• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Günaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Ayyy Allahımmm maşallah size yaa gözlerim doldu hep mutlu günlerini gör inşallah 🥹🥹 benim de 1 cm açıklık ve kasılmalar olunca evde dinlenme verdi doktor korkuyordum bir kaç haftaya olursa nasıl olur diye ama umut oldu 😍😍 normal doğum mu oldu canım senin öncesinde kasılmaların var mıydı ?

mevsimbahar18 mevsimbahar18 gözün aydin, maşallah. Hastaneye gidiyorum dedin ve doğurdun hemencik.her şeyin yolunda olmasına da çok sevindik 🧿 SATımız da aynı, erken doğmasına rağmen maşallah kilosu da yerinde. Kızlar bize de az mi kaldı ne aylemakk aylemakk Beyazyasemin Beyazyasemin @erkekbebek
Kuzum ben zaten tedirgin bekliyorum ama benim bebeklerimin kilosu çok az daha. Biraz daha sabretmeliler 🙏🏻 Maşallah mevsimbahar18 mevsimbahar18 in oğlunun kilosu çok güzel. Yanlış hatırlamıyorsam ciğer geliştirici de vurulmuştu. Doğru zamanda sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza 🌸🤲🏻

Canım canım canım mevsimbahar18 mevsimbahar18 maşallah ikinizede , Mustafa Kemal bebek adıyla yaşasın inşallah 😍 şansı hep açık olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin 🙏 sende inşallah bir an önce toparlayıp artık hayatının en güzel evresinin tadını çıkarırsın 😍

Günaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Maşallahhh suphanallah gozunuz aydin canımm
saglıkla atlattın cok sukur darısı bizlerin başına🥰🥰
saglikla hayirli bir sekilde buyutmek nasip olsun insallah
sayfayi acip bebegi gorunce cok duygusallastim🥲
bizim yerimize de kokla miss kokusunu😍😍

İlk bebeğimizin doğum tarihini yazdık kızlar şükürler olsun bugünlere ulaştık ❤️🙏 herkes çantasını hazır etsin isimlere de karar verilsin bence bir an önce 🤣
Bizde bugun cok sukur isime karar verdik canim
Meva olucak nasipse🥰

Maşallah 🧿 Meva kuşa 🦢😍😍anlamı ne aşkım Meva
Sagol canım benim🥰
isimiyle sevebilicez artık esime kalsa dogumda isim bırakıcaktı da ısrarlarıma dayanamadı artik
doktorumuzda cok sıkıştırıyordu isim yaziyor o tablosuna ve ultrasonda isimiyle hitap edip anlatiyor
bugun doktorumuz da sevindi isim soyledigimz icin🥰

Hastaneden çıktım bir görsün diye ve rutin kontrol zamanım da geldiği icin gittim bugün. Serviksi 1.6 gibi ölçtü. Baskı yapınca 0.8lere düşüyordu, bu sefer düşmedi. Daha iyi buldu yani sonuclari. Ama sıkı takip edelim dedi. Normalde 2haftada bir cagirirdim ama şimdi haftada 2 kere çağırıp ölçüm yapalım dedi.hatta dedi ki bir de ister misin geç gelsin 42.haftalari görelim😀 javairia javairia

Kuzum ben zaten tedirgin bekliyorum ama benim bebeklerimin kilosu çok az daha. Biraz daha sabretmeliler 🙏🏻 Maşallah mevsimbahar18 mevsimbahar18 in oğlunun kilosu çok güzel. Yanlış hatırlamıyorsam ciğer geliştirici de vurulmuştu. Doğru zamanda sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza 🌸🤲🏻
Seninkilerin kilosu nasıl kuzum yazdıysan atlamışım ❤️

Maşallahhh suphanallah gozunuz aydin canımm
saglıkla atlattın cok sukur darısı bizlerin başına🥰🥰
saglikla hayirli bir sekilde buyutmek nasip olsun insallah
sayfayi acip bebegi gorunce cok duygusallastim🥲
bizim yerimize de kokla miss kokusunu😍😍

Bizde bugun cok sukur isime karar verdik canim
Meva olucak nasipse🥰
Adıyla gelsin Meva kuzumuz hemen ekliyorum 🥰❤️

Back
X