• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar ya doğum yapanlar bilirler benden akıntı geliyor ama normal akıntı gibi sanirim ya bebeğin suyu dedikleri şey nasıl bişe ağrılı mı geliyor beni aydınlatır mısınız 😣

Bunları hiç görmemiştim. 5 sene önce yoktu böyle şeyler 😅 ben de bakayım bu makineye
Aynen valla bende 5 sene önce doğum yaptım
Hep yeni yeni şeyler çıkıyor
Şuan 20 haftalığım
Yavaştan hastane çantasını hazır edip kenara koycam
Düşüyorum ama ne koyulıyordu diye,, fikir alışverişi yapalım

Kızlar ya doğum yapanlar bilirler benden akıntı geliyor ama normal akıntı gibi sanirim ya bebeğin suyu dedikleri şey nasıl bişe ağrılı mı geliyor beni aydınlatır mısınız 😣
Bebeğin suyu su gibi gelir, akıntı normal herkeste oluyor. Leke , kanama olursa acile git. Onun dışında hiçbir şey olmaz

Şeffaf sıvı şeklinde geliyor. Akıntıların olması normal bence. Bende de oluyor. Bazen enfeksiyon kaynaklı da olabilir tabi. Eğer sürekli çamaşırın ıslaksa su gibi doktora görünmekte fayda var.

Şeffaf sıvı şeklinde geliyor. Akıntıların olması normal bence. Bende de oluyor. Bazen enfeksiyon kaynaklı da olabilir tabi. Eğer sürekli çamaşırın ıslaksa su gibi doktora görünmekte fayda var.
Sürekli ıslaklık hissediyorum ondan korktum ama bebeğin hareketleride sık sık hissediyorum ayın 29 una randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur

Aynen valla bende 5 sene önce doğum yaptım
Hep yeni yeni şeyler çıkıyor
Şuan 20 haftalığım
Yavaştan hastane çantasını hazır edip kenara koycam
Düşüyorum ama ne koyulıyordu diye,, fikir alışverişi yapalım
Benim yavrular çantayı hazırlamadan teşrif edip yoğun bakıma girdikleri için bende bilmiyorum desem 😅 ben 25 ten sonra yavaş yavaş hazırlamayı düşünüyorum. 🙈 Ben de takipteyim o yüzden. 😊

Sürekli ıslaklık hissediyorum ondan korktum ama bebeğin hareketleride sık sık hissediyorum ayın 29 una randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur
Peki iç çamaşırında da ıslaklık oluyor mu ? Yoksa akıntı gibi mi duruyor

Elektrikli olmayanlar zor mu acaba
Şöyle zorlugu oluyor. Bebek kafasını tutup bir yandan hupletmek biraz çocuğu ajite ediyo. Bir de uzun sürüyor ister istemez. O yüzden ben arkadaşımızın dediği makineyi araştırcam. Çünkü ne kadar hızlı ve temiz hareket edilirse Bebek için daha iyi oluyo. Cihaza daha bakmadım ama uzun ömürlü olursa çocuk büyüdükçe bile rahatlıkla kullanılır diye düşünüyorum

Şöyle zorlugu oluyor. Bebek kafasını tutup bir yandan hupletmek biraz çocuğu ajite ediyo. Bir de uzun sürüyor ister istemez. O yüzden ben arkadaşımızın dediği makineyi araştırcam. Çünkü ne kadar hızlı ve temiz hareket edilirse Bebek için daha iyi oluyo. Cihaza daha bakmadım ama uzun ömürlü olursa çocuk büyüdükçe bile rahatlıkla kullanılır diye düşünüyorum
Anladım buraya da aldıklarınızı yazarsanız biz tecrübesiz annelere çok iyi olur🥰

Bazen ıslaklık gibi geliyor günde kaç kare iç çamaşır değiştiriyorum bunun yüzünden ama kendimide korkutmak istemiyorum
Anladım. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama bebeğin düzenli hareket ediyorsa ki sanırım ediyor daha önceki yorumlarından öyle anlıyorum. Onu takip edip doktor randevusunu bekle. Ya da erkene cekebiliyorsan erkeen gidip stresini azalt Bence. Ağır kaldırmamaya çok ayakta kalmamaya dikkat etmelisin bir de. Hoş bunlara bende dikkat edemiyorum. Allah'a emanetler artık 😔

Anladım. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama bebeğin düzenli hareket ediyorsa ki sanırım ediyor daha önceki yorumlarından öyle anlıyorum. Onu takip edip doktor randevusunu bekle. Ya da erkene cekebiliyorsan erkeen gidip stresini azalt Bence. Ağır kaldırmamaya çok ayakta kalmamaya dikkat etmelisin bir de. Hoş bunlara bende dikkat edemiyorum. Allah'a emanetler artık 😔
Valla bende hep öyle diyorum yicek ekmeği varsa gelicektir diye kendimi sakinleştiryorum Allah bütün bebişlerimizi korusun inşallah 🤲

Bugun bebek icin en pahali ve secmesi zor kalemlerden biri olan bebek arabasi secimini de yaptim kizlar😁 belki almak isteyen olur diye yaziyorum civilde suan 29. Yila ozel indirimler var kraft kenya pr bebek arabasi aldim tasarimi kolay katlanmasi cok hosuma gitti insallah kullanirken de memnun kalirim. 17.899 TLydi

Bugun bebek icin en pahali ve secmesi zor kalemlerden biri olan bebek arabasi secimini de yaptim kizlar😁 belki almak isteyen olur diye yaziyorum civilde suan 29. Yila ozel indirimler var kraft kenya pr bebek arabasi aldim tasarimi kolay katlanmasi cok hosuma gitti insallah kullanirken de memnun kalirim. 17.899 TLydi
Güle güle kullan canım

Merhabalar herkese
Bugün 15+6 olduk galiba hareketlerini hissettimmmm
Çok güzel bi histii :)
Bu zamanlarda hisseden varmı aramızdaaa🐣🥰
Bende senle aynıyım 15+6 ben ilk geçen hafta hissettim heycandan akşama kadar yerimde duramadim 2 gün öncede elimi karnıma koymuş uzaniyordum tam elimi koyduğum yerde baya tekme gibi şey oldu heycanlamasam anın tadını çıkaracağım ama anksiyete sağ olsun birden kalp çarpıntısı başliyor bende sonuna kadar bu şekilde olursa yandım 😅ama yine de çok güzel 🥰

Back
X