Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Bebişlerin kendi kokusu yetiyor ya parfümlü ürünlere gerek yok bence

Neler eksik difem, say bakalim benim de eksigim var miymis 15 tane falan bez koydum zaten korkudan

Canım ben daha yedek takımları koymadım, tulumdur vs sadece hemşireye verilecek olan hazır, kendim içinde havlu, terlik, tarak vs henüz koymadım, sadece pijamalar ve iç çamaşırları yerleştiririm, hijyenik kısmım da hazır değil; pedler, göğüs kremleri, belki göğüs pompası falan vs

Benim 1 tane pijama bile eksik bebenin her seyi tamam gibi ama benim de kendimle ilgili kisimlarda eksik var hala

Benim 1 tane pijama bile eksik bebenin her seyi tamam gibi ama benim de kendimle ilgili kisimlarda eksik var hala

Neyse ki başladık, devamı gelir inşallah yavaş yavaş eğlenceli de oluyor ama sırtım epey ağrıdı odasına falan da uğraştım hafta sonu ya yerim yerim minik minik donlarını yerleştirdik babasıyla

Kızlar herkese iyi haftalaarr :)

Sormak istediğim birşey var; kıyafetleri yıkayan arkadaşlar ensedeki etiketleri de kestiniz değil mii?
Evet kestim çok uzundu çünkü ben giysem benide rahatsız eder . Olabildiğince dibinden kumaşı kesmemeye çalışarak kestim. Hepsinin içine damgayla da yazmışlardı zaten karıştırmam.

Beni de eldivenler mahvediyor

Aa kız bak ben şapka ve eldiven alacaktım, ya almak istemiyorum ama başı üşür falan diyorlar hiç şapkamız ve eldivenimiz yok sadece hastane çıkışı içinde olanlar, annem temas için eldiven takmayalım dedi ama şapka alsam mı ki

Sapka 2 tane falan yedek koydum ben eldiven ekstra almadim takimin icindekiler sadece. Bi de yelek koydum bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…