• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy sizin yüzünüzden bir an önce doktora gidip ne zaman doğutturacan beni demek istiyorum 😂 bu kadar meraklı değildim, meraklandım şu an 😂😂
sen benimle iki gün takıl daha neler merak edersin🤣 ben çok meraklıyım ya huyum kurusun se25lin se25lin naptın kız bittimi oda?😍

kız Allah seni napmasın grupca kalbimize indirdin bizde ciddi fark var zannediyoz😂 hatta ben yok oldu kıyafetler diye hayal ettim🧐
Bu büyükçe bir alt, baya küçülmemiş mi ya aradaki farka baksana. Kaç cm daha çeksin 😂😂
Bak mesela bu da yenidoğan tinylamb takımının içliği, zaten küçüktü sanki yok gibi oldu şu an
1000134530.webp

Ben de avukatım 🫣 başka kim var meslektaş annabelica annabelica

Kızlar ben ikinizi de yeni öğreniyorum hatta çok komik bir şey diyeyim canım ben seni çalışıyor bile bilmiyorum 🥲 annabelica annabelica , sen bebişinle evde değil misin çok şaşırdım hep evde onunla ilgileniyorsun sanıyorum, kız sen çalışıp, hem bebeğe bakıp hem buraya nasıl yetişiyorsun 🫢

Kasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcak🤣
en azından meraklı "BEN" öyle olcam🤣
nöbetci olarak beni sec adminim🧐
evet banada sen 40.haftalık doğurcan gibime geliyor😍🤌🏼
Kasımda girer bakarım herhalde ya. Doğum kadar heyecanlı bişey var mı. İşi gücü bırakır okurum herhalde 🤣🤣

Kızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadım 😆 göbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir
Çok geçmiş olsun ya düşme konusunda hiç bilgim yok yanlış yönlendirme yapmayayım.dr a telefonla falan ulaşma imkanın var mı

Bu büyükçe bir alt, baya küçülmemiş mi ya aradaki farka baksana. Kaç cm daha çeksin 😂😂
Bak mesela bu da yenidoğan tinylamb takımının içliği, zaten küçüktü sanki yok gibi oldu şu an
Eki Görüntüle 3662263
olsun bebelerimizde zaten minnacık olcağı için en azından ilk ay sığar içine endişelenme annesi😍🤌🏼

Ben osteocare kullanıyorum canım 💗
Sağol canım bunu kullanan da vardı birkaç kişi evet, ben eczaneye gittim en sonunda onun tavsiyesi üzerine ocean orzaxın magnezyumunu aldım
Rica ederim canım 🥰 karaciğerim hassas benim minimum ilaç vs kullanmam lazım. Oyüzden doktorum bol sıvı ve dinlenme tavsiye etti
Anladım tatlım inşallah çok iyi geçer dinlenme sürecin💕 peki sürekli dinlenme halinde misin yoksa kasılma olduğunda mı kendini dinlendiriyorsun
Ben uzun zamandır osteocare kullanıyorum günde 2 tane, karnım değil ama bacaklarim çok kasılıyordu, geçti şükür
O kasılmalar çok fena oluyor😬 özellikle sabahları bende oluyordu böyle çekilme gibi bir şey
@ozuzun @enguzelumut P pinosko @minnosannesi
Kızlaaar siz isme karar verdiniz mi aşyadan başladım😂🩷
Kız sen ne tatlısın🥰 isimleri de soruyor
Yok canım biz daha karar veremedik🤷‍♀️sevdiğim çok isim var benim o yüzden karar vermesi zor

Kızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadım 😆 göbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir
Geçmiş olsun canım ben de 1 ay önce aynı o şekilde sağ ayağımın üstüne yan düştüm bileğim fena burkuldu sargıya aldılar şişliği hala tam inmedi. Ben o korkuyla acile gittim canım da çok yandı kırıktan korktum. Bebişte sıkıntı yoktu şükür ama tedbir amaçlı gidip baktırılabilir bence. Hatta perinatolojide 1 gece yatış tavsiye ettiler ama yatmadım evde kanama olup olmayacağının takibini yaptım.

Kızlar ben ikinizi de yeni öğreniyorum hatta çok komik bir şey diyeyim canım ben seni çalışıyor bile bilmiyorum 🥲 annabelica annabelica , sen bebişinle evde değil misin çok şaşırdım hep evde onunla ilgileniyorsun sanıyorum, kız sen çalışıp, hem bebeğe bakıp hem buraya nasıl yetişiyorsun 🫢
İşi işte bırakma olayını biraz abartmışız 😅

Ben de bağkurdan ödeme almak için rapor istedim. Başka faydalanabileceğimiz bir şey var mı canım doğum izni raporuyla benim pek bilgim yok bu konuda 🫣 cmk duruşmalarına mazeret sunsam kabul ederler mi ? Yoksa yetki belgesi mi isterler sanık sorgusu yapılacaksa mesela
Mazeret olarak sunabilirsin canım kabul ediyor mahkemeler. Bazı dosyalarıma yeni avukat atanmıştı mahkeme ihtiyaç halinde yeni atama yapıyor. Ücretini aldıysan direkt bas mazereti 🤣🤣 Beraat vekalet ücreti alma ihtimalin olan dosyaların varsa onlara da yetki belgesi sunabilirsin tabi 🙈 ödeme almadığın ilk duruşması olacak dosyalarına da yetki verirsin

Geçmiş olsun canım ben de 1 ay önce aynı o şekilde sağ ayağımın üstüne yan düştüm bileğim fena burkuldu sargıya aldılar şişliği hala tam inmedi. Ben o korkuyla acile gittim canım da çok yandı kırıktan korktum. Bebişte sıkıntı yoktu şükür ama tedbir amaçlı gidip baktırılabilir bence. Hatta perinatolojide 1 gece yatış tavsiye ettiler ama yatmadım evde kanama olup olmayacağının takibini yaptım.
Sanada geçmiş olsun canım ambulans çağıracaklardı dedim acile götürüp ultrasonla bakarlar o anca tansiyon nabız yoklarlar dedim kendimi de iyi hissediyorum dedim biraz dinlenip araca geçeceğim dedim hatta olayın üstünü iki arkadaşa araçla eve bıraktım sonra evime geldim çok şükür karnımda bir ağrı vs hissetmiyorum ama şokun etkisinde deyilimdir 1 saat geçti çünkü duş aldım çıktım uzandım bir ayağım hafif bir incindi ödem ağrı yapıyordu büyük ihtimalle

olsun bebelerimizde zaten minnacık olcağı için en azından ilk ay sığar içine endişelenme annesi😍🤌🏼
Kuzum o alt pijamayı giydirebilirim, ya da onun gibi büyükleri de giyer. Senin gözüne az geldi ama 3 parmak kadar boydan çekme var onlarda 😅 Yenidoğanlar, zıbınlar falan çok küçüktü zaten onlar da 2-3 parmak küçüldüyse biraz sıkıntı olabilir. Onları da giydiği kadar artık doğunca göreceğiz 🤗

Canım ben de bunu aldım, ebe olası durumda insülin enjektörleri kullanıyoruz demişti ya evde de bunu kullanabilirsin dedi. Sonrası için de bir tane bulunsun ne olur ne olmaz diye comotomo biberon aldım.

Ay bu beni çok heyecanlandırdı 🥹

Huzur hakkı 🤣

Okumuş kadın 🤪🙈
Huzur hakkına koptum ya gruptaki bazı esprileri üste tutturmak istiyorum 🤣🤣

Herooo 😍😍 bende geçen bebekten dolayı rahatsızlanınca öğrendim hatta ozaman az çalış yorma kendini falan demiştik

Back
X