- 18 Ekim 2022
- 2.358
- 3.234
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #47.381
Kanka zaman çabuk geçiyorKanka benim 2 ay var ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka zaman çabuk geçiyorKanka benim 2 ay var ya![]()
Benim de serviksim çok kısa.doktor 34ten önce doğmasın diye önlem alalım dedi.şükür ona az kaldı, yeni hedef 36Kızlar benim de dün randevum vardı. 34+5. Serviksim iyice incelmiş. Her an her şey olabilir dedi doktor. 2600 gr ölçtü kilosu gayet iyi. Ama 36-37. Haftadan önce doğan bebeklerin çoğu küveze giriyor dedi ben burda da takip ediyorum eğer solunum sıkıntısı yoksa emme refleksi varsa ve kilosu da iyiyse küveze girmiyor birçok bebek. Doktor kafamı karıştırdı açıkçası. Doğunca hiçbir sıkıntısı yokken bebeğimi küveze almaya çalışırlarsa diye korkmaya başladım. 26. Haftadan beri erken doğum riski vardı hep istirahatteyim ilaçlarla durdurduk onları da bıraktırdı artık haftam ilerlediği için. Ama her gittiğimde küvez muhabbetini açıyor doktor. Çok moralim bozuluyor.
A a bi diyete birde kıyafet yıkamaya hep pazartesi başlanır :))))Niye pazartesi kanka, haftasonu başla yıkamaya işte![]()
Doğum olmasını bekliyormuşuzKorkunun gözünü seveyim kızlarhemen valizimi hazırladım
Doğum olmasını bekliyormuşuz![]()
:)))) ya hakikaten deliyizsabahtan buyana koşturuyom sanki akşama doğuma gidicem
![]()
Sen işini garantiye al cnm:)))) ya hakikaten deliyiz
Bende hemen hediyelik çikolata vs işlerini alayım dursun diye aklıma getirdim:)))
Evet çok haklısın yani eğer bir sorun yoksa anneyle yenidoğan bebeği bir gün bile olsa ayırmanın bir manası yok. İnşallah böyle bir durumla karşılaşmayız hiçbirimiz. Açıkça konuşucam doktorumla anca içim öyle rahat eder.Öyle bir politika olamaz canım normalleştirmemek lazım bir gün bile yatırsalar bunun karşılığında hem devletten hem sizden para alacaklar
Zaten küvözde yatırma kararını çocuk doktorları veriyor. Kadın doğumcunun henüz doğum yapmamış bir anneye sık sık bunu demesini sağlıklı bulmadım:/Evet çok haklısın yani eğer bir sorun yoksa anneyle yenidoğan bebeği bir gün bile olsa ayırmanın bir manası yok. İnşallah böyle bir durumla karşılaşmayız hiçbirimiz. Açıkça konuşucam doktorumla anca içim öyle rahat eder.
Bizim sizinle sürecimiz benzer. İnşallah dediğin gibi olur zamanında gelirler. Bana direk 36-37 öncesi çoğu küveze girer demesi düşündürdü. Kasım grubunda Ekim ayında doğan bebekler var çoğu 36 öncesi ve küvez görmedi büyük çoğunluğu. Hayırlısı olsun bakalım süreç ne gösterecekBenim de serviksim çok kısa.doktor 34ten önce doğmasın diye önlem alalım dedi.şükür ona az kaldı, yeni hedef 36
o seni her ihtimale karşı hazırlamak için öyle demiştir. Illa girecek diye birşey yok 36-37leri görürse. kalsa da babylovee in dediği gibi az kalır.
Bugun doktor bize de eğer bebek birkac hafta daha beklerse kuvoze gerek kalmaz dedi.34/35. Haftalar pek belli olmuyor demek kiBizim sizinle sürecimiz benzer. İnşallah dediğin gibi olur zamanında gelirler. Bana direk 36-37 öncesi çoğu küveze girer demesi düşündürdü. Kasım grubunda Ekim ayında doğan bebekler var çoğu 36 öncesi ve küvez görmedi büyük çoğunluğu. Hayırlısı olsun bakalım süreç ne gösterecek
Canım senin de kontrolde söylenen şeylerin benimle aynı ya biraz endişe ettim açıkçası su fazlalığındanmi kaynaklı erken oldu doğum şeker bendede çıkmadı bebiş aynı iri daha öncede konuştuk doktorun erken doğum riski var demismiydi şimdi senide sorularımla meşgul etmek istemiyorum bebişinle vakit gecirmen gerekirken ne zaman müsait olursan cevaplarsan sevinirimYazıcam kızlar ilk doğum olmasına rağmen kolay geçti sizlere ilham olur
Oyy amin kuzum çok teşekkür ederim, hepimiz sağ salim kavuşalım yavrulara.Ayy yeni gördüm bendee. Bu ne güzel foto böyle yaa
Heveslerimiz heyecanlarimiz öyle güzel ki Allahım sağlıkla kucagimiza aldırsın yavrularımızı
Isteyen herkese de bu duygulari tattırsin
Keremikoo cok güzel bir odan vaarr vaktinde geel![]()
Canım ben bunu aldım, silikon olması avantajdı benim için kayma riskine karşı.Ben de hafta sonu basliyorum çanta yapmaya.kaynanam geliyor onun yardımları ile
Tecrübeli anneler ya da deneyimi olanlar küvet tercihiniz ne oldu? Aramalara yazdım da göremedim.katlanabilirden memnun değiller sanırım, ayaklilar mi iyi? Alt değiştirme komidinin üstüne koyarım küveti odada yıkarım diye dusunuyorum
Canım ben 34+3 üm iki gündür regl ağrım var belime vuruyor dün akşamda karnım iyice sertleşmeue başladı uzun süreli ve sık oldu gece falan uyuyamadım çok her uyandığımda bi sağa bi sola gidip sertleşti bebeğim oda uyumadı pek anneme sordum kendini hazırlıyo artık doğuma ondan sertleşmesi dedi gelen bişeyde yoktu taki akşamüstü wcdeykensümüksü jel gibi bi sarımtırak bişey gördüm iç çamaşırımda sonrasında silerken peçeteyede geldi hemen chatgpte sordumKızlar özellikle 33-34. haftasında olanlar, 3-4 gündür regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Reglden önceki ağrı hatta, böyle tam sonbahar havası, hafif bir regl ağrısı olur, bacaklarınız buz tutar, battaniye altında cenin pozisyonunda yatmak istersiniz ya o ağrıdan işte. Periyodu olan ya da yükselen bir ağrı değil. Kasılma falan eşlik etmiyor. Sadece hafif bir regl ağrısı. Normal mi acaba bu da ? Yaşayan var mı ?
Canım sürekli neden kuvezden bahsediyor ki moral vermek yerine doktorlardan korkmaya başladım her gün farklı bir haber var televizyondaKızlar benim de dün randevum vardı. 34+5. Serviksim iyice incelmiş. Her an her şey olabilir dedi doktor. 2600 gr ölçtü kilosu gayet iyi. Ama 36-37. Haftadan önce doğan bebeklerin çoğu küveze giriyor dedi ben burda da takip ediyorum eğer solunum sıkıntısı yoksa emme refleksi varsa ve kilosu da iyiyse küveze girmiyor birçok bebek. Doktor kafamı karıştırdı açıkçası. Doğunca hiçbir sıkıntısı yokken bebeğimi küveze almaya çalışırlarsa diye korkmaya başladım. 26. Haftadan beri erken doğum riski vardı hep istirahatteyim ilaçlarla durdurduk onları da bıraktırdı artık haftam ilerlediği için. Ama her gittiğimde küvez muhabbetini açıyor doktor. Çok moralim bozuluyor.
bilmiyorum ilk zamanlar haftam küçük diye çok takmıyordum ben de biliyordum doğarsa küveze gireceğini ama artık 35inci haftada da böyle söylemesi ilginç geldi. İnşallah ben yanlış yorumlamışımdır. Dediğin gibi neler neler görüp okuyoruz Allah korusun.Canım sürekli neden kuvezden bahsediyor ki moral vermek yerine doktorlardan korkmaya başladım her gün farklı bir haber var televizyonda![]()
Hayrola canım canını neden sıktınTeşekkür ederim kızlar inşallah dediğiniz gibi olurŞu sıralar canımı sıkan başka bir şey var ve iki gündür kendime engel olamıyorum durup durup ağlıyorum. Bebeklerimi de etkiliyordur diye çok korkuyorum. Salı günü tekrar gideceğiz inşallah bol bol kilo alırlar ve 37dolana kadar beklerler
![]()