Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ne güzel 100 gün kimse rahatsiz etmez. Kız bizim burda olsa 39.gün ararlar

Evet canım katılıyorum sana hemen alabiliriz cogu seyi
Ama 100günde çok yaa hoş 100gün olmasa da gelebilecek kimse yok ama türkiyede şu bebek görme muhabbeti cidden sıkıntı ya bide bişey desen alınıyorlar falan

Kuzummm ben de gördüm trendyolda ama bizim aldıklarımız yoktu. Hatta olsa oradan alıp beğenmezsek iade ederiz dedim ama maalesef

Kızlar kundak konusu açılmış ben eski usül muslin tarzı örtülerle kundaklıyorum bebekler ilk aylarda hep kendini topluyor yani tulumlar olmaz bu tarz kundakla sarılınca daha sıkı oluyor ve rahat uyuyorlar gaz içinde çok faydalı

Eklentiler

• 1000030341.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 26
Ama 100günde çok yaa hoş 100gün olmasa da gelebilecek kimse yok ama türkiyede şu bebek görme muhabbeti cidden sıkıntı ya bide bişey desen alınıyorlar falan
Ay sorma ya. Saka degil yani bizim burda 39.gün ararlar kırkı çıkıyor gelelim diye.
Dedigin gibi kabul etmesen sorun yaparlar kabul etsen gönül razı değil

Bu şekilde daha rahat mi uyuyor kuzu ?
Sen tecrübelisin aydınlat bizi

Canım bende dün gördüm lcw sitesinde emin olamadım alsam mı almasammı şuan 78 kg xl alsam olur herhalde diye düşünüyorum ama dahada kilo alırım sen kaç kg sun kaç beden aldın
Tam da bahsettiğin kilodayım canım ve bahsettiğin bedende aldım tam oldu. Baya esnek zaten. Doğumla karın falan biraz gidince biraz salaş olur

Şu an en mantıklı bu geldi ya 2 tog ama ilkbahar sonbahar kış olarak geçiyor, kolları çit çıtlı, alt açarken kolaylık sağlıyor. Bununla ilgili yorumunuz nedir
Canım Mersin için 2tog çok fazla değil mi ya Ben Ankara için bile 2tog düşünmüyorum. Evlerimizde sıcak oluyor zaten

Canım Mersin için 2tog çok fazla değil mi ya Ben Ankara için bile 2tog düşünmüyorum. Evlerimizde sıcak oluyor zaten
Kuzum normalde fazla ama bu markanın tog değerleri normalle aynı yazmıyor o yüzden. Mesela bu 14-22 yazıyor uzun kollu haline, altına atlet üstüne bu oldu bitti diye düşündüm. 1.0 toglar kolsuz diye alasım gelmedi ya içine gene uzun zıbın lazım çünkü.

Ay sorma ya. Saka degil yani bizim burda 39.gün ararlar kırkı çıkıyor gelelim diye.
Dedigin gibi kabul etmesen sorun yaparlar kabul etsen gönül razı değil
Hadi geliyorlar öpme dokunma desen görmemişin bi bebeği olmuş ne kıymetli diyorlar özellikle orta yaş ve yaşlılar bebeğin hasta olabileceğini düşünmüyorlar benim babam çok hassastır bu konuda yeğenlerim doğduklarında biz tabi annemle hastanedeydik yardım edelim diye ziyarete gelenlere bebeğe asla dokundurtmazdı yeni doğdu hemen hasta olur ellemeyin derdi kendiside 6aylık olana kadar karşıdan konuşur oynardı yaklaşmazdı yanlarına.

Ayni fikirdeyim bu markadan alırsam bende 2.0 tog alırım. Kolsuz olan içime sinmedi benimde.
Bırak sorun yapsınlar
Aay yapsınlar zaten cokta umrumdaa hatta küssünler

Evet canım kundakda daha rahat ediyorlar küçük oğlum Ocak'da doğdu hep kundak yaptım gaz içinde özellikle kundak öneriliyor
Sagol canım ya herseyi deneye deneye öğreneceğiz yaa. Simdi biz sanki fabrikadan çıkmış gibi tüm bebislere aynı gözüyle bakıyoruz ama bebislerin hepsinin huyu suyu baska.

Ne güzel bilinçli bir dedeymis baban
Gercekten bu bilince sahip olmak cok mu zor dimi..
Yani o minnacik bebisleri korumamiz gerek herkesin bunu yapmasi gerekiyorken aksine ellemeler öpmeler
Azcik vicdana davet ediyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…