• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Günaydınnn kızlar 🌸 Ankara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım 😅

benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim🤣🤣

Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum🌸🌸🌸
Günaydın canım, 28'den bildiriyorum.🤣🙈
Bu arada puset örtüsü şunları aldım, çok beğendim.

Eklentiler

• 1000165488.webp
    1000165488.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 72
Kuzum bak e bebekte 160 lira, trendyoldaki 140 lira. Sepidenin aldığı çookk güzelll 😍 ama evinde yer etmesin istersen bunun gibileri de kullan at yaparsın işin bitince.
Israrla keçeden aldırmaya çalışmama ne diyorsun 😂😂 sepide sepide

Serstil Keçe Anne Bebek Çantası Düzenleyici Organizer Kalın Keçe - Fiyatı, Yorumları

baby plus Keçeli Anne Bebek Bakım Çantası Organizer - ebebek
Gözünü seveyim hep öyle şeyler için etiketleyin beni🤣🤣🤣😍 kanka bu arada bende normal keçelerden alacaktım ama hm sonradan çıktı karşıma

Kuzum bak e bebekte 160 lira, trendyoldaki 140 lira. Sepidenin aldığı çookk güzelll 😍 ama evinde yer etmesin istersen bunun gibileri de kullan at yaparsın işin bitince.
Israrla keçeden aldırmaya çalışmama ne diyorsun 😂😂 sepide sepide

Serstil Keçe Anne Bebek Çantası Düzenleyici Organizer Kalın Keçe - Fiyatı, Yorumları

baby plus Keçeli Anne Bebek Bakım Çantası Organizer - ebebek
Uygunmuş, annemler alabilir aslında gelirken getirirler. Ben almanyadayim,Burda daha pahalı sanırım öyle seyler. H&m yi kaynanama aldiririm belki. Annem alırsa ucuzunu aldırcam kaynanaya ceza,o pahalısından alsın;p

Gözünü seveyim hep öyle şeyler için etiketleyin beni🤣🤣🤣😍 kanka bu arada bende normal keçelerden alacaktım ama hm sonradan çıktı karşıma
Hahahaha, ankastren tutuyor de mi 😂bayıldım bu arada seninkine canım güle güle kullan 😍 ben bazı şeylere daha az para verince kardaymışım gibi hissediyorum mutlu oluyorum 😂

Hahahaha, ankastren tutuyor de mi 😂bayıldım bu arada seninkine canım güle güle kullan 😍 ben bazı şeylere daha az para verince kardaymışım gibi hissediyorum mutlu oluyorum 😂
O hepimizde var bence kanka, birde saçma sapan yerlerden kar etmeye çalışmam yok mu🤣
Uygunmuş, annemler alabilir aslında gelirken getirirler. Ben almanyadayim,Burda daha pahalı sanırım öyle seyler. H&m yi kaynanama aldiririm belki. Annem alırsa ucuzunu aldırmcam kaynanaya ceza,o pahalısından alsın;p
aferin sana😆😆

Uygunmuş, annemler alabilir aslında gelirken getirirler. Ben almanyadayim,Burda daha pahalı sanırım öyle seyler. H&m yi kaynanama aldiririm belki. Annem alırsa ucuzunu aldırmcam kaynanaya ceza,o pahalısından alsın;p
Aynen canım sen kaynanana h&m aldır 😂 cezasını çeksin 😬

Çanta nasıl aldınız? Ev için organizer gibi olanlardan alayım dedim ama dışarısı için sırt çantası gerek, 2 tane almak istemiyorum. Direkt sırt çantası mi kullanacaksınız evde de yoksa ev için ayrı mı dusundunuz K _Kestane_ sepide sepide
Canım ben çanta bunu aldım

Ev içi organizer olarak da bunu sipariş ettim 😍 şu şekilde kullanacağım, başlarda bakım organizeri ilerde kırtasiye malzemeleri

Eklentiler

• 1000165491.webp
    1000165491.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000165503.webp
    1000165503.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000165504.webp
    1000165504.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 50
Günaydınnn kızlar 🌸 Ankara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım 😅

benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim🤣🤣

Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum🌸🌸🌸
Puset örtüsü birkaçımız aldık çok memnun kaldık canım, tırnak makası ve tarak ben chicco aldım gayet güzel

Canım ben çanta bunu aldım

Ev içi organizer olarak da bunu sipariş ettim 😍 şu şekilde kullanacağım, başlarda bakım organizeri ilerde kırtasiye malzemeleri
Ben de şu tekerleklilere ozenmistim, epey fonksiyonel de ufacık evde gerek yok diye vazgeçtim. Oysho çantan da güzelmiş güzel günlerde kullan

Günaydın canım, 28'den bildiriyorum.🤣🙈
Bu arada puset örtüsü şunları aldım, çok beğendim.
Neresi orası biz doğalgaz yakmaya başlamışken orda sıfır kollu giyiliyor haksızlık 😂

Ben de şu tekerleklilere ozenmistim, epey fonksiyonel de ufacık evde gerek yok diye vazgeçtim. Oysho çantan da güzelmiş güzel günlerde kullan
Oyshoların havada uçuştuğu hmlerin konuşulduğu çanta kısmında benim keçe çanta
Sen gülünce güller açar gül Pembe 😂😂😂

Oyshoların havada uçuştuğu hmlerin konuşulduğu çanta kısmında benim keçe çanta
Sen gülünce güller açar gül Pembe 😂😂😂
Keçe çanta da hafif,yeterli ve çok amaçlı.ben de düşünüyorum öyle bir şey. Biz kendimiz parayla yatak ve komidin aldık sadece,o da ikinci el. Onun dışında ya hediye ya da tanıdıklar verdi. İlk çocuk heves edersin diyorlardı da..çocuğum da ben de akışa bıraktık ;)

Kızlar ben anne bebek çantasını a101 e gelen aktüelden aldım. 670 TL’ye aldım. Termalli. Çok çok kaliteli değil ama ben sevdim kullanışlı duruyor
Kızlar ben anne bebek çantasını a101 e gelen aktüelden aldım. 670 TL’ye aldım. Termalli. Çok çok kaliteli değil ama ben sevdim kullanışlı duruyor
Ha evet hatırladım onu canım 9 ekimdr gelmişti de ben onu görüntü den sevemedim sanırım bir çanta vardı onu Alıcam sırt çantası istemiyorum diye

Eklentiler

• 1000000264.webp
    1000000264.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 45
Back
X