- 23 Ekim 2024
- 6.817
- 11.650
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #47.461
Ama hangi pazartesiA a bi diyete birde kıyafet yıkamaya hep pazartesi başlanır :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hangi pazartesiA a bi diyete birde kıyafet yıkamaya hep pazartesi başlanır :))))
Aşkım ben salı 32 olacam çok ayakta kalırsam artık belime vuruyor direkKızlar özellikle 33-34. haftasında olanlar, 3-4 gündür regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Reglden önceki ağrı hatta, böyle tam sonbahar havası, hafif bir regl ağrısı olur, bacaklarınız buz tutar, battaniye altında cenin pozisyonunda yatmak istersiniz ya o ağrıdan işte. Periyodu olan ya da yükselen bir ağrı değil. Kasılma falan eşlik etmiyor. Sadece hafif bir regl ağrısı. Normal mi acaba bu da ? Yaşayan var mı ?
Hastaneye götürecen mi kankaKamp sandalyesi almam dışında sorun yok![]()
hastanenle gorusmen gerek canim, bazi hastaneler dogum oncesindeki 24 saati de dahil ediyor, bazilari etmiyor.Vajinal doğum yapmış deneyimli analarımız bizi aydınlatınbana da ekstra çıkarırlar gibi geliyor sonuçta oda dolu olacak
Kanka bizimki nasılhastanenle gorusmen gerek canim, bazi hastaneler dogum oncesindeki 24 saati de dahil ediyor, bazilari etmiyor.
Aslinda acilden giris yapildigi icin ucret almamalari lazim da iste ilk gecenden senin sureni baslatirlarsa sonrasindan alirlar cakallae![]()
Sen bi sorsana 29unda ben de 10a böleyim direktKanka bizimki nasılbeni x2 yapmasınlar
![]()
Asko senin yatarak vardi ya oncesini ödemezsin şimdi saglikli bi dusundumKanka bizimki nasılbeni x2 yapmasınlar
![]()
Ay dur kanka çarşamba sorayım ona göre giderim doğum anındaSen bi sorsana 29unda ben de 10a böleyim direkt![]()
Ne yaparsak yapalım çıkışta ekstra bir şey kitleyecekler gibi geliyor bana da hadi hayırlısıhastanenle gorusmen gerek canim, bazi hastaneler dogum oncesindeki 24 saati de dahil ediyor, bazilari etmiyor.
Aslinda acilden giris yapildigi icin ucret almamalari lazim da iste ilk gecenden senin sureni baslatirlarsa sonrasindan alirlar cakallae![]()
Sonunda bir işe yarayacakmı dersin, ama doğumu kapsamaz bence kankaAsko senin yatarak vardi ya oncesini ödemezsin şimdi saglikli bi dusundum![]()
Odadaki paketli çayın ücretiniNe yaparsak yapalım çıkışta ekstra bir şey kitleyecekler gibi geliyor bana da hadi hayırlısı![]()
Hava soğuk olmasa hastanenin bahçesinde beklerdik hem yürüyüş olurduAy dur kanka çarşamba sorayım ona göre giderim doğum anında![]()
O haldeyken ne isterlerse öderiz benceOdadaki paketli çayın ücretini![]()
Sen de bu hastaneden cok cektin beSonunda bir işe yarayacakmı dersin, ama doğumu kapsamaz bence kanka![]()
benim için üretilmiş
![]()
Kanka sen doğum gebelik sigortası falan mı yaptırdın 6 ay öncesindenSen de bu hastaneden cok cektin beben de diyorum millet acibademde dogurmaktan neden kaciyo uygun aslinda ama gerçekleri seninle gordum sepide
![]()
Bak iyi kontrol et iyice açılmışmı ona göre çıkacağım odayaHava soğuk olmasa hastanenin bahçesinde beklerdik hem yürüyüş olurdu![]()
Bebeğin kafasi gelince hastaneye girmekBak iyi kontrol et iyice açılmışmı ona göre çıkacağım odaya![]()
Yok ya benim sirketin yaptigi sigortada dogum teminati varmis ordan yararlaniyorum direktKanka sen doğum gebelik sigortası falan mı yaptırdın 6 ay öncesinden![]()
Sakın ayrılma ordanYok ya benim sirketin yaptigi sigortada dogum teminati varmis ordan yararlaniyorum direkt![]()
Ben yaparım kanka yoksa 500k altı çıkamam ordanBebeğin kafasi gelince hastaneye girmek![]()