- 15 Mayıs 2022
- 2.770
- 4.129
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.081
Markanın tog açıklamasına bakmak gerekiyor kuzu hepsinin tog değeri birbiriyle uymuyor. Mesela az önce bir markada 2.7 tog u 17-22 derece arası kullanın demiş. Aşırı fark ediyor markadan markayaBence gece icin 2.0 tog iyi kış aylari icin. Bahar aylari icin 1.6 tog demisler mesela az once bir videoya denk geldim.
Ay her kafadan bir ses ya
Haklısın canım markadan markaya degisiyor onlar. Alirken markanin degerlerine bakarak alirizMarkanın tog açıklamasına bakmak gerekiyor kuzu hepsinin tog değeri birbiriyle uymuyor. Mesela az önce bir markada 2.7 tog u 17-22 derece arası kullanın demiş. Aşırı fark ediyor markadan markaya
Ya valla kızımda 7 aydan 2 yaşa kadar uyku tulumu kullandım ona rağmen sudan çıkmış balık gibiyim kundak konusu ekstra zorlaştırdı olayı sizi düşünemiyorumBence gece icin 2.0 tog iyi kış aylari icin. Bahar aylari icin 1.6 tog demisler mesela az once bir videoya denk geldim.
Ay her kafadan bir ses ya
Alezi ben idaştan aldım ve çokta menmunum cnmBir de alez alan var mı beşik için değil de büyük yatak alanlar. Ben şunu favlamışım, bugün mağaza çalışanı fitted sıvı geçirmez alın dedi. Başka önerisi olan var mı?
Nart Home Yatak Alezi Pamuklu Kapitone Fitted Full Kenar Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Nart Home Yatak Alezi Pamuklu Kapitone Fitted Full Kenar Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hahah kolay gelsin canım bulursan banada haber etArastircam bunu bu gece. Yarın sabaha kadar bir sonuca varirim galiba
Birazdan park beşik alacagiz ona yöneldim su ansabahtan beri kundaktan bunalma geldi iyice
Ben her Kasım bi indirim farketmiyorum sanki ya. Yükseltip indirim gösteriyorlar gibikasım ayına bırakın zaten coğu şeyi çok büyük indirimler olcak
Aynı doktora gitmenin faydalarıCanım bu konu benim de aklımda. Sonraki randevuda doktoruma sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek
Bizimde işte evin tek terste kalan cephesi yatak odası. Kışın kendi üstüne örttüğünden pay biçmek lazım bir de gece 2-3 saatte bir süt için kucağa alacağız kontrol edip müdahale edebilirizBu da çok etkili işte ya. Mesela bizim ısıtma sistemi açık değil ona rağmen gündüzleri cam açık akşam kapatıyoruz ama evin içi 22-23 derece şuan. Birde evin derecesini ayarlayabiliyoruz o yüzden bana 1.0 tog tam gibi geliyor
Kuzu yorumda toglu denmiş ama incecik bu yazmışlar. Bu fiyata nedense bana da toglu olmaz gibi geliyor bir bak iyice bence
Canım ben doktoruma soracağım, almak istiyorumTüm konularınızdan bağımsız lohusa korsesi almayı düşünüyor musunuz kızlar? Yada önceden kullanan var mı? Alınmalı mı?
Gitmeden mutlaka not defterine yazıyorumSoruları liste yapmak lazım ya ben her gittiğimde soracağım bir iki soruyu hep unutuyorumhaftaya gidince bende bi sorayım
Benim de öyle bak yatak odası kuzey cephe ve yüksek katta oturuyoruz çok esiyor, binamız 1 yıllık geçen kış çoğu ev sahibi ek petek yaptırdı yatak odasına ya da klima açtık aynı anda. Öyle olunca ben 2.0 aldım baktım sıcak kolları çıkarırım dedim. Bir de dediğim gibi standart tog değerleri aldığım marka ile aynı değilBizim salonla yatak odası arası 4 derece oynuyor kışın. Ben kızımda aldığım termometreyi hobi gibi kullandığımdan evin derecelerine hakimimmesela yatak odası ne kadar peteği açsakta 20 yi geçmiyor cephesinden dolayı. Yani 1 togla yavrum donar
Ay evet ben bunu yeni öğrendim ben sabit bir bilgi sanıyordum bunu o yüzden 1.0 hadi en fazla 1.5 alırım diyordum ama 14-22 arasını 2.0 yapmış aldığım markaMarkanın tog açıklamasına bakmak gerekiyor kuzu hepsinin tog değeri birbiriyle uymuyor. Mesela az önce bir markada 2.7 tog u 17-22 derece arası kullanın demiş. Aşırı fark ediyor markadan markaya
Aaa günümüz aynıSevgili anneler merhaba .Okuyorum genelde yazılanları takip ediyorum ara ara .Bugün bende 32 haftalıkoldum kontrolümüz vardı .Oğlum 2006 gram olmuş .İzne ayrılmaya son 4 haftam kaldı inşallah .Planlı sezeryan olacağı için 39 gibi alınacak .Umarım Herşey güzel ve yolunda gider
Kuzum sen hangi markayı almıştın paylaştıysan kaçırmışım bakayım bendeKuzu yorumda toglu denmiş ama incecik bu yazmışlar. Bu fiyata nedense bana da toglu olmaz gibi geliyor bir bak iyice bence
Canım ben doktoruma soracağım, almak istiyorum
Gitmeden mutlaka not defterine yazıyorum
Benim de öyle bak yatak odası kuzey cephe ve yüksek katta oturuyoruz çok esiyor, binamız 1 yıllık geçen kış çoğu ev sahibi ek petek yaptırdı yatak odasına ya da klima açtık aynı anda. Öyle olunca ben 2.0 aldım baktım sıcak kolları çıkarırım dedim. Bir de dediğim gibi standart tog değerleri aldığım marka ile aynı değil
Çoğu üründe bence de böyle oluyor, belli başlı ürünlerde de güzel indirimler oluyor ama ben doğumu aralık başı görünenler için riske atmazdim ben meselaBen her Kasım bi indirim farketmiyorum sanki ya. Yükseltip indirim gösteriyorlar gibi
Evet canım haklısın kargolar çok yoğun olduğu için çok geç geliyor. 3-5 fazla verelim kafamız rahat olsun.Çoğu üründe bence de böyle oluyor, belli başlı ürünlerde de güzel indirimler oluyor ama ben doğumu aralık başı görünenler için riske atmazdim ben meselabir de o indirimlerde kargo süresi uzuyor çünkü
ninana.com.tr/urun/kundak-uyku-tulumu-2-tog-koala https://share.google/wv5lwtx4NQn1WsA9jKuzum sen hangi markayı almıştın paylaştıysan kaçırmışım bakayım bende
Kuzu ama benim kesin sezaryen ona göre de değişebilirAynı doktora gitmenin faydalarıben sormam o zaman senin dediğine göre bakarım kuzum
Yaa siz de mi öğretmensiniz, branş neİnş sınıfta allahtan çok zorlanmıyorum ama yine de ister istemez insan rahatlık arıyor.O eksikler nedense hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?