- Konu Sahibi annabelica
- #47.281
Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsinGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsinGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Amin inşallahRabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin![]()
3 martlılar olarak benzer şeyler yaşadık hakkatenmevsimbahar18 gözün aydin, maşallah. Hastaneye gidiyorum dedin ve doğurdun hemencik.her şeyin yolunda olmasına da çok sevindik
SATımız da aynı, erken doğmasına rağmen maşallah kilosu da yerinde. Kızlar bize de az mi kaldı ne
aylemakk
Beyazyasemin @erkekbebek
Tabiki kuzum ben de onu soracaktımİsmini de ekler misin canım Mustafa Kemal
Dün gittim işte. Seninle ıkı gün var aramızdabazen senın gelişim notunu okuyorum ne olacak iki gün sonra dıye
![]()
Ya çok duygulandımGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Ayyy Allahımmm maşallah size yaa gözlerim doldu hep mutlu günlerini gör inşallahGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Kuzum ben zaten tedirgin bekliyorum ama benim bebeklerimin kilosu çok az daha. Biraz daha sabretmelilermevsimbahar18 gözün aydin, maşallah. Hastaneye gidiyorum dedin ve doğurdun hemencik.her şeyin yolunda olmasına da çok sevindik
SATımız da aynı, erken doğmasına rağmen maşallah kilosu da yerinde. Kızlar bize de az mi kaldı ne
aylemakk
Beyazyasemin @erkekbebek
Maşallahhh suphanallah gozunuz aydin canımmGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Bizde bugun cok sukur isime karar verdik canimİlk bebeğimizin doğum tarihini yazdık kızlar şükürler olsun bugünlere ulaştıkherkes çantasını hazır etsin isimlere de karar verilsin bence bir an önce
![]()
Maşallahbizim de kontorlumz vardi kızım cok sukur iyimis
31+1 1721 gr kafa karin cevresi haftasiyla uyumlu ilerliyor artik cok sukur
plesenta onde diye asla yuzunu goremedik
suyum kan akisi diyafram beyin hersete detayli bakildi sukurler olsun ki iyi
Sagol canım benimMaşallahMeva kuşa
anlamı ne aşkım Meva
Maşallah maşallaaah... Her gün daha güzel saglıkla ilerlesin bebişBen geçen hafta gittim, 29+2 yedim sanırım, 1435 gr, 39 cm kızım herhangi bir şey demedi doktorum ama![]()
MaşallahGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Seninkilerin kilosu nasıl kuzum yazdıysan atlamışımKuzum ben zaten tedirgin bekliyorum ama benim bebeklerimin kilosu çok az daha. Biraz daha sabretmelilerMaşallah
mevsimbahar18 in oğlunun kilosu çok güzel. Yanlış hatırlamıyorsam ciğer geliştirici de vurulmuştu. Doğru zamanda sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza
![]()
Adıyla gelsin Meva kuzumuz hemen ekliyorumMaşallahhh suphanallah gozunuz aydin canımm
saglıkla atlattın cok sukur darısı bizlerin başına
saglikla hayirli bir sekilde buyutmek nasip olsun insallah
sayfayi acip bebegi gorunce cok duygusallastim
bizim yerimize de kokla miss kokusunu
Bizde bugun cok sukur isime karar verdik canim
Meva olucak nasipse![]()