• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ölçümlere ait değerleri ultrason kağıdına yazmıyorlar nedense ben de ayrıca sormuyorum yoksa kafama takılıp duruyor 🥲 Doktor aksi bir şey söylemediği sürece her şey yolundadır diyorum 🥰 maşallah sağlıkla büyüsünler 🌸
Kuzu neden kağıt vermiyorlar? Benim her muayenede ayrı siyah bir ultrason kağıdı veriyor tüm degerler yazıyor orada

Canım bence 12-13 kiloyla kapatacağım gibi geliyor bana 🥲 asıl kilo şimdi alınıyor diyorlar ya
Sen zayıftın o zaman başta 😅 neyse kilolar hakkıdır bu hamileliğin geri verilir ben ilk tede bundada almadım çok şükür yani verdigimi aldik eski kiloyla devam 75 her gittiğimde bu sefer belki artar 😂

bencede çok iyisin bizde 32.haftamızda 10kg almış olduk toplam bakalım sende öyle olucakmısın iştahım acıldı diyorsun hadi bakalım😍🥰

Geçebilirim bile 🤣 ama dikkat ediyorum bir ara çok saldım, dikkatli besleniyorum artık, tatlı hiç yemiyorum mesela, çok canım istiyor

Sen zayıftın o zaman başta 😅 neyse kilolar hakkıdır bu hamileliğin geri verilir ben ilk tede bundada almadım çok şükür yani verdigimi aldik eski kiloyla devam 75 her gittiğimde bu sefer belki artar 😂

Çok zayıf değilim de normalim canım, tabi hiç takmıyorum kiloyu hatta mutlu oldum, iyi ki almışım, üzülüyordum acaba sorun mu var diye başta hiç almadım ama sonra aniden aldım 🥰💃🏼

difembahyaa difembahyaa Peripellas Peripellas kızlar güzel haberlerinize çok sevindim maşallah bebitolara 🧿😍😍

sirinm sirinm 14:00 burda bekliyorum 🤣🤣🤣

Cherry Mom Cherry Mom sen akşam gelmeyince buraya bime gittin sandım geceden 🤣🤣 Sunsun9 Sunsun9 güle güle kullanın 😍😍

E erkekbebek canım sana deneyimlediğim en etkili yöntemi söylüyorum, kırmızı pancarı haşla güzelce ve ye, ağrısız acısız miss gibi wc yapacaksın 😂😂😂

Back
X