- 24 Kasım 2015
- 2.001
- 1.879
- 133
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #47.141
O sırada 2 aydır bu tarz iç çamaşırı giyen meTecrubeli analar hastaneye bunlardan almali miyiz HELP

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sırada 2 aydır bu tarz iç çamaşırı giyen meTecrubeli analar hastaneye bunlardan almali miyiz HELP
Ya bi ben mi cirpiniyormusum mevcut camasirlarimlaO sırada 2 aydır bu tarz iç çamaşırı giyen me![]()
İkinci gün eve geçecek kadar iyi hissediyor muyuz yani kendimizi? Ne bileyim sanki sorun olsa nolacak falan diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi 2 gün olup da eve gitme kararı alan da çok oluyorBenimki de 1 gece sezeryan vajinal aynıkızımı başka bir şehirde doğurmuştum onda da 1 geceydi iki doğum şekli de. Bence eve gitmek iyi eve gittiğinde iyileşmeye başlıyorsun
![]()
Normal çamaşırlarınızı nasıl giyebiliyorsunuz aklım şaştı gerçektenYa bi ben mi cirpiniyormusum mevcut camasirlarimla![]()
Canım bizim hastanede 2 gece, ama ilginç bir şekilde bazı hastaneler sezeryan sonrası kalmayı da 1 e indirmişler. Mesela medicanada eskiden 2 gece kalınırdı, geçen arkadaşım öglen 12 de sezeryan oldu ertesi gün 16 da taburcuydu. Ankara Medicana'dan bahsediyorum.İkinci gün eve geçecek kadar iyi hissediyor muyuz yani kendimizi? Ne bileyim sanki sorun olsa nolacak falan diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi 2 gün olup da eve gitme kararı alan da çok oluyor
Ben de şoklardayım şuanNormal çamaşırlarınızı nasıl giyebiliyorsunuz aklım şaştı gerçekten![]()
Benimkiler biraz göbeğim çıkmaya başlayınca ilk oturup kalkışta aşağı toplanıyordu![]()
Evet ya ben de aynı şekilde, bir de bittiği yer aşağıda kalınca kaşınıyor göbeğim. Şimdi ohh kafama kadar çekiyorum miss gibiNormal çamaşırlarınızı nasıl giyebiliyorsunuz aklım şaştı gerçekten
Benimkiler biraz göbeğim çıkmaya başlayınca ilk oturup kalkışta aşağı toplanıyordu![]()
Yaa ücretler arttığı için mi yapıyorlar acaba? Göz korkutmamak için. Zaten ihtiyaç halinde ikinci gün de yatırıyoruz demişti. Doğum parasını az söyleyip, ikinci gece gerekirse ekstra parasını alacak nasılsa. 1 gece de yetiyormuş da işte ben daha uzun kalmayı tercih ederdim gibiCanım bizim hastanede 2 gece, ama ilginç bir şekilde bazı hastaneler sezeryan sonrası kalmayı da 1 e indirmişler. Mesela medicanada eskiden 2 gece kalınırdı, geçen arkadaşım öglen 12 de sezeryan oldu ertesi gün 16 da taburcuydu. Ankara Medicana'dan bahsediyorum.
Ay ben hepsini giyebiliyodum da artik bu hafta darlamaya basladiBen de şoklardayım şuanki ben neredeyse hiç kilo almadım totalde 3
![]()
Odası olan bebelerin hali başka tabiAyyy isimli seti karar verip siparis ettim sukurben de hastane suslemeyecegim kapi susu degil de odasina asabilecegim veya rafa koyabilecegim isim yazan bi tablo dusunuyorum, o da su tarz bisi olacak
![]()
canımm bacımm be!Şu kızın şu liste için verdiği emek takdire şayan gerçekten
Pamuk eller klavyeye, hadi herkes bilgileri söylesin, darlamayın şu kızı![]()
hahahahahha ahiretliğim be! sağol varol sizler için değer
Hastanede yapılacak şeyler bitmiş oluyor serumdur kan değerlerine bakılmadır vs. Gerisi yürüyüş dinlenme güzel beslenmeİkinci gün eve geçecek kadar iyi hissediyor muyuz yani kendimizi? Ne bileyim sanki sorun olsa nolacak falan diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi 2 gün olup da eve gitme kararı alan da çok oluyor
Teşekkür ederim canımm favladımsepide Ben bundan aldım çok beğendim. Ebatları uyarsa sanada bi bak istersen.
Yataş Mini Bambu Sıvı Geçirmez Çocuk Alez - Fiyatı, Yorumları
EvetAy ben hepsini giyebiliyodum da artik bu hafta darlamaya basladiE erkekbebek
Daydi
Asil ben soklardayim 3 kilo muuuu![]()
Valla çabana takibine sağlık kuzummmcanımm bacımm be!
benim uğraşmamın sebebi son bir ayımız kaldı ve liste doldukca çok heycan veriyor gercekten kızlar![]()
Askim oglumun odasi aslinda misafir odasiOdası olan bebelerin hali başka tabi![]()
Yaaa kiyamamEvet![]()
ilk 5 ay kusmalı, sonraki 2 ay karbonhidratsız ve şekersiz beslenince böyle oluyo sanırım şeker diyeti yapıyorum