• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kızlar merhaba bugün sadece tsh için Dr a gıtmiştim.bebeğin karın cevresı 3 hafta geride. Gelişim geriliği var düzelmezde bu saatten sonra sen acil Perinatolaga git dedi. Nasıl korktum oturdum ağladım. Hemen randevu aldım ıkı haftaya yakın bır gerılık çıktı bu normal dedı. Ama plesanta büyükmüş doğumdan sonra arastırılabılır dedı ama kötü bir şey demedı. 30+0 da 1359 kg olmuş miniğim. 29+5 ile uyumlu. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İnşAllah gerilemeye devam etmez. Düzelir. Saglıcakla kucagımıza alsak bir an önce😔
Kan akışında vs sorun olsaydı görürdü perinatolog, belki bir sonraki gittiğinde normal çıkacaktır. Biraz iyi beslen, arkadaş söylemiş zaten. Genel olarak protein ağırlıklı beslenmek işe yarıyor.

Kızlar hamile kulodu aldiniz mi? benimkiler artik gobekten rahatsiz etmeye basladi 🥲
Benim de önceki çamaşırlarım oluyor ama daha rahat etmk için şunlardan aldım ben de

Pişik kremi ne almıştınız hanımlar bu hafta onu da alayım 😁
Ben pureseed almıştım stokta yokmuş şuan

Kızlar bu arada hastaneniz sezaryende ne kadar yatış yapıyor biliyor musunuz ? Benim hastanem 1 gece dedi, ama genelde 2 gece yatış oluyor diye biliyorum. Devlette de 2 gece. İnsan bir yandan eve gitmek isteyebilir ama bir yandan da hastanede ne kadar çok kalırsam kendimi daha iyi hissederim gibi geliyor
oglumda da 1 gece kaldm
bu bebegimde de dogum yapacagm hastane 1 gece tutuyormus sezeryan da
bana da cok sacma geliyor 2 gece olmasi lazim 1 gece az dedim doktoruma
duruma gore karar verirz dedi

Ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım ya bazı yerlerde okudum ne kadar yesem de faydası olmadı diye ondan dolayı çok tedirgin oluyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum cumayı bekliyorum işte
Canım sadece kilosu geriden çıktı yoksa bacak kol boyu filanda mi geridendi ?

Heloowwww naber bebisler 🫣 kızlar bebişim iki gündür sanki beni dövüyor içerde hiç durmadan hareket ediyor artık bir sorun mu var diye düşünüyorum yani ve bu çocuk her yerde altta üste iki yandada niçin diyorum yavrum niçin annenin midesiyle top oynuyorsun yapma desemde beş dakikalık bir uslu duruş sonrası çişimle oynuyor.bu seferde 😂😂 içim çiz edip duruyor 🫣
Kuzu seninde suyun fazlaydı herhalde neye dikkat etmemiz lazım doktorun bisey dedi mi benimki 1 hafta seker olc dedi sadece 19 mm çıktı

Back
X