• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Aşkım geçen bende yazmıştım buraya 2 hafta aşırı hareketliydi göbeğimde çıkacak gibi, ama bir an 3 gün hareketleri zayıfladı inanılmaz, sanki ilk haftalarda yeni yeni hissediyromuşum gibi, şu an yine hareketlendi mesela

Normal o zaman canım 🥰 iyi ki sormuşum tek ben de değil o zaman

Aynısını yaşıyorum difemcim hiç korkma dün çok sakindi zorla dokunarak hareket ettiriyodum hatta, bugün hareket etmeye başladı. Değişiyo bence, bide aklıma artık yerleri mi daraldı diye geliyo

Sanırım öyle canım, bir çok kişide oluyor herhalde normal demek ki 🥲

Kızlar merhaba bende bugün kontrole gittim. 33+0 olduk ilk nstmize girdik gayet her şey güzel gidiyor. İkinci sezeryan olacağım için 38 haftalıkken doğuma giriyorum inşAllah. Kasımın son günlerine denk geliyor galiba 🙈 bu arada 2 kilo 400 gram 44 cm olmuşuz. 3 hafta sonra yine gideceğim ve sonrası inşAllah doğum Rabbim nasip ederse ❤️

Kızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Benim de birkaç gündür öyle canım. Arada dinleniyorlar heralde bilmiyorum. En son gittiğimde doktor artık gece tekmeleriyle uykundan uyandırmaya başlar dedi ama ben hiç duymuyorum bile uyurken

bende öyle düşünüyorum ama eşim çocuk var artık çalışmak yok çocuğa bakacak kimse yok diye kreşe veririz dedim kreşe vereceğimiz para zaten bir maaş annesi olarak senin bakman daha iyi dedi de bilmiyorum artık okula gideceği zaman çalışabileceğim gibi duruyor da bakalım zaman ne gösterecek 🙈😊
Meslekten uzaklaşma düşüncesi de çok üzücü geliyor bir yandan da bebeğime kendim bakmak istiyorum 🥲 en azından şimdilik rafa kaldırmaya çalılıyorum bu konuyu

Kızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Kuzum bazı günler öyle oluyor gerçekten. Bir gün önce noluyor bu kadar hareket diyorum, ertesi gün tribe giriyorum hadi kopsana diye. Sürekli dürtüyorum, eşim rahat bırak çocugu diye kızıyor 🙂

Benim de birkaç gündür öyle canım. Arada dinleniyorlar heralde bilmiyorum. En son gittiğimde doktor artık gece tekmeleriyle uykundan uyandırmaya başlar dedi ama ben hiç duymuyorum bile uyurken

Ben geçen haftalarda duyuyordum 2 gündür uyuyor hatta sabah bile uyanıyor hemen uyuyor daha ben kalkmadan çok tuhaf geldi bu kadar uyuması 🥲

Kuzum bazı günler öyle oluyor gerçekten. Bir gün önce noluyor bu kadar hareket diyorum, ertesi gün tribe giriyorum hadi kopsana diye. Sürekli dürtüyorum, eşim rahat bırak çocugu diye kızıyor 🙂

Evet, hemen eşime yazdım, çocuk yoruldu dedi sen kaç gündür çok hareketlisin ondandır rahat bırak uyusun diyor 😬🥲

Hepimiz aynı şeyleri yazmışız, herkes yaşamış aynı tedirginliği 🙂 hareket varsa rahat olalım hep birlikte 🥰

Kızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.

1.62 boyumla, 56 ile hamile kalmıştım. Sabah tartıldım 67 kilo olmuşum :(

Canım ben toplam 7 kilo aldım doktorum söyledi 8 sanıyordum neyse ki 1 kilo 1 kilodur 🤣🤣🤣 29. Haftada söyledi ama şu an 30 oldum tartıldım aynıydım hemen hemen daha ne kadar alacağım bilmiyorum 🤷‍♀️ 🥹

Meslekten uzaklaşma düşüncesi de çok üzücü geliyor bir yandan da bebeğime kendim bakmak istiyorum 🥲 en azından şimdilik rafa kaldırmaya çalılıyorum bu konuyu
Sanırım bu çalışma işi bebeğimiz doğup büyüdükten sonra duruma göre hareket edeceğimiz bir konu umarım sağlıkla büyütebilir çocuğumuza yetebiliriz gerisi bir şekilde hallolur inşallah 🙏☺️

Back
X