• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yanlis bilmiyorsam konu 2 günden cok fazla sen o arada yazdin gruba.
O gün okumadiysan bugun nerden bildin o mesajlarin o kadar eskide oldugunu da geriye gidip okudun yav 🤔

Olayı bugun tekrar hortlatmaya gerek yoktu bence yaa.
Gayet normal devam ediyorduk. Kimse de sana laf etmedi ki cnm. O yüzden bosa gerildin. Boşa bu kadar kendini de baskalarini da strese soktun 🤦🏻‍♀️
Ben 2 gün önce girdim evet ama bişey sorup çıktım yani son 2 gündür genel konuşmalara dahil olamadım. Bugün vaktim oldu yakın geçmişe baktım hatta senle alışveriş konusunu konuşuyorduk. O gün görseydim o gün cevap verirdim. Üzerinden aylar geçmiş senle bi sorun yaşamadık ama hanımefendi burda sadece benden hoşlanmadığını dile getirmiş ve sebebi de sana yazdığım mesaj üstelik o mesajın devamında sana “lütfen yanlış anlama gibi bir mesajım da olmuştu. Canım sıkıldı evet. Kaos yaratmak bu . Ortada bişey yokken 4 ay önceki konuyu buraya açmak.

Ay 8 Aralık ve 38.haftanda bebisin saglikla gelecekk. Bu duygu muhteşem 🥲😍😍 zevkini tadını çıkar.
Baya erken karar verilmis tarihe.

Ayy keske benim doktorumda şöyle herseyin yolunda gidiyor oluşunu kabullenip, hadi bakalim babycim 15 aralıkta alıyoruz ogluşu kucagimiza dese...
Oyy rabbimmm nasip ett beee 🥲🙏🙏
Geçer kuzumm yaz buraya bolcaaa. Birlikte geçiririz günleri
Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın cnm en kötü günlerimiz böyle olsun inanıyorum ki sende bu güzel duyguya sahip olucaksın hamişlerin duaları kabul olur herkes yavrularını vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsun 🥹☺️

Ben 2 gün önce girdim evet ama bişey sorup çıktım yani son 2 gündür genel konuşmalara dahil olamadım. Bugün vaktim oldu yakın geçmişe baktım hatta senle alışveriş konusunu konuşuyorduk. O gün görseydim o gün cevap verirdim. Üzerinden aylar geçmiş senle bi sorun yaşamadık ama hanımefendi burda sadece benden hoşlanmadığını dile getirmiş ve sebebi de sana yazdığım mesaj üstelik o mesajın devamında sana “lütfen yanlış anlama gibi bir mesajım da olmuştu. Canım sıkıldı evet. Kaos yaratmak bu . Ortada bişey yokken 4 ay önceki konuyu buraya açmak.
Ay neyse grubun doğasına aykırı bu kadar gerilim yaa yeto yaa 😬
Bence uzatmaya gerek yok bu konu burda kapansın.
Cokta ciddiye alınacak mevzular degil bunlar
Sakinlik lazım hepimize.
Nerde buhar makinesi önerileri kızlar 😅

Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın cnm en kötü günlerimiz böyle olsun inanıyorum ki sende bu güzel duyguya sahip olucaksın hamişlerin duaları kabul olur herkes yavrularını vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsun 🥹☺️
Oy canım benimm ne kadar içten bir mesaj olmus🙏
Allahım duysun dualarımızı aminn🙏
Hepimiz vaktinde saglikla kucagimiza alalim minik yavrularımızı..
Allahım güzelliklerle saglikla yasatsin her günümüzü

Oooo ben 1 tane icmeyi unutsam mahvoluyorum ya, doktora hic sordun mu almasam olmaz mi diyee
Sordum canım ben magnezyumu baş ağrılarım için istemiştim 2.trimester başında çok oldu baş ağrım iyi gelir dedi yazdı.. sonra baş ağrılarım bitti hâla kullanmaya devm edecekmiyim dedim evet düzenli kullancaz artık dedi 🤷‍♀️

Back
X