- 1 Aralık 2022
- 3.130
- 5.020
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #44.861
Bencede çok iyi en fazla bir iki kilo alırsın geri kalanda oda bebişin ki olur
Canım bence 12-13 kiloyla kapatacağım gibi geliyor bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede çok iyi en fazla bir iki kilo alırsın geri kalanda oda bebişin ki olur
Aa o çok güzel olmuş bak aferin enişteDur bakayım eve gidince hangilerini aldıeğitici köpekcik almış ona sevindim
Kuzu neden kağıt vermiyorlar? Benim her muayenede ayrı siyah bir ultrason kağıdı veriyor tüm degerler yazıyor oradaÖlçümlere ait değerleri ultrason kağıdına yazmıyorlar nedense ben de ayrıca sormuyorum yoksa kafama takılıp duruyorDoktor aksi bir şey söylemediği sürece her şey yolundadır diyorum
maşallah sağlıkla büyüsünler
![]()
bencede çok iyisin bizde 32.haftamızda 10kg almış olduk toplam bakalım sende öyle olucakmısın iştahım acıldı diyorsun hadi bakalımÇok iştahım var canım, yiyorum da cidden, doktorum normal dedi alman lazım dedi o kadarAmann güzel gidiyoruz
![]()
Görev adamı kocam mersinin ücra mahallelerine kadar gitmiş istediklerimi bulacak diyeAa o çok güzel olmuş bak aferin enişte![]()
Sen zayıftın o zaman baştaCanım bence 12-13 kiloyla kapatacağım gibi geliyor banaasıl kilo şimdi alınıyor diyorlar ya
Kuytu bimler mantıklıGörev adamı kocam mersinin ücra mahallelerine kadar gitmiş istediklerimi bulacak diye![]()
Benimkine git al desem "kaç para fark edecek yaaa internetten alırız kim gidecek şimdiGörev adamı kocam mersinin ücra mahallelerine kadar gitmiş istediklerimi bulacak diye![]()
Kilo sorumlusu su durubencede çok iyisin bizde 32.haftamızda 10kg almış olduk toplam bakalım sende öyle olucakmısın iştahım acıldı diyorsun hadi bakalım![]()
Hahahaha ya benim kocam motorcu zaten fink fink geziyor hiç yok demez o yüzden gezer bulur sağ olsunBenimkine git al desem "kaç para fark edecek yaaa internetten alırız kim gidecek şimdi![]()
Kağıt veriyorlar canım ama kağıtta ölçümlere ilişkin değerler yazmıyorKuzu neden kağıt vermiyorlar? Benim her muayenede ayrı siyah bir ultrason kağıdı veriyor tüm degerler yazıyor orada
İyi bari zaten hobi olarak hızlı yaşamayı seviyormuş eşinHahahaha ya benim kocam motorcu zaten fink fink geziyor hiç yok demez o yüzden gezer bulur sağ olsun![]()
bencede çok iyisin bizde 32.haftamızda 10kg almış olduk toplam bakalım sende öyle olucakmısın iştahım acıldı diyorsun hadi bakalım![]()
Benimkine git al desem "kaç para fark edecek yaaa internetten alırız kim gidecek şimdi![]()
Bak ben bugün gidince atacağım tahmini doğum, makineye göre doğum, işte ne bileyim boy kilo, göbek baş çevresi vsKağıt veriyorlar canım ama kağıtta ölçümlere ilişkin değerler yazmıyor
Sen zayıftın o zaman baştaneyse kilolar hakkıdır bu hamileliğin geri verilir ben ilk tede bundada almadım çok şükür yani verdigimi aldik eski kiloyla devam 75 her gittiğimde bu sefer belki artar
![]()
Bak ben bugün gidince atacağım tahmini doğum, makineye göre doğum, işte ne bileyim boy kilo, göbek baş çevresi vs
Kocalarımız aynı ama benimki yataktan çıkmamak için değil, onu kendine boş zaman kaybı gördüğü için ver parasını al kafasındaBenimkine git al desem "kaç para fark edecek yaaa internetten alırız kim gidecek şimdi![]()