• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
3 Kasım da gidiyo canım 15 Kasım da dönüyo tarihler böyle, ona göre gitmeden önceki randevularını da al. Bana da öyle dedi olası durumda artık seni 2 yıllık asistan bile doğurtur dedi. Insan bi geriliyo ama yapacak şey yok Allaha emanet inşallah bebitolarımız usluca bekler. Hastanedeki Latife hanım varmış ona yönlendirecekmiş tüm hastalarını.
Beyazyasemin Beyazyasemin babylovee babylovee Pamlok Pamlok 3 Kasım değişmiş randevu sisteminde şimdi baktım güncellenmiş, 7 Kasım - 14 Kasım arası yok ( bu tarihlerde dahil) ona göre alırız randevularımızı. Çok şükür 2 hafta değişmiş 8 güne inmiş 🥳🙏

Bana özellikle böyle bir şeyi “istemek” pek mantıklı gelmiyor 🤷🏼‍♀️ çünkü zaten bütçemiz ortak ve alacağı şeyi başkasının parasıyla değil yine bizim paramızla alıyor 😂 gönlünden geçerse bana söyler birlikte seçer, bütçemiz doğrultusunda alırız. 🌸🤗
Öyle ama işte benim düğünde takılarım gidince içimde kaldı ve kaynımda bi kaç ay önce düğün yapınca eltiminde tüm altınları gidecek sandım birde ne öğreneyim kaynım 2 bilezik bırakmış eltime ve bu durumda giden bileziklerime üzüldüm yalan yok ve onun telafisi olarak bence hakettiğimizi düşünüyorum ayrıca benim takılarımla ailesi iş kurdu yani bir zahmet pamuk eller cebe 😂😅

Ya 2 tane istememin sebebi halamın kızı daha ben hamileyken hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü eşin sana 2 tane bilezik takıyor hastanede demişti bende test yapıp o şekilde hamileliğimi öğrenmiştim eşime de dedim rüyasında gördü 2 bilezik artık alman lazım diye 😀😅 2 tane alamasa bile 1 tane alsa yeterli ama 20 gram olsun bir tane alacak ise 😂 ben yatırımlık düşünüyorum ya çalışarak kendime 1 senede 3 bilezik yapmıştım yatırımlık bir yada 2 tanesi de eşimden doğum hediyesi olarak gelsin çok mu 🙈😂
Yine ortak paradan gidince canım insan bir düşünüyor ama ben de bir altın istiyorum 😄 ee o kadar çile çekiyoruz :)

Her zamanki şeyleri yedim kuzum özel bişey yapmadım 🤣balık haftada bir mutlaka yiyorum bak o çok önemli onu ye mutlaka🥰 Kuruyemiş yiyip duruyorum meyve yoğurt vs. Ya benim ilk kızım da belli bir haftaya kadar geriden gitti kilosu. Sonra aynı böyle atak yapmıştı. Doktor minyon olacak derken 4 kilo olacak diye korkar hale gelmiştik🤣 Yapısal diye düşünüyorum. Senin oğluşun da her an şaşırtabilir seni o yüzden. Sabret büyücek o. En kötü anne sütü diye bişey var doğduktan sonra tontik yaparsın 🥰
Balık yedim bugun valla sonunda açılışı yaptım 😍
Meyvemi falanda yiyorum kuzum da iste bircok seyden kısmaktan boyle oldu galiba 🥲 biraz biraz yemeye basladim ama. Ayy valla tosunlaşsınlarr yaaa 😍 az daha alsin da gerisini dogduktan sonra dedigin gibi sütle hallederiz amin🥰

Kızlar şu anki konuştuğumuz konulardan biraz alakasız ama eşlerinizden doğum hediyesi bekliyor musunuz benim ilk doğumum olacak Allah nasip ederse düğünde takılarım gitmişti onun için bilezik istedim 2 tane inşallah alabilirim diyor da bakalım alacak mı 🙈😅
Canım benim öyle bir isteğim ya da beklentim yok 🌸 çünkü ikimiz de çalışıyoruz, gelir de gider de ikimizin. Zaten bu süreçte çok fazla şey alıyoruz, bir şey isteyip onu yük altına sokmak istemem. Bir de ben böyle şeyleri istemekten ziyade, istemeden düşünülmesi taraftarıyım. Eminim eşim ben istemeden, elinden geldiğince beni mutlu edecek bir şeyler yapacaktır zaten 🤍

yada canom dediğin gibi bikere kullanılcağı için acaba sadece battaniye ve yastık mı yaptırsam bilemedim? Pamlok Pamlok
Kuzu ben yastık, zıbın, eldiven, şapka yaptırdım isimli olarak. Diğer parçalara gerek duymadım. Maksat fotoğraf çekilip anı kalsın 😍

Kızlar şu anki konuştuğumuz konulardan biraz alakasız ama eşlerinizden doğum hediyesi bekliyor musunuz benim ilk doğumum olacak Allah nasip ederse düğünde takılarım gitmişti onun için bilezik istedim 2 tane inşallah alabilirim diyor da bakalım alacak mı 🙈😅
Altından şaşmayın uçtu bu ara 🤣🤣

Bana özellikle böyle bir şeyi “istemek” pek mantıklı gelmiyor 🤷🏼‍♀️ çünkü zaten bütçemiz ortak ve alacağı şeyi başkasının parasıyla değil yine bizim paramızla alıyor 😂 gönlünden geçerse bana söyler birlikte seçer, bütçemiz doğrultusunda alırız. 🌸🤗
Ben 2 kilo baklavaya okeyim bu doğumda. Tatlı yemeyi çok özledim 🤣🤣

peki şimdi yaptırmayı düşünmüyormusun?
bende yaptırırsam sadece bu ücünü istiyordum
Aşkom arkadaşım yaptırdı benim için o yüzden ben bir tane daha yaptırmayacağım 🤗
Beyazyasemin Beyazyasemin babylovee babylovee Pamlok Pamlok 3 Kasım değişmiş randevu sisteminde şimdi baktım güncellenmiş, 7 Kasım - 14 Kasım arası yok ( bu tarihlerde dahil) ona göre alırız randevularımızı. Çok şükür 2 hafta değişmiş 8 güne inmiş 🥳🙏
Harika 🤩 ben 29ekimde gideceğim bir sonrakini de yine 20si civarına alırım o zaman 😍
Öyle ama işte benim düğünde takılarım gidince içimde kaldı ve kaynımda bi kaç ay önce düğün yapınca eltiminde tüm altınları gidecek sandım birde ne öğreneyim kaynım 2 bilezik bırakmış eltime ve bu durumda giden bileziklerime üzüldüm yalan yok ve onun telafisi olarak bence hakettiğimizi düşünüyorum ayrıca benim takılarımla ailesi iş kurdu yani bir zahmet pamuk eller cebe 😂😅
Anladım, herkesin ilişki dinamiği farklı tabi ki bir şey diyemem. Bizim evde senin paran benim param yok o yüzden ben böyle düşünüyorum ☺️

iyi gelir inşallah iyi düşün iyi olsun canım🥰
bende yuvarlanark ilerliyorum canım😅
okula giden cocukta olunca yorulmamak elde degil 3 km hergun yuruyorum okuldan almak icin
evim 5.katta asansor yok😬
ödevlerle boguşma derken akşam yataga nasıl giriyorum anlamıyorum.
Asla uykumu da almıyorum wc cok uyaniyorum bacaklarim cok agırıyor
sayfaya bi giriyorum 30 sayfa konusulmus okuyamiyorum son 3 sayfaya bakiyorum🤣
sana da şifa olsum canım ictigin ilaclar sukurler olsun geldik bu haftalara paşa dayanıcakta zamanın da dogucak insallah sen icini ferah tut
Ayy canım aman dikkat et artik dikkat gerektiren haftalardayiz coktan. Sen dikkati elden birakma 3km epey yolmuss. Bide merdiven. Senin günün sana yetmiyordur nasil bitiyor anlamiyorsundur 🥲
Saglikla gelsin bebisler. Kontrolun cuma günüymüş hadi bakalim kızından güzel haberlerle🙏

Amin canım aminn🙏 şifa olsun benim kullanacagim hersey de.. aminnn..
Uzun haftalar daha ayni bedende saglikla durcaz dimii🙏🥰

Canım benim öyle bir isteğim ya da beklentim yok 🌸 çünkü ikimiz de çalışıyoruz, gelir de gider de ikimizin. Zaten bu süreçte çok fazla şey alıyoruz, bir şey isteyip onu yük altına sokmak istemem. Bir de ben böyle şeyleri istemekten ziyade, istemeden düşünülmesi taraftarıyım. Eminim eşim ben istemeden, elinden geldiğince beni mutlu edecek bir şeyler yapacaktır zaten 🤍

Kuzu ben yastık, zıbın, eldiven, şapka yaptırdım isimli olarak. Diğer parçalara gerek duymadım. Maksat fotoğraf çekilip anı kalsın 😍
Doğru diyorsun canım ama benim eşim öyle söylemezsen düşünmez düz mantık doğum günüm yaklaştığında ne alayım diye soruyor diyorum içinden ne geliyorsa al diye de olmaz ihtiyaç olanı söyle ben anlamam diyor ne yapayom açık açık söylemekten başka çarem yok 😂

3 Kasım da gidiyo canım 15 Kasım da dönüyo tarihler böyle, ona göre gitmeden önceki randevularını da al. Bana da öyle dedi olası durumda artık seni 2 yıllık asistan bile doğurtur dedi. Insan bi geriliyo ama yapacak şey yok Allaha emanet inşallah bebitolarımız usluca bekler. Hastanedeki Latife hanım varmış ona yönlendirecekmiş tüm hastalarını.
Allah Allah bize 10-14 arası yokum dedi kuzum. Hatta şimdi uygulamadan baktım da diğer tarihler için de randevu alınabiliyor. Bize de aynı doktoru dedi ama inşallah gerek kalmaz 🙏🏻

resim varmı canım?😍
Aşkom arkadaşım yaptırdı benim için o yüzden ben bir tane daha yaptırmayacağım 🤗

Harika 🤩 ben 29ekimde gideceğim bir sonrakini de yine 20si civarına alırım o zaman 😍

Anladım, herkesin ilişki dinamiği farklı tabi ki bir şey diyemem. Bizim evde senin paran benim param yok o yüzden ben böyle düşünüyorum ☺️
sende resim at kız merak ettim😍

Back
X