• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bir keresinde annem hastanede bir kadınla konusmus, kadin tedavi görüyormuş sebebide dislerini çamaşır suyuyla fircalamis ve dis etleri cok feci olmus. Annem o olaydan sonra baya bir süre camasir suyuna mesafe koymuştu.
Simdi benim yanimda oluyor hafta icleri, evde surekli bir camssir suyu kokusu😂 anne diyorum kafam guzel olacak kapilari kapattt.
Zevk aliyor ya onun kokusundan 😂
Geçen evde bitmisti siz almayacaksaniz ben gidip alacam diye beni tehdit ediyordu😂 hemen siparis verdim gelsin diye.
Ya bilemiyorum ben öyle hastalıklı değilim sanırım ya 😂😂😂 normal haftada bir derin temizlik oluyor, bende gün aşırı sadece süpürge geçiyorum , wc çamaşır suyu döküyorum ama her gün yapamam bunu 😆😆 dürüst olalım şimdi

Ya bilemiyorum ben öyle hastalıklı değilim sanırım ya 😂😂😂 normal haftada bir derin temizlik oluyor, bende gün aşırı sadece süpürge geçiyorum , wc çamaşır suyu döküyorum ama her gün yapamam bunu 😆😆 dürüst olalım şimdi
Kanka bende öyleyim ya. Gayet normali de bu 😂 her gün olmaz aklımızi mi yedik 😂

Back
X