor diye birkaç tane daha alayim
Kız daydi konudan bagimsiz, memur anneler icin olan haklarin ozel sektore de gelmesi bekleniyormus bu yil icinde. 24 haftaya cikarilmasi, sut izni, babalik izni ve sonrasinda 2 yil ucretsiz izin hakki esitlenecekmisgeç oldu ama budan aldım canım ben.
Şuan yatarken kullanıyorum ebatı falan güzel çok hoşuma gitti.
Psikolojik geliyordur o koku sanaDüşünmedim değilbenim makinem 8 senelik sanki koku geliyor gibi oldu eşime diyorum Kerem'in kıyafetleri yıkamadan değiştirsek mi
![]()
Ay okulda da herkes bana gözün aydın diyor kesin olacak diyorlar hadi insKız daydi konudan bagimsiz, memur anneler icin olan haklarin ozel sektore de gelmesi bekleniyormus bu yil icinde. 24 haftaya cikarilmasi, sut izni, babalik izni ve sonrasinda 2 yil ucretsiz izin hakki esitlenecekmisdua edelim ne kadar cok hamis dua ederse o kadar hizli olur
![]()
Öyle mi ya biz dogurana kadar karar cikmazsa kullanamayiz diye cok korkuyorumAy okulda da herkes bana gözün aydın diyor kesin olacak diyorlar hadi ins![]()
Ben şunlardan iki takım aldım canım. Çok büyük değil ama boyutuna bakBir de kızlar alıp memnun olduğunuz müslin örtüleri paylaşır mısınız, ondan fazla alın yazmışlar çok lazım oluyor diye birkaç tane daha alayim
Bunlardan bende aldım canım ama sanki diğerleri daha hoşuma gitti, renginden falan herhaldeBen şunlardan iki takım aldım canım. Çok büyük değil ama boyutuna bak
Yeşili de var hem de
![]()
EIFIN Müslin Örtü & Battaniye 3'lü Set %100 Pamuk Oeko-teks Sertifikalı 80x70 Cm - Fiyatı, Yorumları
EIFIN Müslin Örtü & Battaniye 3'lü Set %100 Pamuk Oeko-teks Sertifikalı 80x70 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay ben de geometrik desen seviyorum diye galiba bunları beğendim. Çocuklarımın başka desenli bir şeyi yok galiba. Ya düz ya geometrikBunlardan bende aldım canım ama sanki diğerleri daha hoşuma gitti, renginden falan herhalde![]()
Yok yok inanıyorum çıkacakÖyle mi ya biz dogurana kadar karar cikmazsa kullanamayiz diye cok korkuyorum![]()
Ay ben de bunun hem bej hem yeşilini favladımBen şunlardan iki takım aldım canım. Çok büyük değil ama boyutuna bak
Yeşili de var hem de
![]()
EIFIN Müslin Örtü & Battaniye 3'lü Set %100 Pamuk Oeko-teks Sertifikalı 80x70 Cm - Fiyatı, Yorumları
EIFIN Müslin Örtü & Battaniye 3'lü Set %100 Pamuk Oeko-teks Sertifikalı 80x70 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kalin 4 kat muslinleri cigitten aldim baya begendim ben deBir de kızlar alıp memnun olduğunuz müslin örtüleri paylaşır mısınız, ondan fazla alın yazmışlar çok lazım oluyor diye birkaç tane daha alayim
Gerçekten çok düz oldu bebelerimiz yaAy ben de geometrik desen seviyorum diye galiba bunları beğendim. Çocuklarımın başka desenli bir şeyi yok galiba. Ya düz ya geometrik![]()
Ay kalın müslin olarak da bu favorilerimde. İndirim bekliyorum gelsin birer tane de bunlardan alacağımKalin 4 kat muslinleri cigitten aldim baya begendim ben de
![]()
Cigit Müslin Çift Taraflı El İşili Bebek Battaniye (Yıkanmıştır) 100X100 cm Bej Çizgili - Fiyatı, Yorumları
Cigit Müslin Çift Taraflı El İşili Bebek Battaniye (Yıkanmıştır) 100X100 cm Bej Çizgili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Cigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel - Fiyatı, Yorumları
Cigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka bunlar kalın biraz beyazından aldım bende,Kalin 4 kat muslinleri cigitten aldim baya begendim ben de
![]()
Cigit Müslin Çift Taraflı El İşili Bebek Battaniye (Yıkanmıştır) 100X100 cm Bej Çizgili - Fiyatı, Yorumları
Cigit Müslin Çift Taraflı El İşili Bebek Battaniye (Yıkanmıştır) 100X100 cm Bej Çizgili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Cigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel - Fiyatı, Yorumları
Cigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cok guzeller tavsiye ederimmAy kalın müslin olarak da bu favorilerimde. İndirim bekliyorum gelsin birer tane de bunlardan alacağım![]()