- 17 Nisan 2019
- 3.531
- 4.173
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.061
İlk 15-20 gün geçince gece bez değişimine gerek kalmıyor kızlar yani öğreniyorlar gece kaka yapmıyorlar. Zaten çocuk doktorları gece gündüz ayrımını öğrenmeleri için gece bez değişimini azaltarak bitirmeyi öneriyor illa değişim yapılacaksada hiç konuşmadan karanlığa yakın ortamda değişip uykuya devam ettirilmeliBunun altına da fermuar koymuşlar altını değiştirmek için tulumu çıkarmaya gerek kalmaz o yüzden cırt cırt sesi de olmaz ancak üstünü değiştirmek gereken bi durum olursa çıkarmak gerekir. Bi de yeni sezon kısmında 2 tog olanı da yapmışlar bi tane de öyle mi alsam yoksa başka mı alsam bilemedimhttps://www.ninana.com.tr/urun/cilek-desen-kundak-2-tog-kundak bi de 2 tog kalın gelir mi acaba 1 tog olan pek kalın değil
Belki artık insta vs ile videolarda görüyorlarsa bilinçleniyorlardırNe güzel bilinçli bir dedeymis baban
Gercekten bu bilince sahip olmak cok mu zor dimi..
Yani o minnacik bebisleri korumamiz gerek herkesin bunu yapmasi gerekiyorken aksine ellemeler öpmeler
Azcik vicdana davet ediyorum herkesi
Kundak içini nasıl giydiriyordun canım ve kaç derecelerde tahmini odaEvet canım kundakda daha rahat ediyorlar küçük oğlum Ocak'da doğdu hep kundak yaptım gaz içinde özellikle kundak öneriliyor
Çok güzelmiş ama sanki 1 tog ince gibi ya. Bir de kimi bebek kundak sevmiyor keşke huyunu suyunu önden bilgi verseler
Ay bence bu çok pratik ve güzelmişşş
Endişe etme canım bence hava soğukluğu etkilemistir bide agirlastilar ya ondan bir kaç kişi birden aynı derdtten muzdarip olmaz yoksaS sevimliturta ay onu demeyeydin iyiydi bende enfeksiyon da var antibiyotik kullanıyorum su an. Ondan da olabilir benimki dimi ☹ sık wc gitmek
Ben onu doktora sorup alacağım doğum sonrasında her doktor farklı bişey söylüyor YİNE bununla ilgilideTüm konularınızdan bağımsız lohusa korsesi almayı düşünüyor musunuz kızlar? Yada önceden kullanan var mı? Alınmalı mı?
Canım bu konu benim de aklımda. Sonraki randevuda doktoruma sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecekTüm konularınızdan bağımsız lohusa korsesi almayı düşünüyor musunuz kızlar? Yada önceden kullanan var mı? Alınmalı mı?
Ben alcam galiba yaBen onu doktora sorup alacağım doğum sonrasında her doktor farklı bişey söylüyor YİNE bununla ilgilide
Soruları liste yapmak lazım ya ben her gittiğimde soracağım bir iki soruyu hep unutuyorumCanım bu konu benim de aklımda. Sonraki randevuda doktoruma sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek
Kullandım ben sezeryan sonrası ama sıcaktı hava çok daralıyordum bir de baktım göbek gidiyor çok kasmadım. O zaman ki dr um 10. Gün kontrol ediyordu uygun bulursa kullanmaya başla diyorduBen alcam galiba yagerçi sezaryen olursa kullanılabilir mi onu bilmiyorum ama yinede kullanırım gibime geliyor toparlama açısından
Bana da ince geliyor 1 tog lar yaa. En bastan beri bunu savunuyorum benÇok güzelmiş ama sanki 1 tog ince gibi ya. Bir de kimi bebek kundak sevmiyor keşke huyunu suyunu önden bilgi verseler
Dimi yaa hem pratik hem de daha kullanışlı bence Ben direkt bunla baslayacagim galiba. Duruma göre severse de toglu cırtlı tulumlardan. Bunun icine de uygun giydirip ense kontrolü yapıp karar veririz ısısına göreAy bence bu çok pratik ve güzelmişşşkafalar iyice karıştı
Bizim salonla yatak odası arası 4 derece oynuyor kışın. Ben kızımda aldığım termometreyi hobi gibi kullandığımdan evin derecelerine hakimimBana da ince geliyor 1 tog lar yaa. En bastan beri bunu savunuyorum ben
Valla ben galiba bunlardan alcam başlangıç icin. Sonrasini oglumun sevip sevmemesine göre karar vercem.
Bu da çok etkili işte ya. Mesela bizim ısıtma sistemi açık değil ona rağmen gündüzleri cam açık akşam kapatıyoruz ama evin içi 22-23 derece şuan. Birde evin derecesini ayarlayabiliyoruz o yüzden bana 1.0 tog tam gibi geliyorBizim salonla yatak odası arası 4 derece oynuyor kışın. Ben kızımda aldığım termometreyi hobi gibi kullandığımdan evin derecelerine hakimimmesela yatak odası ne kadar peteği açsakta 20 yi geçmiyor cephesinden dolayı. Yani 1 togla yavrum donar
Bence gece icin 2.0 tog iyi kış aylari icin. Bahar aylari icin 1.6 tog demisler mesela az once bir videoya denk geldim.Bizim salonla yatak odası arası 4 derece oynuyor kışın. Ben kızımda aldığım termometreyi hobi gibi kullandığımdan evin derecelerine hakimimmesela yatak odası ne kadar peteği açsakta 20 yi geçmiyor cephesinden dolayı. Yani 1 togla yavrum donar
Arastircam bunu bu gece. Yarın sabaha kadar bir sonuca varirim galibaBu attığının 2 tog olanı var mıdır acaba ya da 1,5babylovee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?