Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Genelde hep büyük 10 çıkardı cnm şuan 120 arası gidiyor ve gözlerde bunalıklık oluyor ensemin yukarısı çok sıcaklık var anlayamadım doktoruma mı yazsam acaba diye düşünüyorum
Arkadaşım yükseldiği için baş ağrısı, bulanıklık vs yapmıştır o zaman kestanenin dediği gibi. Bence bir limonlu su iç

Çok güzel düşünceliymiş senin eşininde ailesi canım bence sevinmelisiniz böyle bi ailesi olduğu için çok şanslı bazi hamişler

ayy aynı benim olayım
eşim söyleyince aradı KV

Ozellikle Hastanede yattığımdan beri her gün yazip ihtiyacımi sorarlar. bu hafta sonu geldiler. Bebek Arabası almışlar, onlarca organizer almış. Bebek kıyafetlerini yıkamış getirdi.bize bir sürü alışveriş ve yemek yapıp gittiler. Kadın dogumcum 850mt mesafede. Yurumiyim ve otobüsle gitmiyim diye tembihledi ekstra taksi parasi verdi.biliyor ki ben otobüsle gideceğim.
Normalde çok dahil etmek istemiyorum ama Kendi ailem yanımda olmadığın için destekleri de gerekiyor.250km uzaklıkta oturuyorlar, gerekli mesafe var Allah'tanama Çok da yardımları dokunduğu için memnunum suuuduru68

Selam kızlar siteye pek giremiyorum dün gece uyuyamadık gaz sancımız başladı her emzirmeden sonra masaj yapıyordum ama işe yaramamış bugün oğlumun doktor kontrolü vardı 3400 doğmuştu ama 3270e düşmüş kilosu normal özellikle normal doğumda biraz daha fazla ödemli doğuyorlar 1 hafta 10 günlük olunca doğduğu kiloya ulaşır dedi şuan için mama takviyesine gerek yokmuş göbeğide 1-2 güne düşebilirmiş sünnet içinde 40ının çıkmasını tavsiye ederim ama siz bilirsiniz dedi

Canım ben şu an izindeyim ama bizde şöyle oluyordu. Bizim okul tam gün. Öğleden önce 4 öğleden sonra 3ders var. Öğleden önceki dersleri yapıyoruz sadece. Sabahçı öğlenci olan okullarda daha farklı düzenlemeler olabiliyor diye biliyorum.

Canım benim eşimin ailesi de iyidir o konuda. Beni de ararlar arada ama eşimle neredeyse her gün konuşurlar ve beni, bebekleri sorarlar. Bir sürü kıyafet falan almışlar. Hatta geçen içten içe kızdım da sonradan abartma istersen dedim kendi kendime. Bana fazla kıyafet almayın deyip durdu kayınvalidem ama kendisi ve görümcem ikisi birlikte benden çok kıyafet almışlar. İlk bebeklerim hep kendi beğendiğim şeyler olsun istiyorum. Ona biraz bozuldum açıkçası ama sonra dedim ki kendi ailem yapsa bunu nasıl da hoşuma giderdi. Maddi olarak da ne lazımsa söyleyin diyorlar sağolsun da ben bizim iki maaşımız varken onların tek maaşından bir şeyler talep etmeyi doğru bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…