- Konu Sahibi annabelica
- #46.641
Kızlar bu arada youtubedan takip ettiğim jinekolog dr ayşe duman artık 34 hafta itibariyle olan doğumları normal sürecinde diye kabul ediyoruz demişti. Prematüre değil yani. Hani biz hep 37 diye düşünürüz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben ev için keçe organizerlerden aldım. İki kişi de hediye almış onlardan gördükçe
Çok haklısın aşkım, zaten hassas bir dönemdesin sana ekstra gelecek her şey şimdi ama sen takmamaya çalış çünkü sinir daha kötü senin için, bir kere söyle anlamıyorsa dinlemede anlatmadaHastaneden dediler erken gelebilir diye. E kv de o zaman neden taburcu ettiler diyor.ben istemişim gibi. Ama tedavi yöntemleri bitmişti zaten.ypacklari bir şey yok ki
Aşkım ben ev için organizer olanlardan aldım, dışarı için ayrı alacamev için bundan aldım
Dışarı için daha karar vermedimaklımda skip hop vardı oda pek çirki olduğu için seçeneğim kalmadı, ya oysho ya zaradan alırım muhtemelen
![]()
Anladım yani dediğin gibi hastane ortamında yapılacak şeyler yapıldı o zaman. Belki de kv endişeli ama kendini ifade edememiş, sen kendini strese sokmamaya çalış canım. Doktorlar artık 34 hafta itibariyle olan doğuma normal sürecinde diye yaklaşıyorlarmış. İnşallah vaktinde, sağlıkla kolaylıkla gelsin yavrunEnfeksiyon ve kan sonucu temiz geldi. Serviksi de daha uzun ölçtü 16mm ama baskı ile 0.6 civarı. Ciger gelistirici yaptık, sanci geciktirici ilac verdik elmesine de hazirliklinol dediler. herhangi bir şikayette gel,o zamana kadar kendi doktor rutinleri git dedi.
Ben zaten karar veremiyodum da bugün kontrolde böyle konuşulunca artık yapcak bişey yokHakkında hayırlı olan doğum hangisi ise o olsun canım, gönlüne göre olsun, gönül ister tabi vajinal olsun ama bazen bebiklerimiz hayır banane diyor![]()
O bu süreçte mükemmel bir nimetAy ben de muhendisimevden calisangillerdenim allahtan
Aynen daha dönüyor doğuma da var o zamana değişedebilir değişmeyedebilir benimde son kontrolde başı aşağıdaydı dönmüş şimdi yine daha döner ama yeri azaldıkça dönmeside zorlaşıyor ya. Pozisyondan olmasa da kilodan normal olmayacak büyük ihtimalleCanım kilo konusunda senden geri haftadayım yorum yapamayağım da kafasının dönmesi normal. Benimki haftada 1 değiştiriyo pozisyon daha çok değiştirir dedi hiç öyle doğum şekliyle ilgili yorum yapmadı doktorum.
Ev için organizer aldım canım, dışarısı için hediye çanta almış abimler yandan ve çarpraz takılan eğer kullanışsız olursa sırt çantası alıcam.
Canım tarak olarak Naturaborn Organik Doğal Keçi Kılı Yumuşak Bebek Konak Saç Fırçası Ve Doğal Şimşir Ahşap Tarak 2'li - Fiyatı, Yorumları bunu aldım. Naturaborn sayfası, yumuşacık kılları beğendim. Sayfada güzel şeyler vardı diye hatırlıyorum.Günaydınnn kızlarAnkara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım
benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim
Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum![]()
Ya bu model kayınvalideler beni delirtiyor. Biz burda bebeğimize en ufak şey için kılı kırk yarıyoruz da alıyoruz/yiyoruz sanki onlar BİZİM bebeklerimizi bizden daha çok düşünüyorlarmış düşünebilirlermiş gibiHastaneden dediler erken gelebilir diye. E kv de o zaman neden taburcu ettiler diyor.ben istemişim gibi. Ama tedavi yöntemleri bitmişti zaten.ypacklari bir şey yok ki
Aşkım ben ev için organizer olanlardan aldım, dışarı için ayrı alacamev için bundan aldım
Dışarı için daha karar vermedimaklımda skip hop vardı oda pek çirki olduğu için seçeneğim kalmadı, ya oysho ya zaradan alırım muhtemelen
![]()
Ya evim 1+1, yerim yok diye fazla almamaya çalışıyorum. Bebek kıyafeti çok az var şimdiden komidinde yer yok.ayrica dolap da almadım bebeğe.Canım ben ev için keçe organizerlerden aldım. İki kişi de hediye almış onlardan gördükçe3 tane organizerim var her odaya bir tane koyarım artık
pahalı değil onlar, dışarıdaki sırt çantasıyla ev içinde gezmeye değmez diye düşünüyorum
Cevap yazmadım zaten. Sonra da Çanta düşündün mü demiş,konuyu değiştirmiş. Benimkiler de Türk değil. Sagolsunlar ilgileniyorlar diye biliyorum de demiyorum ama bazen fazla geliyorAnladım yani dediğin gibi hastane ortamında yapılacak şeyler yapıldı o zaman. Belki de kv endişeli ama kendini ifade edememiş, sen kendini strese sokmamaya çalış canım. Doktorlar artık 34 hafta itibariyle olan doğuma normal sürecinde diye yaklaşıyorlarmış. İnşallah vaktinde, sağlıkla kolaylıkla gelsin yavrun![]()
Hiii baş aşağı durmak mııızamanında kızımın grubunda annelerden birinin makat gelişliydi bebeğiydi. Vajinal doğumda çok istiyordu ne hareketler yaptıda bebek dönmedi yani denemediği kalmamıştı baş aşağı durmakta dahilo yüzden ben harekete bağlı olduğunu düşünmüyorum
Yaa bizim secimimiz oldugu surece her yol mubahO bu süreçte mükemmel bir nimetBen bebişten sonra da hemen dönmeyi planlamıyorum, biraz kendim büyütme hayalim var. O sırada ikinciyi de yaparsam evden çalışmayan mühendisgillerden olurum
![]()
Aşkım işte sırt çantası veya askılı hangisini tercih etsende dışarı falan çıktığında lazım olacak bebeğin ihtiyaçları içinYa evim 1+1, yerim yok diye fazla almamaya çalışıyorum. Bebek kıyafeti çok az var şimdiden komidinde yer yok.ayrica dolap da almadım bebeğe.
Ben de kecelerden ya da sepideninki gibi h&m düşündüm. Ama irt çantası da şart sanirim
Cevap yazmadım zaten. Sonra da Çanta düşündün mü demiş,konuyu değiştirmiş. Benimkiler de Türk değil. Sagolsunlar ilgileniyorlar diye biliyorum de demiyorum ama bazen fazla geliyor
İlgilenmesi güzel, herhalde o da fark etti yaptığınıYa evim 1+1, yerim yok diye fazla almamaya çalışıyorum. Bebek kıyafeti çok az var şimdiden komidinde yer yok.ayrica dolap da almadım bebeğe.
Ben de kecelerden ya da sepideninki gibi h&m düşündüm. Ama irt çantası da şart sanirim
Cevap yazmadım zaten. Sonra da Çanta düşündün mü demiş,konuyu değiştirmiş. Benimkiler de Türk değil. Sagolsunlar ilgileniyorlar diye biliyorum de demiyorum ama bazen fazla geliyor
Ağır mıBen bebek için dışarıda kullanmak için mcd bağ deri olan sırt çantasından aldım alt açma örtüsüde var içinde birde anne için omuz çantası da var yanında hatta içi termal mama ve süt için ideal normal çanta gözünde de termal kısımları var tabi ben çok beğendim bayada büyük
Kuzum bak e bebekte 160 lira, trendyoldaki 140 lira. Sepidenin aldığı çookk güzelllYa evim 1+1, yerim yok diye fazla almamaya çalışıyorum. Bebek kıyafeti çok az var şimdiden komidinde yer yok.ayrica dolap da almadım bebeğe.