Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
lütfen içimdeki o kadını daha fazla baskilayamazdim
Hürrem gibi davranacagim en güzeli

Ya canım bide istahi açılıp yiyemeyenler var onlar icin 1 dakikalik saygı duruşu lütfen bu sabah çok acikmam sonucu yaptigim beslenmeler kan şekerimin yükselmesi ile son buldu.
Daha da yiyemem iste.. ahh ahh..
Ya tuvalet konusu bambaska artik bende de.. yani wc ye 30 dk da 3 kez gittim az önce....
Saglikla gecsin günlerimiz amin

Canım birde en son ne kadar ödedin bizim hastanede kan uyuşmazlığı ignesine ? Benim ödediğimin üstüne zam geldi mi acaba merak ettim. 3.dozu bu hafta olacağım da

Bizim doktor ultrasonda boyunu tam göremiyoruz. Tahminen uyluk kemiğini 7 ile çarpıyoruz dedi kuzu
Onu merak ettim aşkım birde oda ayrı mesela boyu kilosu tam haftası ile uyumlu ama uyluk kemiği ölçümü 1 hafta önde çıkmıştı bana, nasıl oluyor merak ettim

Onu merak ettim aşkım birde oda ayrı mesela boyu kilosu tam haftası ile uyumlu ama uyluk kemiği ölçümü 1 hafta önde çıkmıştı bana, nasıl oluyor merak ettim
Ya tabi bunlar genetik de oluyor kuzu. Belki de kızın normalden biraz daha uzundur ya da hani ölçerken nokta koyup ikisinin arasına göre ölçüyorlar ya belki bi tık geniş koymuştur o noktayı işte bilemiyoruz ki

Canım benim oglumda alt sınıra yakın gidiyor. Beslenme konusunda da , protein agirlikli ilerliyorum ;
Et, tavuk, süt, yoğurt, kefir, yumurta, peynir cesitleri ozellikle tam yagli temiz icerikli kaşarlar..
Ek olarak ceviz ,muz üzerine tahin döküp yiyorum, yesil mercimek sık yemeye çalışıyorum.
Abur cubur paketli gıda yok. Bende seker de var çünkü yoksa bende daha fazlasini yemek isterdim.
Onun dışında da, beyaz ekmekten kacın besleyici tam bugday ceya tahilli ekmeklerden ye. Sağlıklı beslen yani.
2 hafta önce kilosu alt sınırdaydi, doktorum zayıf diyebiliriz ama biraz almasini isterim kilo dedi, gecen haftaki kontrolde kilosunu soylemedi yaniltmasin diye, bu haftaki kontrolde bakacagini söyledi. Haftasiyla uyumlu olsun gelişimi güzel olsun yeter diyoruz napalim

Yazdim yazdim sildim... keyfini kaçırma lütfen...
Tam açıklıktan bir anda 39.5 olmasi imkansız canım bunu bil sadece. Yanlış ölçüm olmus belli ki. Seni strese sokmuslar.

Benim doktorumun söylediği en aklıma işleyen sözü, Stres dogumu tetikler, seni stresten uzak tutucaz ki bebisi içerde tutucaz...
Sen sakin ol canım bebegine güven konus onunla

Canım güzel sonuçları bekliyoruz. Bende de femur boyu çok kısa çıktı,ortalamanın altında.rapora bakınca gördüm yoksa doktor onla ilgili detay vermedi ama ufak tefek olacağını söyledi.kilosu da 30. Haftada 1450ydi. Sonraki hafta tekrar baktı perinatoloji bölümü.raporda femur boyu ortalamanın üstünde gözüküyordu.kesin yanlış ölçülmüş yani.yanılma payları yüksek
Bende sorun etmiyorum işin şakası tabi ki eski grubumda ki herkesle takipleşiyoruz wp den grubumuz devam ediyor falan güzel oluyor bu tip arkadaşlıklar
Yani ekleşmemiş olmanıza şaşırdım, ben takipleşiliyordur, WhatsApp grubu falan da vardır diye bekliyordum

Çıkar çıkar hakkındır, aylardır o hastaneye dik, hızlı, rahat bir yürümeyle girip çıkmayan bizler için şanımıza yakışır bir çıkış yakışır milim milim adımlarla yürüyorum hep
Oyy haklısın, canının isteyipte yiyememek daha kötü tabi. Az kaldı şükür Rabbime en büyük dertlerimiz yinede yemelerimiz, canımızın çekmeleri, iştahsızlik olsun
Kan uyuşmazlığı 2860 tl idi canım

O noktalar ölçümler çok sağlıklı değil bence zaten. Kiloda da görücez hepimiz inşallah doğunca. Bazen çapın dışından koyuyo hoca bazen içinden, bazen iç dış vs vs oyüzden de çok tutarlı olmuyo. Ki bizimki perinatolog en özenli ve dikkatlilerden. Ben her hafta gittiğim için bazen eşit haftalar çıkıyo ama takılmıyorum çünkü ölçerken özellikle izliyorum 3 ölçümü de, değişiyo noktaları işaretleme şekli

Öyle bir şey yapılmıyor mu ya

Burdakilerle öyle bir şey yok kuzum bildiğim kadarıyla

Bugun kontrole gittim 29+5 1540 gram ciktik bende 14 kilo almışim şeker takibi yapicaz çok kilo Aldigim icin suyum normaldi . Gece inanilmaz bir kulak agrisi ile uyandim kulagim sismis ve kapandi bogazimda agriyor kbb yonlendirdi doktor . Kulak iltihabi yasayan var mi ?

Pamlok kuzumm çok teşekkür ederim işbire uğradık yatağı çok beğendim, sadece mağaza ile internet sitesi arasında 1300 gibi bir fark vardı o yüzden netten sipariş edeceğim dediğini

Aynen canım ben de böyle düşünüyorum kesinlikle

Canim şeker sikintin yoksa organik kuşburnu marmelati ye yatmadan 2 tatlı kasigi ben memlekette yaptirdim getirttim kizim 3300 dogmustu 52 cm oglumda da kullanmaya basladim 1 ay oldu gelisimi normaldi simdi one gecti canim tatli cektiginde 1 kasik 1 kasik yiyorum ama seker takip baslayacagim abartmisim galiba

Kızlar lohusa takımları için Miss Dünya Lissa diye bir marka var. Trendyolda hep o karşıma çıkıyor çünkü çok çeşit var. Ben de o markadan şu takımı aldım ama LCW uygulamasından aldım çünkü orada daha ucuz haberiniz olsun

Harika bi bilgi olsu bu canım çok teşekkürler. Daha sabah almıştım bu markadan trendyoldan 928 ve lcw da 735 Hemen iptal ettim

Kızlar sizce alınmalı mı? Normalde budizz var 3 bin o, onu almak istemedim sonra bunu gördüm. İşe yarar mı emin olamadım sizce

Ya bana da budizz ve şu Bagi Breez Beyaz Gürültü Makinesi | Uyku Arkadaşı - Fiyatı, Yorumları biraz pahalı gelmişti bence bu alınıp denenebilir fiyat olarak baya iyiymiş
Mickey çok tatlı oluyor yaaa bende zara home da stok bekliyorum gelsin alıcam
Canım bu yatak konusunda bende bişey sormak istiyorum bilgin var belli ki
Ben odasındaki takımına aldım bi yatak bambu yazıyor bana sert geldi çok anlamadım bizimkiler gibi değil
Canım bebek ilk doğduğu zaman omurga sağlığı için kesinlikle yaysız ve sert bir yatak olması gerekiyor bizim yattıklarımız gibi olanlar sağlıklı değil bebek açısından, o yüzden sertse yatak süper
Pamlok kuzumm çok teşekkür ederim işbire uğradık yatağı çok beğendim, sadece mağaza ile internet sitesi arasında 1300 gibi bir fark vardı o yüzden netten sipariş edeceğim dediğini
Ayyy süper çok sevindim beğenmenize netten daha iyi taşımamış olursunuz çok güzel uykuları olsun keremtoşun

Canım benim doktorum da hiç söylemiyor bebeğimin boyunu . Sadece kilo söylüyor demek ki bu sebepten dolayı söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…