• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ayy benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, mastit olmuş o da süt ateşi diye bir şey yapmış. Pompa almamıştı o evdeyim zaten diye, koşa koşa pompa aldılar boşaltım yapması lazımmış sürekli
İşte bu yüzden alacağım pompayı bende. Yoksa evde olacağım zaten ama koştura koştura almaktansa baştan evde bulunsun

İşte bu yüzden alacağım pompayı bende. Yoksa evde olacağım zaten ama koştura koştura almaktansa baştan evde bulunsun
Katılıyorum canım, çalışmasan bile illa ki dışarı çıkarsın o ara sağıp koyarsın ya da ileriki aylarca gece beslenmesini eşimiz yapar ona sağım yaparız

Doğru kuzum aralık başı sezeryan kasım sonuna sarkar, benim aralık ortası 40haftam o yüzden aralık 3 ile 10 arası dedi dr um bakalım 12.12 ye pazarlık yapcam 🤣🤣🤣
Oy benim ilk yeğenim, kalbimmm 12.12 de doğdu, sürekli bana diyo benle aynı gün doğar mı sence 🫠

İnşallah canım aynen kasım son haftası senin bebeğin içinde yeterli olur
24 kasım oğlumun doğum günü 🥰 öğretmenler günü ya güzel tarih akılda kalıyor :)
24 Kasım doğumlu arkadaşımın cocugu da, biraz hareketlice valla ama...😀🤗senin oğlan nasıl?☺️☺️ 24 dedim sanki 24te gelecekmiş gibi😆 maksat yayı görelim.normal doğum tarihine de yakın oluyor😉

24 Kasım doğumlu arkadaşımın cocugu da, biraz hareketlice valla ama...😀🤗senin oğlan nasıl?☺️☺️ 24 dedim sanki 24te gelecekmiş gibi😆 maksat yayı görelim.normal doğum tarihine de yakın oluyor😉
Çok hareketli ama çok zeki 🥰🥰 Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin inşallah 💚

Eklentiler

• IMG_2670.webp
    IMG_2670.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 8
Back
X