Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Hastanede garson mu varmış
Ekstra kazıklama hakkı

çok üzücü bir durum bende aynı şeyleri yaşıyorum bana çok garip geliyor böyle insanlar
ayıp gercekten
Canım bizde iyilik de yok kötülük de.7 yıllık evlıyım hıc sorun yasanmadı ama işte yakınlık da yok. Gayet resmi bir ilişkimiz var.. Misafir gıbıyız birbirimizde.. Bir taraftan ıyı bir taraftan kötü acıkcası

Cevabın için teşekkür ederım canım. Tek kural yok maalesef burda o yüzden emın olmak istedım

Kızlar h&m bebek bölümünden hastanede giydirmek için 50 cm mi alayım 56 cm olan kıyafetlerden mi ya kafam karıştı. şimdi ortalama 51v51 cm doğacağını varsayarsam hastanede giydirmek için 56 çoklu uzun kalır

Bende çarşambaya randevu aldım daha fazla savaşamadım istanbulda düzenli gidiyordum ama buraya taşınınca kuaför bulmak çok zor malum o arayışa girmemiştim ama el mecbur artık saçımı da kestircem
Canım 29 ekimde caliyormu doktorun senin
Pardon canım doktor sandım kuaför müs

Son düzenleme:
Benim hiç eş ailesi asla sormaz konuyu açmaz olduğunda seveceklerine eminim ama süreçte sormuyorlar eltim soruyor arkama yastık koyuyor o bile daha yakın bu konuya açıkçası

aşkım evet ben bu gün baya zorlandım artık bende bir dahakine randevu alacam, hadi özel bölgeyi aynayla falan hallederimde ayak zor
Saçını ucundan mı sadece yoksa kısaltıcakmısjn
normalde önleri butterfly kesimdi bayadır kestirmediğim için çok uzadı hem onları kestiricem hemde boyundan da biraz aldırıcam kuzum
Canım 29 ekimde caliyormu doktorun senin
Pardon canım doktor sandım kuaför müs
Sjsjsj doktorumda çalışıyor ama

yaaa yicem bu nasıl minnoş tatlı aile yaa maşallah canım çok şanslısın

Onun bunun demesiyle arayacaklarsa aramasınlar kuzum boşver en güzeli beklememek.
Benimkiler arar sık olmasada ama maksat laf olsun yani bi işe yaramazlar ancak konuşma :/ geçen dedi ki kızımmm ben doğumdan önce gelirim.ya bi düşün bu kızın il dışından anası babası ablası gelecek kış zamanı bebekli ev nereye neye sığarız. Hiç sevmiyorum böyle zamanlarda kendi kafasına göre gelen giden plan yapan insanları cidden bi lafıyla beni deli etti. Çok mu zor kızım bana ne zamn ihtiyaç varsa ozaman geleyim demek

Az beklenti çok mutluluk benim mottom

Benimki de ilk 5 ay beni hiç aramadı, arada nadiren eşime soruyordu ki riskli gebeyim ben. Sonra eşim sitem edince beni aradı bi kez cevap verdim sonra vermedim içimden gelmedi. Şimdi 2 günde bir yine eşimi arayıp soruyo. Serklajlıyım 4 aydır raporluyum ama aradığında hala 18.haftada kalan mide bulantılarımı soruyo

Az beklenti çok mutluluk benim mottom
Aynennn 0 beklentim yeterki hayatıma müdahale etmesin..yani o kadar sınırlarımız olsun istiyorum ki nakite falan ihtiyacımız olduğunda dur ben babama söylerim diyorum ondan alıyoruz.çünkü garipler tek bir kuruş verince ne fark eder kızım bizim paramız sizin,sizin paranız bizim bu ev ha sizin ha bizim ne fark eder her lafları bana batıyor istiyorum ki hep uzak hep mesafe ama yok bayılıyorlae iç içe olmaya.

Bende sonradan bu moda geldim iyiyim hoşum ama müdahaleler beni bozar

Canım keratin zaten çok zararlı hatta bi doktor bana demiştiki yumurtalık kanserinde artış oldu o işlemde kullanılan kimyasallar yüzünden diye, ben normal zamanda bile korkumdan bidaha yaptırmadım. Onu kesin yaptırma bu süreçte bence. Açtırmada kalsın bence hiç riske atma. Ben de deneyimli annelerimize soracaktım emzirme dönemi boya nasıl oluyor serbest mi? O zaman da zararlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…