• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Evet o 1 gün dedikleri süre doğum sonrası için canım ama öncesi nasıl ayarlanıyor acaba o kafama takıldı 🤭 çünkü ben olabildiğince hastanede sancı çekmek istiyorum daha güvenli geliyor
Bence bunu hastanene sor canım bazıları dediğn gibi saatlerce hastanede kalıyor oda tutuluyor vs hiç bi hastane odası meşgulken para almamazlık yapmaz gibi geliyor😆 yada kendileri zorunlu yatış verirse almıyordur ama anne illede hastanede kalmk istiyorsa ekstradır.bildiğimden değil ben sezeryanlıyım o yüzden herşey saati saatineydi:))

Günaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Ya çok duygulandım, gözünüz aydın. Ben de 34’e giriyorum yarın ama hiç hazır değilim, böyle okuyunca bir heyecan bastı 😀 sağlıkla büyüsün inşallah. Doğum hikayesini de okudum, çok kolay ve güzel olmuş, çok şanslısın 🍀

Kızlar benim de dün randevum vardı. 34+5. Serviksim iyice incelmiş. Her an her şey olabilir dedi doktor. 2600 gr ölçtü kilosu gayet iyi. Ama 36-37. Haftadan önce doğan bebeklerin çoğu küveze giriyor dedi ben burda da takip ediyorum eğer solunum sıkıntısı yoksa emme refleksi varsa ve kilosu da iyiyse küveze girmiyor birçok bebek. Doktor kafamı karıştırdı açıkçası. Doğunca hiçbir sıkıntısı yokken bebeğimi küveze almaya çalışırlarsa diye korkmaya başladım. 26. Haftadan beri erken doğum riski vardı hep istirahatteyim ilaçlarla durdurduk onları da bıraktırdı artık haftam ilerlediği için. Ama her gittiğimde küvez muhabbetini açıyor doktor. Çok moralim bozuluyor.
inşallah vaktinde sağlıkla gelir Başka bir doktor görüştünüz mü hepsi mi aynı şeyi söylüyor

Kızlar özellikle 33-34. haftasında olanlar, 3-4 gündür regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Reglden önceki ağrı hatta, böyle tam sonbahar havası, hafif bir regl ağrısı olur, bacaklarınız buz tutar, battaniye altında cenin pozisyonunda yatmak istersiniz ya o ağrıdan işte. Periyodu olan ya da yükselen bir ağrı değil. Kasılma falan eşlik etmiyor. Sadece hafif bir regl ağrısı. Normal mi acaba bu da ? Yaşayan var mı ?

Kızlar özellikle 33-34. haftasında olanlar, 3-4 gündür regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Reglden önceki ağrı hatta, böyle tam sonbahar havası, hafif bir regl ağrısı olur, bacaklarınız buz tutar, battaniye altında cenin pozisyonunda yatmak istersiniz ya o ağrıdan işte. Periyodu olan ya da yükselen bir ağrı değil. Kasılma falan eşlik etmiyor. Sadece hafif bir regl ağrısı. Normal mi acaba bu da ? Yaşayan var mı ?
Canım bende de çok ince sızı şeklinde oldu.ciddiye almadim.ama sanırım yalancı kasılma oluyor onlar. Çok ciddi olmayabilir ama benim durumum biraz riskli olduğu için hastanedeyim de zaten müdahale ettiler. Senin randevun ne zaman? Randevunda söyle mutlaka birkaç gündur sürüyor da diyorsan

Hello teyzeleeer 😍
Bugün buralara yetişemedim, oğlumuzun odasını boyuyoruz size de bir selam vermek istedik 👼🏻
Ayy yeni gördüm bendee. Bu ne güzel foto böyle yaa 😍😍😍
Heveslerimiz heyecanlarimiz öyle güzel ki Allahım sağlıkla kucagimiza aldırsın yavrularımızı 🙏🥰
Isteyen herkese de bu duygulari tattırsin 🙏🌸
Keremikoo cok güzel bir odan vaarr vaktinde geel😍

Canım bende de çok ince sızı şeklinde oldu.ciddiye almadim.ama sanırım yalancı kasılma oluyor onlar. Çok ciddi olmayabilir ama benim durumum biraz riskli olduğu için hastanedeyim de zaten müdahale ettiler. Senin randevun ne zaman? Randevunda söyle mutlaka birkaç gündur sürüyor da diyorsan
Randevuma çok var canım 3 kasımda. Risk görmediği için 3 hafta sonra gel demişti. Ya ben bunun da çok ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum, sancı yok çünkü o sırada. Yani inşallah öyledir 🙂Havadan mı etkilendim ne oldu anlamadım tam regl sancısı havası benim için 😅 Yalancı kasılmalarım sürekli var ona alışmış durumdayım hiç yadırgamıyorum artık 🤷🏻‍♀️
Sana ne yapıyorlar şu an hastanede?

Kızlar benim de dün randevum vardı. 34+5. Serviksim iyice incelmiş. Her an her şey olabilir dedi doktor. 2600 gr ölçtü kilosu gayet iyi. Ama 36-37. Haftadan önce doğan bebeklerin çoğu küveze giriyor dedi ben burda da takip ediyorum eğer solunum sıkıntısı yoksa emme refleksi varsa ve kilosu da iyiyse küveze girmiyor birçok bebek. Doktor kafamı karıştırdı açıkçası. Doğunca hiçbir sıkıntısı yokken bebeğimi küveze almaya çalışırlarsa diye korkmaya başladım. 26. Haftadan beri erken doğum riski vardı hep istirahatteyim ilaçlarla durdurduk onları da bıraktırdı artık haftam ilerlediği için. Ama her gittiğimde küvez muhabbetini açıyor doktor. Çok moralim bozuluyor.
Farklı bir doktora daha görünürdüm yerinde olsaydım. Gündemde olan olaylar hepimizi haklı olarak şüpheci yaptı gerçi canımızı emanet ediyoruz düşününce kimseye tam güvenememekte normal

Canım hafta olarak güzel ilerlemissin,bu haftalardan sonra küvözde uzun süre kalma ihtimali cok fazla olmuyor bildiğim kadariyla.
Kalsa bile 1 hafta falan tabi bebisin gelisimine göre.
37de dogup küvözde kalan da var mesela.
Haklısın endise duymakta su an malesef hastanelere bile güvenemiyoruz ama dur bakalim daha bebisinin gelme niyeti cok yok sanki🌸

Randevuma çok var canım 3 kasımda. Risk görmediği için 3 hafta sonra gel demişti. Ya ben bunun da çok ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum, sancı yok çünkü o sırada. Yani inşallah öyledir 🙂Havadan mı etkilendim ne oldu anlamadım tam regl sancısı havası benim için 😅 Yalancı kasılmalarım sürekli var ona alışmış durumdayım hiç yadırgamıyorum artık 🤷🏻‍♀️
Sana ne yapıyorlar şu an hastanede?
Ben rahim ağzı kisaligindan dolayı yattım ama salı gününden beri evdeyim canim.nidicard verdiler 3-4 gün boyunca o da sanci geciktirici oluyor sanırım. Sikayetimi soruyorlar yok sadece cok az hissettim bir-iki kere regl sancısi gibi dedim. Onlar yalancı kasılma işte dediler. Ctg de falan da normal hep
Sen öyle hissetmiyorsan sorun yok o zaman, her şey de yolundaysa

inşallah vaktinde sağlıkla gelir Başka bir doktor görüştünüz mü hepsi mi aynı şeyi söylüyor
Başka doktorla görüşmedim bebeğim çok şükür sağlıklı kilosu iyi hatta dün ultrasonda emme hareketi yapıyordu doktor söyledi emme refleksi var bu bebeğin dilini emiyor bakın diye gösterdi. Bir sorun olmamasına rağmen küvez ihtimalinin konuşulması rahatsız ediyor güven sorunu oluşuyor bende ister istemez.

Farklı bir doktora daha görünürdüm yerinde olsaydım. Gündemde olan olaylar hepimizi haklı olarak şüpheci yaptı gerçi canımızı emanet ediyoruz düşününce kimseye tam güvenememekte normal
Canım hafta olarak güzel ilerlemissin,bu haftalardan sonra küvözde uzun süre kalma ihtimali cok fazla olmuyor bildiğim kadariyla.
Kalsa bile 1 hafta falan tabi bebisin gelisimine göre.
37de dogup küvözde kalan da var mesela.
Haklısın endise duymakta su an malesef hastanelere bile güvenemiyoruz ama dur bakalim daha bebisinin gelme niyeti cok yok sanki🌸
Şu duyduklarımızdan sonra gerçekten hastanelere de güvenimiz azalıyor. Acaba diyorum hastane politikası falan mı 36-37den önce doğanları tedbir amaçlı mı alıyorlar bir iki gün çünkü sanki beni hazırlıyormuş gibi bunu söyleyip duruyor. Hastane açılalı 1 sene olmadı yeni bir hastane o yüzden hakkında yorum falan da bulamıyorum.
babylovee babylovee senin de dediğin gibi şu sıralar keyfi yerinde gibi 36ya da çok kalmadı tutacam biraz daha inşallah içerde😁 inşallah hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🏻

Şu duyduklarımızdan sonra gerçekten hastanelere de güvenimiz azalıyor. Acaba diyorum hastane politikası falan mı 36-37den önce doğanları tedbir amaçlı mı alıyorlar bir iki gün çünkü sanki beni hazırlıyormuş gibi bunu söyleyip duruyor. Hastane açılalı 1 sene olmadı yeni bir hastane o yüzden hakkında yorum falan da bulamıyorum.
babylovee babylovee senin de dediğin gibi şu sıralar keyfi yerinde gibi 36ya da çok kalmadı tutacam biraz daha inşallah içerde😁 inşallah hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🏻
Öyle bir politika olamaz canım normalleştirmemek lazım bir gün bile yatırsalar bunun karşılığında hem devletten hem sizden para alacaklar

Aşkım hiç tedirgin olma, o kadar hızlı toparlanıyorlar ki 🥹😍 ki sen dikkat ediyorsun çok yormuyorsun kendini, kasım sonunu göreceksin inşallah 🙏

Kuzum maşallah ikiz için gayet normal geldi bana da. Kesin 2,5 olurlar bi kaç haftaya zaten. Bence hiç kaygılanma gayet iyi gidiyor herşey 😍❤️

Kuzum bizde de durumlar ayni, ekranda haftası küçük çıkıyor, kilo soylemedi son 2 haftadir ama tam sınırda ve küçük cikiyor.
Bide senin ikiz ona ragmen böyle olmasi cok normal benim yavrum seninkilerden de zayif 🥲
Teşekkür ederim kızlar inşallah dediğiniz gibi olur 🌸 Şu sıralar canımı sıkan başka bir şey var ve iki gündür kendime engel olamıyorum durup durup ağlıyorum. Bebeklerimi de etkiliyordur diye çok korkuyorum. Salı günü tekrar gideceğiz inşallah bol bol kilo alırlar ve 37dolana kadar beklerler 🤲🏻

Ben 33+6’yım bugün ama öyle bir ağrı yaşamadım hiç, içine sinmiyorsa gidip bir nst’ye gir

Back
X