- 5 Şubat 2015
- 572
- 1.049
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.921
Eşine kitle hayatımbaya agir ya bi de icinde bebek olacak nasil tasiycaz insallah icimizden seyit onbasi cikar
Ay hadi bakalımKizlar bugun hastane cantasini hazirladim sonundaeksik gedikler var tabi ama aldikca eklerim artik
Ben kendimde görüyorum o potansiyelibaya agir ya bi de icinde bebek olacak nasil tasiycaz insallah icimizden seyit onbasi cikar
sen onu bosver de islak mendil aldin miBen kendimde görüyorum o potansiyeli
Kizlar bugun hastane cantasini hazirladim sonundaeksik gedikler var tabi ama aldikca eklerim artik
Neler eksik difem, say bakalim benim de eksigim var miymisHayırlı olsun canımBen de dün hazırladım ama hala eksikleri var bitmek üzere, haftaya da kontrolüm var bakalım
Rabbim جل جلاله razı olsun, bebek toplanıp bir anda hızlı vuruyor, hafif kasık ağrım vardı, uzun süredir var, herkeste farklı oluyormuşGeçmiş olsun, nasıl bişeydi peki sancılar ?
Bebişlerin kendi kokusu yetiyor ya parfümlü ürünlere gerek yok benceKızlar bişey sorucam şimdi doğal içerikli olsun istiyoruz pişik kremi olsun şampuan işte deterjan ama kokularını merak ediyorum ben daha almadım hiç birini en ağırdan alanım burada :) ben bebek bebek te kokmasını istiyorum kokuları nasıl aldığıniz deterjan şampuan işte ne varsa bebek gibi kokuyormu kokusuz mu
Kokusu güzel olan ne alalım mustelanin pişik kremi kalmışti annem gülde yegenimden kokladım çok kötü geldi o an bana kokusu şampuanı falandami öyle acaba
Neler eksik difem, say bakalim benim de eksigim var miymis15 tane falan bez koydum zaten korkudan
Benim 1 tane pijama bile eksikCanım ben daha yedek takımları koymadım, tulumdur vs sadece hemşireye verilecek olan hazır, kendim içinde havlu, terlik, tarak vs henüz koymadım, sadece pijamalar ve iç çamaşırları yerleştiririm, hijyenik kısmım da hazır değil; pedler, göğüs kremleri, belki göğüs pompası falan vs
Benim 1 tane pijama bile eksikbebenin her seyi tamam gibi ama benim de kendimle ilgili kisimlarda eksik var hala
Evet kestim çok uzundu çünküKızlar herkese iyi haftalaarr :)
Sormak istediğim birşey var; kıyafetleri yıkayan arkadaşlar ensedeki etiketleri de kestiniz değil mii?
Beni de eldivenler mahvediyorNeyse ki başladık, devamı gelir inşallahyavaş yavaş eğlenceli de oluyor ama sırtım epey ağrıdı odasına falan da uğraştım hafta sonu ya yerim yerim minik minik donlarını yerleştirdik babasıyla
Benim de normal tekme gibi hissettirmiyor canım aynı senin anlattığın şekildeAy benimkide mesela çok hareket etti dün şimdi aklıma takıldısol tarafıma toplanıp birden açılıyor sanki havuzda kuğu gösterisi yapıyor gibi
Önlemini almışsın çok şükür canım inşallah hepsi zamanını bekleyecekRabbim جل جلاله razı olsun ayırt ediyor canım, iki gün boyunca düzenli baktılar, sancı olunca daha farklı hareket ediyor, toplanıp hızlıca vuruyor
Beni de eldivenler mahvediyor
oyy erimiştir babasıNeyse ki başladık, devamı gelir inşallahyavaş yavaş eğlenceli de oluyor ama sırtım epey ağrıdı odasına falan da uğraştım hafta sonu ya yerim yerim minik minik donlarını yerleştirdik babasıyla
Sapka 2 tane falan yedek koydum benAa kız bak ben şapka ve eldiven alacaktım, ya almak istemiyorum ama başı üşür falan diyorlar hiç şapkamız ve eldivenimiz yoksadece hastane çıkışı içinde olanlar, annem temas için eldiven takmayalım dedi ama şapka alsam mı ki
Sapka 2 tane falan yedek koydum beneldiven ekstra almadim takimin icindekiler sadece. Bi de yelek koydum bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?