• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Benim bu ilk hamileliğim ben biraz kilo eğilimi bana çekti diye düşünüyorum ama bu aralar demir takviye alsamda artmıyo düşük o yüzden desteklesin diye pekmez falan yiyorum üzüm vs onlar mı aldırdı acaba diye düşündüm. Ve demirim düşük olunca da aşırı halsiz kalıp sürekli uyuyorum
Pekmez ve tahin aldiriyor evet da onlar demir sagliyormuymus yeni duydum ispanakta vs daha fazla canım bence onları ye daha çok 😊

3 senedir evlenemez dediğim kaynım hamileliğimin son aylarında göbeğim tavanken nisanlanicak ne giyecem ben Yarabbi tesettürlüyüm bu arada alt üst takım bişey bulabilir miyim netten alsam üstüme olmaz ne Alıcam çokta şık olasım geldi ama 😂 düğüne artık

Yaa deme daha dün dedim eşime bazı göbüş delikleri dışarı çıkıyomuş benim olmadı diye meğer erken konuşmuşum🤣🤣🤣🫣
Benimki o yolda ilerliyor 🤣🤣 açılıyor dışa doğru yavaş yavaş ⚠️
Kızlar ya benim gibi bütün yazı elbise vs ile geçirip kışın ne giyeceğini düşünen varsa bu artışın taytları gerçekten şahane. 80 kiloya yaklaşıyorum şu an pantolon falan hiç yakıştıramam kendime. Zaten çok gezmiyorum markete hastaneye falan yeterince işimi görüyor. Şimdi bir de şardonlusunu alacağım. Tayt arayan varsa duyurulur 🥰
eşimin kıyafetleri online 🤣🤣

Ben mühendisim canım 😊
Oh şükür meslektaşlarım varmışş :)
Günaydınnn kızlar 🌸 Ankara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım 😅

benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim🤣🤣

Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum🌸🌸🌸

Ben bunları aldım canım.

Ayrıca kızlar şu aşağıdaki linkteki battaniye o kadar güzel geldi ki bayıldım bayıldım. Tavsiyediirr.

Ay ben de muhendisim 🥹 evden calisangillerdenim allahtan
Ah hayalim resmen ne güzell. Ben kaliteciyim o yüzden mecbuuğğuuurr.
Ev için ben de bundan aldım ama sepide sepide ninki de çok hoşuma gitti😍

Ay beninki de bundaan. Bir de bu markanın emzirme yastığını aldımm ben aynı desen şuan yatarken kullanıyorum çok güzel.

Kızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum

Ben de home office devam ediyorum. Bebeğim büyüyünce inşallah normal ofise geçeceğim ikisini beraber götürebilirsem 🫠
bende öyle düşünüyorum ama eşim çocuk var artık çalışmak yok çocuğa bakacak kimse yok diye kreşe veririz dedim kreşe vereceğimiz para zaten bir maaş annesi olarak senin bakman daha iyi dedi de bilmiyorum artık okula gideceği zaman çalışabileceğim gibi duruyor da bakalım zaman ne gösterecek 🙈😊

Oh şükür meslektaşlarım varmışş :)

Ben bunları aldım canım.

Ayrıca kızlar şu aşağıdaki linkteki battaniye o kadar güzel geldi ki bayıldım bayıldım. Tavsiyediirr.

Ah hayalim resmen ne güzell. Ben kaliteciyim o yüzden mecbuuğğuuurr.

Ay beninki de bundaan. Bir de bu markanın emzirme yastığını aldımm ben aynı desen şuan yatarken kullanıyorum çok güzel.
Puset örtüsü bu marka ekledim herkes tavsiye etmiş alacağım ben de 😍
Organizer benm de çok hoşuma gitti temizlemesi de kolay keçelere göre
Kızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Canım yerleri daraldıkça yavaş hareket edebilirler benim de 30.haftada az hareket ediyordu yarın 32 oluyoruz şuan horon tepiyor. Takipte kal minicik hareketi bile çok kıymetli. İçin rahat etmezse de doktora git 😘😘

Aşkım geçen bende yazmıştım buraya 2 hafta aşırı hareketliydi göbeğimde çıkacak gibi, ama bir an 3 gün hareketleri zayıfladı inanılmaz, sanki ilk haftalarda yeni yeni hissediyromuşum gibi, şu an yine hareketlendi mesela

Aşkım geçen bende yazmıştım buraya 2 hafta aşırı hareketliydi göbeğimde çıkacak gibi, ama bir an 3 gün hareketleri zayıfladı inanılmaz, sanki ilk haftalarda yeni yeni hissediyromuşum gibi, şu an yine hareketlendi mesela
Ben de bugün 25+6 yım 2 haftadır lambur lumbur olan bebem dün ve bugün çok sakin beni de bir korkuyor sarmıyor değil yani ..

Aynısını yaşıyorum difemcim hiç korkma dün çok sakindi zorla dokunarak hareket ettiriyodum hatta, bugün hareket etmeye başladı. Değişiyo bence, bide aklıma artık yerleri mi daraldı diye geliyo

Aynısını yaşıyorum difemcim hiç korkma dün çok sakindi zorla dokunarak hareket ettiriyodum hatta, bugün hareket etmeye başladı. Değişiyo bence, bide aklıma artık yerleri mi daraldı diye geliyo
Ben de bugün 25+6 yım 2 haftadır lambur lumbur olan bebem dün ve bugün çok sakin beni de bir korkuyor sarmıyor değil yani ..
Kesinlikle öyle , bende çok korktum hatta eşime dedim çok sakin zor hissediyorum diye , daha öncede sürekli yaşadığım için biraz sakin kalmaya çalışıyorum öyle günlerde

Yüzünü senin sırtına doğru dönmüştür canım dr öyle açıklamıştı bana

Puset örtüsü bu marka ekledim herkes tavsiye etmiş alacağım ben de 😍
Organizer benm de çok hoşuma gitti temizlemesi de kolay keçelere göre

Canım yerleri daraldıkça yavaş hareket edebilirler benim de 30.haftada az hareket ediyordu yarın 32 oluyoruz şuan horon tepiyor. Takipte kal minicik hareketi bile çok kıymetli. İçin rahat etmezse de doktora git 😘😘

Aniden sanki küsmüş gibi 🥺 endişelendiriyor beni 🥺

Back
X