Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
ninana.com.tr/urun/kundak-uyku-tulumu-2-tog-koala https://share.google/wv5lwtx4NQn1WsA9j

Bunu aldım canım 1.0 tog ile arada kaldım ama o kolsuz bunun kolları isteğe bağlı çıkabiliyordu o yüzden bunu tercih ettim
Ayy bayıldım koalalı şeyler zaten favorim kızda tavşana takmıştım şimdi her yer koala sağol kuzucum bende alayım bundan 0-6 ay olmasıda avantaj gibi

Merhaba aynı haftadayız ve aynı durumdayız. Crp 58 cıktı benim de. İyileşmek üzereyim ama. Neden böyle yüksek anlamadım. Şimdi nasılsınız

Kundak içini nasıl giydiriyordun canım ve kaç derecelerde tahmini oda
Normal ince tulum giydiriyordum canım battaniye de sadece bacağına örtüyorum derece kulllanmıyorum ama peteğin sıcaklığı 40- 45 derece oluyor havanın sogukluguna göre arttırıyorum bide bebekler ilk aylarda çok sık uyanıyorlar ben her emzirmeye kalktığımda bebeğin üşüyüp üsümediğini kontrol ediyordum

Geri gidip bulamadım kim yazdı egebaby yataksız 2 bin fark var diye el kaldır pilisss. Yataksız satıyorlar mı? Öyleyse bende yataksız alacam

Geri gidip bulamadım kim yazdı egebaby yataksız 2 bin fark var diye el kaldır pilisss. Yataksız satıyorlar mı? Öyleyse bende yataksız alacam
2 bin farkı ben yazmadım ama kendi sitesinde yataksız satılıyor kuzum ben direk ordan öyle alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…