- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.021
Genelde 10/5 çıkardı cnmNormal canım değer, ama senin normalde kaç çıkıyordu? Normalin 9 10 sa hep 12 yüksek gelebilir bünyene
Ve o dakikadan sonra hayat güzelleşmiyor mu kirazımTabi canım zaten sonradan geliyoruz bu seviyeye bakıyorsun karşı taraf samimiyetten sıcaklıktan anlamıyor bir şeylerin illa suyunu çıkarıyor koyuyorsun setlerii
Büyük hep 10 çıkardı cnmNormalde normal kabul ediliyor ama mesela benim sürekli 9-10 çıkar büyüğüm 12 oldu mu bi sarsılıyorum genelde nasıl çıkıyor senin?
O yüzden baş ağrısı yapmış sende canım, 12/8 normal tansiyon değeri aslında.Genelde 10/5 çıkardı cnm
Normal tansiyon bu ama senin normalin nasıl o önemli canımKızlar iyi akşamlar bugün çok baş ağrısı ile uğraşıyorum tansiyonum 120/69 iyimi acaba anlayan varsa
Anladım cnm çok teşekkür ederimO yüzden baş ağrısı yapmış sende canım, 12/8 normal tansiyon değeri aslında.
Genelde hep büyük 10 çıkardı cnm şuan 120 arası gidiyor ve gözlerde bunalıklık oluyor ensemin yukarısı çok sıcaklık var anlayamadım doktoruma mı yazsam acaba diye düşünüyorumNormal tansiyon bu ama senin normalin nasıl o önemli canım
Arkadaşım yükseldiği için baş ağrısı, bulanıklık vs yapmıştır o zaman kestanenin dediği gibi. Bence bir limonlu su içGenelde hep büyük 10 çıkardı cnm şuan 120 arası gidiyor ve gözlerde bunalıklık oluyor ensemin yukarısı çok sıcaklık var anlayamadım doktoruma mı yazsam acaba diye düşünüyorum
Hemen demiyorum kızlar çok teşekkür ederim iyi varsınızArkadaşım yükseldiği için baş ağrısı, bulanıklık vs yapmıştır o zaman kestanenin dediği gibi. Bence bir limonlu su iç
Çok güzel düşünceliymiş senin eşininde ailesi canımBenim eşimle kayınpederim aynı işi yapıyolar ben de onların yanındaydım hamilelikten sonra ara sıra gitmeye başladım. Maddi yönden çoğu büyük parçayı mağazanın imkanlarıyla hallettik kayınpederim çok destek oldu.
Kayınvalidem de iyi bi kadındır eskiden elti görümce vs hep bir arada yaşarlarmış ama bebekleri olduğunda çok yardım görmemiş, kızı var biraz soğuk biri öyle sıcak anne kız ilişkileri yok genelde eleştirilmeye çok alışmış. O yüzden benim sıcaklığıma hemen alışamamıştı. Hamileliğimin başında da her zaman nasılsak o kadardı ben de hep o düşünsün söylesin isterdim ama sonra fark ettim ki sonuçta öz annem değil ki nasıl akıl etsin çekinmeden söylesin. Ben bişey istersem ya da söylersem sonuna kadar yapar ama dediğim gibi emrivaki yapıcak falan diye çekinir açıkcası böylesinin sağlıklı olduğunu sonradan algıladım ilk başta bi kaç kez kurulmuştum. Şimdi ağırlaştıkça yardımı desteği daha fazla ve öyle klasik kayınvalideler gibi takılmaz yanında yat uzan dinlen önünde arkanda dolaşır. Biraz da iyiye odaklanma çabasıyla iyi görüyosun işte yoksa kusur ararsam herkeste milyon tane bulurum
Çok uzun oldu beee okuyana helal olsun
bende bazen öyle diyorummm yasen de üzülme kuzum bazen amaan aramasınlar sormasınlar dediğim de oluyor. Sınır olmalı ben sınırlar dahilinde görüşüyorum
Yüzdük yüzdük sonuna geldik az daha sabredebiliriz inan ben de zorlanıyorum ama bebeklerimiz için az daha sabır
ayy aynı benim olayımBenimki de ilk 5 ay beni hiç aramadı, arada nadiren eşime soruyordu ki riskli gebeyim ben. Sonra eşim sitem edince beni aradı bi kez cevap verdim sonra vermedim içimden gelmedi. Şimdi 2 günde bir yine eşimi arayıp soruyo. Serklajlıyım 4 aydır raporluyum ama aradığında hala 18.haftada kalan mide bulantılarımı soruyo
Evet gerçekten kıymetini bilmeli insan allah herkese böyle nasip etsin. Ne insanlar var çok gördüm duydum allah herkese akıl fikir versinÇok güzel düşünceliymiş senin eşininde ailesi canımbence sevinmelisiniz böyle bi ailesi olduğu için çok şanslı bazi hamişler
Amin canım gercekten öyleEvet gerçekten kıymetini bilmeli insan allah herkese böyle nasip etsin. Ne insanlar var çok gördüm duydum allah herkese akıl fikir versin
Anlayana be canım maalesef bizimkiler anlamıyorlar sadece benim müdahalemle mıç mıç olmuyoruz :))Ve o dakikadan sonra hayat güzelleşmiyor mu kirazım
1000 km uzakyakın mı oturuyorlar yoksa farklı şehirlerdemisiniz
Canım ben şu an izindeyim ama bizde şöyle oluyordu. Bizim okul tam gün. Öğleden önce 4 öğleden sonra 3ders var. Öğleden önceki dersleri yapıyoruz sadece. Sabahçı öğlenci olan okullarda daha farklı düzenlemeler olabiliyor diye biliyorum.Arkadaşlar çalıstıgım için her mesajı okuyamıyorum hakkınızı helal edın. Ögretmen arkadaşlara bır sorum olacak.Yarın 28 ekım yarım gün resmi tatil ya öğleden sonra dersı olanlar 3 saat yapacak mı? Benden öğleden önceye çekip 3 saat yapmam istendi
Canım benim eşimin ailesi de iyidir o konuda. Beni de ararlar arada ama eşimle neredeyse her gün konuşurlar ve beni, bebekleri sorarlar. Bir sürü kıyafet falan almışlar. Hatta geçen içten içe kızdım da sonradan abartma istersen dedim kendi kendime. Bana fazla kıyafet almayın deyip durdu kayınvalidem ama kendisi ve görümcem ikisi birlikte benden çok kıyafet almışlar. İlk bebeklerim hep kendi beğendiğim şeyler olsun istiyorum. Ona biraz bozuldum açıkçası ama sonra dedim ki kendi ailem yapsa bunu nasıl da hoşuma giderdi. Maddi olarak da ne lazımsa söyleyin diyorlar sağolsun da ben bizim iki maaşımız varken onların tek maaşından bir şeyler talep etmeyi doğru bulmuyorumKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?