• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar özellikle 33-34. haftasında olanlar, 3-4 gündür regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Reglden önceki ağrı hatta, böyle tam sonbahar havası, hafif bir regl ağrısı olur, bacaklarınız buz tutar, battaniye altında cenin pozisyonunda yatmak istersiniz ya o ağrıdan işte. Periyodu olan ya da yükselen bir ağrı değil. Kasılma falan eşlik etmiyor. Sadece hafif bir regl ağrısı. Normal mi acaba bu da ? Yaşayan var mı ?
Aşkım ben salı 32 olacam çok ayakta kalırsam artık belime vuruyor direk

Vajinal doğum yapmış deneyimli analarımız bizi aydınlatın 🧐 bana da ekstra çıkarırlar gibi geliyor sonuçta oda dolu olacak
hastanenle gorusmen gerek canim, bazi hastaneler dogum oncesindeki 24 saati de dahil ediyor, bazilari etmiyor.
Aslinda acilden giris yapildigi icin ucret almamalari lazim da iste ilk gecenden senin sureni baslatirlarsa sonrasindan alirlar cakallae 🤣

hastanenle gorusmen gerek canim, bazi hastaneler dogum oncesindeki 24 saati de dahil ediyor, bazilari etmiyor.
Aslinda acilden giris yapildigi icin ucret almamalari lazim da iste ilk gecenden senin sureni baslatirlarsa sonrasindan alirlar cakallae 🤣
Kanka bizimki nasıl 😆🤣🤣beni x2 yapmasınlar 🤣🤣

Ne yaparsak yapalım çıkışta ekstra bir şey kitleyecekler gibi geliyor bana da hadi hayırlısı 😂

Back
X