- 23 Mart 2016
- 31.843
- 94.133
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.001
Hastanede garson mu varmışCanım ben standart odayı biliyorum zaten babam kalmıştı, diğer odaları sadece ekrandan gördümmesela c tipi oda standart odada küçükmüş, ekstra parayı sırf garson hizmeti var diye alıyorlarmış. B tipi ile A tipi arasındada pek fark yok ama onlar 1+1 tabi
Canım bizde iyilik de yok kötülük de.7 yıllık evlıyım hıc sorun yasanmadı ama işte yakınlık da yok. Gayet resmi bir ilişkimiz var.. Misafir gıbıyız birbirimizde.. Bir taraftan ıyı bir taraftan kötü acıkcasıçok üzücü bir durum bende aynı şeyleri yaşıyorum bana çok garip geliyor böyle insanlar
ayıp gercekten
Arkadaşım ben sabahçıyım sabah 3 ders gideceğiz ama öğlenci grup bizim hemen ardımıza geliyor yani evet yapacak. Saat 13.00 itibariyle resmi tatil.
Kuzumm en başından beri hatta hamile bile değilken kv sen yorulma ben her gün yemek yapiyorum zaten isterseniz gelip yiyin isterseniz alıp götürün diyor. Çamaşır, ütü vs. ben geleyim dedi de anlamlarla hallettik. Sürekli buzluğuma falan çalışıyor zatenarama desen aramız 5 dk ama hep arar, canın bir şey istiyor mu, eksiğin kaldı mı vs diye. Kb da öyle, artık o araba kullanmasa mı ben onu istediği yere getirip götürürüm demiş
Kuzum ben hala yapabiliyorum ama yine de rutinlerimi bozmak istemediğim için her ay mutlaka manikür pedikür giderim. Doktorum kalıcı oje istemedigi için şimdilik normal gidiyorum, doğumdan sonra kısacık tertemiz kalıcı oje
Arkadaşım bence yaptırma. Hem açma işlemi sıkıntılı hem de keratin zaten direkt kimyasal
Cevabın için teşekkür ederım canım. Tek kural yok maalesef burda o yüzden emın olmak istedım
Canım 29 ekimde caliyormu doktorun seninBende çarşambaya randevu aldım daha fazla savaşamadımistanbulda düzenli gidiyordum ama buraya taşınınca kuaför bulmak çok zor malum o arayışa girmemiştim ama el mecbur artık saçımı da kestircem
Benim hiç eş ailesi asla sormaz konuyu açmaz olduğunda seveceklerine eminim ama süreçte sormuyorlar eltim soruyor arkama yastık koyuyor o bile daha yakın bu konuya açıkçasıKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm
normalde önleri butterfly kesimdi bayadır kestirmediğim için çok uzadı hem onları kestiricem hemde boyundan da biraz aldırıcam kuzumaşkım evet ben bu gün baya zorlandım artık bende bir dahakine randevu alacam, hadi özel bölgeyi aynayla falan hallederimde ayak zor
Saçını ucundan mı sadece yoksa kısaltıcakmısjn
Sjsjsj doktorumda çalışıyor amaCanım 29 ekimde caliyormu doktorun senin
Pardon canım doktor sandım kuaför müs
yaaa yicem bu nasıl minnoş tatlı aile yaa maşallah canım çok şanslısınArkadaşım ben sabahçıyım sabah 3 ders gideceğiz ama öğlenci grup bizim hemen ardımıza geliyor yani evet yapacak. Saat 13.00 itibariyle resmi tatil.
Kuzumm en başından beri hatta hamile bile değilken kv sen yorulma ben her gün yemek yapiyorum zaten isterseniz gelip yiyin isterseniz alıp götürün diyor. Çamaşır, ütü vs. ben geleyim dedi de anlamlarla hallettik. Sürekli buzluğuma falan çalışıyor zatenarama desen aramız 5 dk ama hep arar, canın bir şey istiyor mu, eksiğin kaldı mı vs diye. Kb da öyle, artık o araba kullanmasa mı ben onu istediği yere getirip götürürüm demiş
Kuzum ben hala yapabiliyorum ama yine de rutinlerimi bozmak istemediğim için her ay mutlaka manikür pedikür giderim. Doktorum kalıcı oje istemedigi için şimdilik normal gidiyorum, doğumdan sonra kısacık tertemiz kalıcı oje
Arkadaşım bence yaptırma. Hem açma işlemi sıkıntılı hem de keratin zaten direkt kimyasal
Kızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm
Az beklenti çok mutluluk benim mottomKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
konu acıym dedimm
Benimki de ilk 5 ay beni hiç aramadı, arada nadiren eşime soruyordu ki riskli gebeyim ben. Sonra eşim sitem edince beni aradı bi kez cevap verdim sonra vermedim içimden gelmedi. Şimdi 2 günde bir yine eşimi arayıp soruyo. Serklajlıyım 4 aydır raporluyum ama aradığında hala 18.haftada kalan mide bulantılarımı soruyoKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
konu acıym dedimm
Hazırlıklar falan biraz yoğun geçiyor canımm grubu çok okuyamıyorumevet ya kızlar biraz neşelenelim son bir ayımız kaldı nerdesiniz
Aynennn 0 beklentim yeterki hayatıma müdahale etmesin..yani o kadar sınırlarımız olsun istiyorum ki nakite falan ihtiyacımız olduğunda dur ben babama söylerim diyorum ondan alıyoruz.çünkü garipler tek bir kuruş verince ne fark eder kızım bizim paramız sizin,sizin paranız bizimAz beklenti çok mutluluk benim mottom
Bende sonradan bu moda geldim iyiyim hoşum ama müdahaleler beni bozarAynennn 0 beklentim yeterki hayatıma müdahale etmesin..yani o kadar sınırlarımız olsun istiyorum ki nakite falan ihtiyacımız olduğunda dur ben babama söylerim diyorum ondan alıyoruz.çünkü garipler tek bir kuruş verince ne fark eder kızım bizim paramız sizin,sizin paranız bizimbu ev ha sizin ha bizim ne fark eder her lafları bana batıyor istiyorum ki hep uzak hep mesafe ama yok bayılıyorlae iç içe olmaya.
Canım keratin zaten çok zararlı hatta bi doktor bana demiştiki yumurtalık kanserinde artış oldu o işlemde kullanılan kimyasallar yüzünden diye, ben normal zamanda bile korkumdan bidaha yaptırmadım. Onu kesin yaptırma bu süreçte bence. Açtırmada kalsın benceKızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum
Tabi canım zaten sonradan geliyoruz bu seviyeye bakıyorsun karşı taraf samimiyetten sıcaklıktan anlamıyor bir şeylerin illa suyunu çıkarıyor koyuyorsun setleriiBende sonradan bu moda geldim iyiyim hoşum ama müdahaleler beni bozar
Normal canım değer, ama senin normalde kaç çıkıyordu? Normalin 9 10 sa hep 12 yüksek gelebilir bünyeneKızlar iyi akşamlar bugün çok baş ağrısı ile uğraşıyorum tansiyonum 120/69 iyimi acaba anlayan varsa
Normalde normal kabul ediliyor ama mesela benim sürekli 9-10 çıkar büyüğüm 12 oldu mu bi sarsılıyorum genelde nasıl çıkıyor senin?Kızlar iyi akşamlar bugün çok baş ağrısı ile uğraşıyorum tansiyonum 120/69 iyimi acaba anlayan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?