- 17 Eylül 2025
- 317
- 461
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.901
Aaaa BOYKOTTTTTGünaydın kızlar
Araya reklam alıyorumh&m bazı ürünlerde %20 indirim yapmış bitmeden ihtiyacı olan baksın
Anladım, teşekkür ederim, sanırım benim hareketlerinden kaynaklı, öyle bir şey hissetmedim, ama daha dikkatli olayım, ilk bebeğim olduğu için çok bir şey anlamıyorumKarın sertleşmesi oluyor normalde hareket edince öyle olmuyor
Rica ederim canım bende yaşayınca anladımAnladım, teşekkür ederim, sanırım benim hareketlerinden kaynaklı, öyle bir şey hissetmedim, ama daha dikkatli olayım, ilk bebeğim olduğu için çok bir şey anlamıyorum
Biz de heralde 37.haftaya planlama yaparız gibime geliyor bir aksilik çıkmazsa. Bugün 34+0 olduk ve yarın kontrolümüz var. Bu kadar az kaldığı aklıma geldikçe heyecanlanıyorumSıkma canını bebislerinle gecirecegin o güzel günler cok yakın, kimsenin bunun önüne gecmesine izin vermebazen insanlar seni anlamaz, bende cok yakınım birinden, senin hamileliginde kendince zor ama bende hep kustum 9 ay boyunca o da cok asiri zordu lafını bile duymus insanım sen düşün. Birileri hayatta hep böyle bizden rol calabiliyor..
Sen kuzucuklarinin hazirliklarina bak bosver gerisini
Aman sıkıntı cikmamasi iyi olmus canim şükür. Bu bilgi iyi oldu canim aklimizda olsun hic ihtiyacımız olmasin
Ya bence artık biz sona yaklaştık, o yüzden ben doktorlarin fikir ayriliklarina degil kendi doktorumun ne dedigine bakarim bu saatten sonra. Bastan sona beni bilen ve simdiye kadsr sayisiz bebek dogurtmus bir adam var karşımızda. Artik şüpheyi kenara birakmak doktora teslim olmak lazım tamamen. Sende bence o konulari düşünme. Vajinal dogum basladiktan sonra sezeryana ceviremez ama senin benim icin vajinal sağlıklı degilse mecbur sezeryan ile yapacak dogumu beden kendisi dogumu baslatmadan. O yüzden sende buna odaklanbosver fikir ayriliklarini.
Sagol canım bizim haftamız belli oldu bakalim size hangi tarihi verecek
Ayy bizimde kontrolümüz yarın canımBiz de heralde 37.haftaya planlama yaparız gibime geliyor bir aksilik çıkmazsa. Bugün 34+0 olduk ve yarın kontrolümüz var. Bu kadar az kaldığı aklıma geldikçe heyecanlanıyorum
Çok güzel haberler alırız inşallah ikimiz deAyy bizimde kontrolümüz yarın canım31+4 olucam ben
Canım şimdi puset konusu senin alacağın bebek arabasına bağlıKızlar deneyimli annelere sorum, puset olarak ne kullandınız? 0-1 yaş oluyor sanırım hem oto koltuk hem taşımak için puset olarak kullanılabiliyormuş. Fikirlerinizi çok merak ediyorumm
Yok canım ben öyle düşünmedim, 1 sene elde kullanabileceğim portatiflikte bir şey olsun, zaten bebek arabasına puset yerleşmiyor. Kabin boy aldık onu, ben bu iki ürünü ayrı ayrı kullanmayı düşündümCanım şimdi puset konusu senin alacağın bebek arabasına bağlıikisi aynı marka ve uyumlu olması gerekiyor
Ha anladım aşko, ben cybex cloud t isize aldım puset olarak tam yatış özellikliYok canım ben öyle düşünmedim, 1 sene elde kullanabileceğim portatiflikte bir şey olsun, zaten bebek arabasına puset yerleşmiyor. Kabin boy aldık onu, ben bu iki ürünü ayrı ayrı kullanmayı düşündüm
Geçmiş olsun, nasıl bişeydi peki sancılar ?Kızlar 34.hafta kontrole gittiğimde nst de düzenli sancılarım çıktı, tabi o zamana kadar sancı olduğunu anlamadım, çok şükür serumla düzene aldılar, iki gün hastanede kaldık, uzun süredir sancı gibiymiş anlamamışım, duanızda hatırlayın, hayırlı afiyetli olan vaktimizi bekleyelim
Kesince daha çok batıyo yolsan çamaşır yirtiliyo etiketler bence hiç olmamalı yaKızlar herkese iyi haftalaarr :)
Sormak istediğim birşey var; kıyafetleri yıkayan arkadaşlar ensedeki etiketleri de kestiniz değil mii?
Canım şimdi doğal istiyorsan koku olmaz benceKızlar bişey sorucam şimdi doğal içerikli olsun istiyoruz pişik kremi olsun şampuan işte deterjan ama kokularını merak ediyorum ben daha almadım hiç birini en ağırdan alanım burada :) ben bebek bebek te kokmasını istiyorum kokuları nasıl aldığıniz deterjan şampuan işte ne varsa bebek gibi kokuyormu kokusuz mu
Kokusu güzel olan ne alalım mustelanin pişik kremi kalmışti annem gülde yegenimden kokladım çok kötü geldi o an bana kokusu şampuanı falandami öyle acaba
ÜzüldümCanım şimdi doğal istiyorsan koku olmaz bencekoku olanlarda parfümlü olacak
baya agir ya bi de icinde bebek olacak nasil tasiycaz insallah icimizden seyit onbasi cikarBen daha kaldırmadım desemeşim elletmiyor ağır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?