• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kızlar merhaba bende bugün kontrole gittim. 33+0 olduk ilk nstmize girdik gayet her şey güzel gidiyor. İkinci sezeryan olacağım için 38 haftalıkken doğuma giriyorum inşAllah. Kasımın son günlerine denk geliyor galiba 🙈 bu arada 2 kilo 400 gram 44 cm olmuşuz. 3 hafta sonra yine gideceğim ve sonrası inşAllah doğum Rabbim nasip ederse ❤️
Oy kilosu maşallah iyiymis canım sağlıkla al kucağına

Kızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.

1.62 boyumla, 56 ile hamile kalmıştım. Sabah tartıldım 67 kilo olmuşum :(
Bende 34 haftalık sayılırım toplamda 4 kilo aldım ama ben 27 den beri diyet yapıyorum ondan kilo almadım bu aldığım 4 kiloda diyetten önceki kilom diyebilirim 🙈😅

Bende 34 haftalık sayılırım toplamda 4 kilo aldım ama ben 27 den beri diyet yapıyorum ondan kilo almadım bu aldığım 4 kiloda diyetten önceki kilom diyebilirim 🙈😅
Kız maşallah nasıl yapıyorsun diyeti, ben acıkınca gözüm dönüyor gezegeni yiyesim geliyor 😅

Kızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Benimde böyle oluyor arada canım bazen canımı acıtırcasına sert hareketler bazen hafif pıt pıtlar:) bence normaldir

39A1E927-EB7D-44BF-99B6-C5AC22D329BC.webp
55f5c0bb-d1db-4866-896e-36bbd80c1636.webp

Teyzoşlar bizim boyumuzda posumuzda günümüzle uyumluymuş 😍😍😍
Hiçbir sıkıntı gözükmüyor dedi 😇 ya bakarmısınız şunun dudişine ısırcam yanaklarınıda yicemmm 😇😇😇 nst dede bişey çıkmadı normalmiş 🙏 2300 gr olmuşuz 🥰 içim rahatladı çok mutlu bi günnn oldu benim için 😍🥹🥹😍😍

Eki Görüntüle 3662548 Eki Görüntüle 3662549

Hiçbir sıkıntı gözükmüyor dedi 😇 ya bakarmısınız şunun dudişine ısırcam yanaklarınıda yicemmm 😇😇😇 nst dede bişey çıkmadı normalmiş 🙏 2300 gr olmuşuz 🥰 içim rahatladı çok mutlu bi günnn oldu benim için 😍🥹🥹😍😍
Ayy alllahım bunlar artık baya baya bebe oldular tipe bak 😍😍 maşallah canım

Kız maşallah nasıl yapıyorsun diyeti, ben acıkınca gözüm dönüyor gezegeni yiyesim geliyor 😅
Benim durumumu önceki mesajlarda okumadınız galiba 😂 bende gebelik şekeri çıktı ya zorunluluktan diyeti yapıyorum şeker olmasa herhalde doğuma rahat 20 kilo ile falan girerdim o derece yiyen bir insandım ama bebek beni frenledi 😂

Eki Görüntüle 3662548 Eki Görüntüle 3662549

Oy maşallah çok net çıkmış bende pazartesiyi iple çekiyorum doğru düzgün göstermedi bizim kız kendini 🙈 bu arada kaç haftalıksın

Back
X