- 14 Nisan 2025
- 23
- 45
- 3
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #46.661
Bana normal gibi geldi ama normal çantalara göre birazcık ağırlığı var tabiAğır mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana normal gibi geldi ama normal çantalara göre birazcık ağırlığı var tabiAğır mı![]()
Günaydın canım, 28'den bildiriyorum.Günaydınnn kızlarAnkara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım
benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim
Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum![]()
Gözünü seveyim hep öyle şeyler için etiketleyin beniKuzum bak e bebekte 160 lira, trendyoldaki 140 lira. Sepidenin aldığı çookk güzelllama evinde yer etmesin istersen bunun gibileri de kullan at yaparsın işin bitince.
Israrla keçeden aldırmaya çalışmama ne diyorsun![]()
sepide
Serstil Keçe Anne Bebek Çantası Düzenleyici Organizer Kalın Keçe - Fiyatı, Yorumları
baby plus Keçeli Anne Bebek Bakım Çantası Organizer - ebebek
Burdaki kızlar ağırlığı 1.5 kg falan diyince geri vites yapmıştımBana normal gibi geldi ama normal çantalara göre birazcık ağırlığı var tabi![]()
Uygunmuş, annemler alabilir aslında gelirken getirirler. Ben almanyadayim,Burda daha pahalı sanırım öyle seyler. H&m yi kaynanama aldiririm belki. Annem alırsa ucuzunu aldırcam kaynanaya ceza,o pahalısından alsın;pKuzum bak e bebekte 160 lira, trendyoldaki 140 lira. Sepidenin aldığı çookk güzelllama evinde yer etmesin istersen bunun gibileri de kullan at yaparsın işin bitince.
Israrla keçeden aldırmaya çalışmama ne diyorsun![]()
sepide
Serstil Keçe Anne Bebek Çantası Düzenleyici Organizer Kalın Keçe - Fiyatı, Yorumları
baby plus Keçeli Anne Bebek Bakım Çantası Organizer - ebebek
Hahahaha, ankastren tutuyor de miGözünü seveyim hep öyle şeyler için etiketleyin benikanka bu arada bende normal keçelerden alacaktım ama hm sonradan çıktı karşıma
O hepimizde var bence kanka, birde saçma sapan yerlerden kar etmeye çalışmam yok muHahahaha, ankastren tutuyor de mibayıldım bu arada seninkine canım güle güle kullan
ben bazı şeylere daha az para verince kardaymışım gibi hissediyorum mutlu oluyorum
![]()
aferin sanaUygunmuş, annemler alabilir aslında gelirken getirirler. Ben almanyadayim,Burda daha pahalı sanırım öyle seyler. H&m yi kaynanama aldiririm belki. Annem alırsa ucuzunu aldırmcam kaynanaya ceza,o pahalısından alsın;p
Aynen canım sen kaynanana h&m aldırUygunmuş, annemler alabilir aslında gelirken getirirler. Ben almanyadayim,Burda daha pahalı sanırım öyle seyler. H&m yi kaynanama aldiririm belki. Annem alırsa ucuzunu aldırmcam kaynanaya ceza,o pahalısından alsın;p
Canım ben çanta bunu aldım
Puset örtüsü birkaçımız aldık çok memnun kaldık canım, tırnak makası ve tarak ben chicco aldım gayet güzelGünaydınnn kızlarAnkara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım
![]()
benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim
Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum![]()
Hahahah bana normal geldi bilmiyorum deri sonuçta diğer kumaşlara göre ağırlığı olur daha çok araba ile seyahatte kullanacağım için sorun etmedimBurdaki kızlar ağırlığı 1.5 kg falan diyince geri vites yapmıştım![]()
Ben de şu tekerleklilere ozenmistim, epey fonksiyonel de ufacık evde gerek yok diye vazgeçtim. Oysho çantan da güzelmiş güzel günlerde kullanCanım ben çanta bunu aldım
![]()
Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası - Fiyatı, Yorumları
Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ev içi organizer olarak da bunu sipariş ettimşu şekilde kullanacağım, başlarda bakım organizeri ilerde kırtasiye malzemeleri
Neresi orası biz doğalgaz yakmaya başlamışken orda sıfır kollu giyiliyor haksızlıkGünaydın canım, 28'den bildiriyorum.
Bu arada puset örtüsü şunları aldım, çok beğendim.
![]()
DERY BABY Teddy Souris Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
DERY BABY Teddy Souris Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Wenaris % 100 pamuk Puset Örtüsü 1 parça - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 pamuk Puset Örtüsü 1 parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ev içi organizer hiç aklıma gelmemişti çok iyi fikir bence eve çanta alınması yerine bu yeterliCanım ben çanta bunu aldım
![]()
Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası - Fiyatı, Yorumları
Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ev içi organizer olarak da bunu sipariş ettimşu şekilde kullanacağım, başlarda bakım organizeri ilerde kırtasiye malzemeleri
Oyshoların havada uçuştuğu hmlerin konuşulduğu çanta kısmında benim keçe çantaBen de şu tekerleklilere ozenmistim, epey fonksiyonel de ufacık evde gerek yok diye vazgeçtim. Oysho çantan da güzelmiş güzel günlerde kullan
Popüler kültür kölesiyizOyshoların havada uçuştuğu hmlerin konuşulduğu çanta kısmında benim keçe çanta
Sen gülünce güller açar gül Pembe![]()
Hahaha o gıy gıy müzik çalıyor siz konuştukça icimdePopüler kültür kölesiyiz![]()
Keçe çanta da hafif,yeterli ve çok amaçlı.ben de düşünüyorum öyle bir şey. Biz kendimiz parayla yatak ve komidin aldık sadece,o da ikinci el. Onun dışında ya hediye ya da tanıdıklar verdi. İlk çocuk heves edersin diyorlardı da..çocuğum da ben de akışa bıraktıkOyshoların havada uçuştuğu hmlerin konuşulduğu çanta kısmında benim keçe çanta
Sen gülünce güller açar gül Pembe![]()
Kızlar ben anne bebek çantasını a101 e gelen aktüelden aldım. 670 TL’ye aldım. Termalli. Çok çok kaliteli değil ama ben sevdim kullanışlı duruyor
Ha evet hatırladım onu canım 9 ekimdr gelmişti de ben onu görüntü den sevemedim sanırım bir çanta vardı onu Alıcam sırt çantası istemiyorum diyeKızlar ben anne bebek çantasını a101 e gelen aktüelden aldım. 670 TL’ye aldım. Termalli. Çok çok kaliteli değil ama ben sevdim kullanışlı duruyor