• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bir keresinde annem hastanede bir kadınla konusmus, kadin tedavi görüyormuş sebebide dislerini çamaşır suyuyla fircalamis ve dis etleri cok feci olmus. Annem o olaydan sonra baya bir süre camasir suyuna mesafe koymuştu.
Simdi benim yanimda oluyor hafta icleri, evde surekli bir camssir suyu kokusu😂 anne diyorum kafam guzel olacak kapilari kapattt.
Zevk aliyor ya onun kokusundan 😂
Geçen evde bitmisti siz almayacaksaniz ben gidip alacam diye beni tehdit ediyordu😂 hemen siparis verdim gelsin diye.
Ya bilemiyorum ben öyle hastalıklı değilim sanırım ya 😂😂😂 normal haftada bir derin temizlik oluyor, bende gün aşırı sadece süpürge geçiyorum , wc çamaşır suyu döküyorum ama her gün yapamam bunu 😆😆 dürüst olalım şimdi

Ya bilemiyorum ben öyle hastalıklı değilim sanırım ya 😂😂😂 normal haftada bir derin temizlik oluyor, bende gün aşırı sadece süpürge geçiyorum , wc çamaşır suyu döküyorum ama her gün yapamam bunu 😆😆 dürüst olalım şimdi
Kanka bende öyleyim ya. Gayet normali de bu 😂 her gün olmaz aklımızi mi yedik 😂

Psikoloji bozan geleneklere çok sinir oluyorum ya.. Anne bebeğiyle ne kadar hızlı olağan hayata dönerse o kadar hızlı lohusalık psikolojisinden çıkıyor♥️ hava soğuk bile olsa kapalı alanlara gidip oturmak bir kahve içmek herkese iyi gelir kendim iyileşir iyileşmez 13. Gün civarı çıkarmaya başlamıştım yine öyle yaparım 🥲
İlk 15-20 gün olmasada 1 ay sonra bende azıcık yürüyüşlere çıkarım diye düşünüyorum. Kapalı alanların açık alanlara göre daha sağlıksız olabileceğini okumuştum bu arada. Dışarı bebekle çıkılıyorsa da özellikle kışın çocuğun ağız ve burnu açık olacak şekilde sıkı giydirerek çıkarmakta 15-20dakikalık kalabalık olmayan yerlerde yürüyüşlerin sorun olmayacağını okumuştum avm vs çok kalabalık yerler enfeksiyon riskini arttırıyormuş

Back
X