• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
mevsimbahar18 mevsimbahar18 gözün aydin, maşallah. Hastaneye gidiyorum dedin ve doğurdun hemencik.her şeyin yolunda olmasına da çok sevindik 🧿 SATımız da aynı, erken doğmasına rağmen maşallah kilosu da yerinde. Kızlar bize de az mi kaldı ne @aylemakk @Beyazyasemin E erkekbebek
İnşallah hepimiz mevsimbahar gibi su gibi doğururuz 💙 Onun bebişinin kilosu da çok iyiymiş maşallah. Benimki daha 2200 falandır. Azıcık daha dursun durabiliyorsa 🙂 Ben kasımda dökülürüz diyordum ama ekimde ilk bebeğimiz oldu🥰 Bu çağırmakla, düşünceyle, niyetle ilgili falan da değil canım arkadaşlarım, Ekim annelerinde de böyle oldu, Kasım annelerinde de. Bizde de olacak Ocak annelerinde de. Şimdi yorumlarda çantaların hazırlığı ile ilgili yazanlar olmuş haklı olarak. Panik yapmayalım ama hazırlıklı olalım 🌸 Üşenmeyin ve yapın artık şu valizleri 😂 Eksikleriniz olsun, tamamladıkça eklersiniz, valiz bir kere kapanınca açılmıyor değil 😬
Hepimize zamanı geldiğinde çiçek gibi doğumlar diliyorum 🙏

Kızlar doğum hikayemi de yazayım sizler içinde örnek olsun gündüz çok fazla hareketliydi bebeğim bende biraz temizlik yapmıştım eğilip kalktığımda hep tekme atıyordu sonra akşam olunca hiç sancım ağrım yoktu ama çok ateş bastı yerimde duramıyordum bi duş alayım rahatlarım dedim duştan çıktım biraz uzandım birden bir şeyin aktığını hissettim altıma kaçırdım sandım üstümde de siyah pijama var ama koltuklarım krem renk eşim birden koltuk kan olmuş dedi sonra wc gittim baya kanamam olmuş hemen toparlandık hastaneye gittik hastane çantam hazırdı Allahtan ama isimli set sipariş ettim daha gelmedi hastaneye girdik ebe muayene ettim 3 cm açıklık var nst de de sancım var ama hissetmiyorum doktor bey de muayene etsin suni sancıya karar verir belki dedi aradan yarım saat falan geçti doktor geldi doğum başlamış artık durduramam kilosu boyu normal sezaryene da alamam bekleyelim dedi ebe geldi serum takıcam dedi ben suni sancıyı fitil sanıyordum meğersem serum dediği suni sancıymış ben hala kendi kıyafetimle yatıyorum hemşire önlük getirdi nolur nolmaz önlüğü giyin dedi yavaş yavaş kasıklarıma ağrı vurmaya başladı ebe pilates topu getirdi belim çok ağrıyor dedim belime masaj yaptı bi muayene edeyim dedi 5 cm olmuş saat 3 falandı merdiven indik çıktık sancı geldikçe eğil dedi artık baya bir baskı hissetmeye başladım ayakta duramıcam dedim biraz yere çömelelim bekleyelim dedi o esnada da suyum geldi hemen doğumhaneye gittik oradaki hemşire birden geliyor diye bağırdı bende birden tepkisinden dolayı korktum doktor gelene kadar ebe baktı kafası çıkmak üzere dedi 5.15te doğumhaneye girdik 5.25te doğurdum dizilerdeki gibi çığlık çığlığa olacak sanıyordum😂 ama çok şükür öyle olmadı Allah razı olsun ebelerde hemşirelerde çok iyiydi benimle hep ilgilenen ebe çok yardım etti hep motive etti beni doğumdan sonra ilk ona sarıldım doktor gelmeden ebe doğurtmuş oldu ten tene temas yaparken bebeğin eşi çıktı kordonu eşim kesti o esnada doktor geldi ben bu kadar çabuk beklemiyordum dedi o dikişlerimi hallederken bebeğimin muayenesi aşıları yapıldı başka bir yere götürmediler hep yanımdaydı bebeğim giyindikten sonra ilk emzirmemi de yaptım biraz tombiş hemen parmağını emmeye başladı dediler 😂sonra ben giyindim kucağıma aldım hemşire yürüyebilir misin dedi yürürüm dedim hemşireyle ebe koluma girdiler eşim kucağına aldı o şekilde çıktık odamıza geldik ağrı kesici serum falan taktılar doğumhanede emzirirken hiçbir şey anlamadım ebe geldi herkes dışarı alalım dedi sadece eşim kaldı o şekilde nasıl emzireceğimi gösterdi hastanenin çıkış setini giydirdiler ama biz sonra değiştirdik şimdi 45 dakikada bir emziriyorum çok şükür ikimizde iyiyiz oğlum 34 haftalık doğmasına rağmen hiç 34 haftalık gibi değil dediler biraz fazla uzun oldu inşallah herkesin benim gibi kolaylıkla geçer 😍❤️🙏
Yüzümde gülümsemeyle okudum Allahım 🥹😍😍🧿🧿

İnşallah hepimiz mevsimbahar gibi su gibi doğururuz 💙 Onun bebişinin kilosu da çok iyiymiş maşallah. Benimki daha 2200 falandır. Azıcık daha dursun durabiliyorsa 🙂 Ben kasımda dökülürüz diyordum ama ekimde ilk bebeğimiz oldu🥰 Bu çağırmakla, düşünceyle, niyetle ilgili falan da değil canım arkadaşlarım, Ekim annelerinde de böyle oldu, Kasım annelerinde de. Bizde de olacak Ocak annelerinde de. Şimdi yorumlarda çantaların hazırlığı ile ilgili yazanlar olmuş haklı olarak. Panik yapmayalım ama hazırlıklı olalım 🌸 Üşenmeyin ve yapın artık şu valizleri 😂 Eksikleriniz olsun, tamamladıkça eklersiniz, valiz bir kere kapanınca açılmıyor değil 😬
Hepimize zamanı geldiğinde çiçek gibi doğumlar diliyorum 🙏
Dinleyin şu kızı aylardır hazırlayın diyor 😂😂 ben pazartesi başlıyorum aşko😂 beşiğimi sipariş ettim bu gün

Dinleyin şu kızı aylardır hazırlayın diyor 😂😂 ben pazartesi başlıyorum aşko😂 beşiğimi sipariş ettim bu gün
Hahh canımsın 😂 ya odası, bebek arabası,ana kucağı, ne bileyim kangurusu falan olmadan da olur bir süre ama puseti, valizi hazır olmalı yaniii 🙂 28-29 ekim eşleriniz de tatildir çoğunuzun. Hadi kızlar valiz hazırlığına 😂😂

Alın size bebek 😅 tontişin yanaklarına bakar mısınız ya 😍
1000135080.webp

Günaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Ayy ben gruba hic bakamadım bu nasıl bir haberr su mesajina öyle bir ağladım öyle bir ağladım kiii... canım benim çok sevindim iyi olmana bebeginin iyi olmasına.. maşallah 😍😍🥰🥰🥲
Allahım acısını göstermesin 🙏
Senin oğluşun gelme planını coktan yapmis baksana 💗

Yemek termosu iyiydi 😂🤣🤣 ben bezle emzik aldım sanırım ilk, sonrada arabasını 😂😂😂
Yaa bezi de psikolojimizi bozdukları için aldık erkenden. Stok yapıncılar, fiyatı çok artıyorcular, masrafı çok diyenler. Ben de gittim bir paket aldım başlarda. Ne oldu yani kaç kuruş kar ettim Allah aşkına 😂

En son 33+1de gittik kuzum ikisi de yaklaşık 1800dü. Doktorum normal diyor ama ben ölçüm yaptıkça ekranda görüyororum haftasından düşük hep. İkiz olduğu için de böyle biliyorum ama yine de tedirginim
Kuzum bizde de durumlar ayni, ekranda haftası küçük çıkıyor, kilo soylemedi son 2 haftadir ama tam sınırda ve küçük cikiyor.
Bide senin ikiz ona ragmen böyle olmasi cok normal benim yavrum seninkilerden de zayif 🥲

Back
X