Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Doğum yapan anneyi etiketleyemedim napıyor acaba bebişin gazı oluyormu uyku düzeni merak ediyorum kendisi napti toparlandımi acaba

Biz de heralde 37.haftaya planlama yaparız gibime geliyor bir aksilik çıkmazsa. Bugün 34+0 olduk ve yarın kontrolümüz var. Bu kadar az kaldığı aklıma geldikçe heyecanlanıyorum

Kızlar deneyimli annelere sorum, puset olarak ne kullandınız? 0-1 yaş oluyor sanırım hem oto koltuk hem taşımak için puset olarak kullanılabiliyormuş. Fikirlerinizi çok merak ediyorumm
Canım şimdi puset konusu senin alacağın bebek arabasına bağlı ikisi aynı marka ve uyumlu olması gerekiyor

Canım şimdi puset konusu senin alacağın bebek arabasına bağlı ikisi aynı marka ve uyumlu olması gerekiyor
Yok canım ben öyle düşünmedim, 1 sene elde kullanabileceğim portatiflikte bir şey olsun, zaten bebek arabasına puset yerleşmiyor. Kabin boy aldık onu, ben bu iki ürünü ayrı ayrı kullanmayı düşündüm

Ha anladım aşko, ben cybex cloud t isize aldım puset olarak tam yatış özellikli

Geçmiş olsun, nasıl bişeydi peki sancılar ?

Kızlar bişey sorucam şimdi doğal içerikli olsun istiyoruz pişik kremi olsun şampuan işte deterjan ama kokularını merak ediyorum ben daha almadım hiç birini en ağırdan alanım burada :) ben bebek bebek te kokmasını istiyorum kokuları nasıl aldığıniz deterjan şampuan işte ne varsa bebek gibi kokuyormu kokusuz mu
Kokusu güzel olan ne alalım mustelanin pişik kremi kalmışti annem gülde yegenimden kokladım çok kötü geldi o an bana kokusu şampuanı falandami öyle acaba

Canım şimdi doğal istiyorsan koku olmaz bence koku olanlarda parfümlü olacak

Canım şimdi doğal istiyorsan koku olmaz bence koku olanlarda parfümlü olacak
Üzüldüm kızımda bilinçsiz aldığım için 9 sene önce uni baby deterjan Dalin nivea pişik kremi ne güzel katıp karistirmistim şimdi vicdanım rahat etmeyecek neyse napalım bu sefer tecrübeli anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…