Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum

Kızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum
Açma işlemleri biraz sıkıntıymış ya

Eklentiler

• IMG_4337.webp
    IMG_4337.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 24
Canım keratin bakım aşırı kimyasal o zaten zararlı boya için de açıcı kullanılacaksa önerilmiyor doktorum bana sadece organik boya demişti ona bile yanaşmadım. Zaten bişey kalmadı az daha sabredip ben de ombremi sonra yaptırıcam nacizane diren bişey kalmadı

Öyle ahım şahım bi üzerime düşme olmadı ama son 1 aydır zorlandığımı ağrılarımı gören kv daha ılımlı ve yardımcı oluyor sağolsun. Camları sildi evi silip süpürmeye geliyor ben yaparım dediğim halde sağolsun. Bir de en son bebişin yıkadığım çamaşırlarını ütüledi kaldırdı. Zaten yakın oturuyoruz kahveye geldiğinde de boş durmuyor 🤭🤭
kız ne güzel yardım etmiş vallah kv😍
maşallah sizede🧿

Canım keratin bakım aşırı kimyasal o zaten zararlı boya için de açıcı kullanılacaksa önerilmiyor doktorum bana sadece organik boya demişti ona bile yanaşmadım. Zaten bişey kalmadı az daha sabredip ben de ombremi sonra yaptırıcam nacizane diren bişey kalmadı
Uf ikisini de doğumdan sonraya mı bırakıyım o zamann

Bu arada ben gezdim odaları ama bana standart odalar o kadar geniş gelmedi kızlar ya. Doğumhaneye de giricektim doluydu başka zaman dediler siz gezdiniz mi sepide sepide Freyja93 Freyja93
Canım ben standart odayı biliyorum zaten babam kalmıştı, diğer odaları sadece ekrandan gördüm 😌 mesela c tipi oda standart odada küçükmüş, ekstra parayı sırf garson hizmeti var diye alıyorlarmış. B tipi ile A tipi arasındada pek fark yok ama onlar 1+1 tabi

kız ne güzel yardım etmiş vallah kv😍
maşallah sizede🧿
sen de üzülme kuzum bazen amaan aramasınlar sormasınlar dediğim de oluyor. Sınır olmalı ben sınırlar dahilinde görüşüyorum
Uf ikisini de doğumdan sonraya mı bırakıyım o zamann
Yüzdük yüzdük sonuna geldik az daha sabredebiliriz inan ben de zorlanıyorum ama bebeklerimiz için az daha sabır

Arkadaşlar çalıstıgım için her mesajı okuyamıyorum hakkınızı helal edın. Ögretmen arkadaşlara bır sorum olacak.Yarın 28 ekım yarım gün resmi tatil ya öğleden sonra dersı olanlar 3 saat yapacak mı? Benden öğleden önceye çekip 3 saat yapmam istendi
Arkadaşım ben sabahçıyım sabah 3 ders gideceğiz ama öğlenci grup bizim hemen ardımıza geliyor yani evet yapacak. Saat 13.00 itibariyle resmi tatil.
Kızlar size soruu madem sessiz buralar🧐
Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼
Kuzumm en başından beri hatta hamile bile değilken kv sen yorulma ben her gün yemek yapiyorum zaten isterseniz gelip yiyin isterseniz alıp götürün diyor. Çamaşır, ütü vs. ben geleyim dedi de anlamlarla hallettik. Sürekli buzluğuma falan çalışıyor zaten 🤣 arama desen aramız 5 dk ama hep arar, canın bir şey istiyor mu, eksiğin kaldı mı vs diye. Kb da öyle, artık o araba kullanmasa mı ben onu istediği yere getirip götürürüm demiş 🤣🙈
Ay kızlar ben göbekten tırnak kesemiyorum , kalıcı oje çıktıktan sonra evde kendim kestim birkaç kere ama artık yok, tekrar pediküre gitmek şart oldu
Kuzum ben hala yapabiliyorum ama yine de rutinlerimi bozmak istemediğim için her ay mutlaka manikür pedikür giderim. Doktorum kalıcı oje istemedigi için şimdilik normal gidiyorum, doğumdan sonra kısacık tertemiz kalıcı oje
Arkadaşım bence yaptırma. Hem açma işlemi sıkıntılı hem de keratin zaten direkt kimyasal

Kızlar size soruu madem sessiz buralar🧐
Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼

Benim eşimle kayınpederim aynı işi yapıyolar ben de onların yanındaydım hamilelikten sonra ara sıra gitmeye başladım. Maddi yönden çoğu büyük parçayı mağazanın imkanlarıyla hallettik kayınpederim çok destek oldu.
Kayınvalidem de iyi bi kadındır eskiden elti görümce vs hep bir arada yaşarlarmış ama bebekleri olduğunda çok yardım görmemiş, kızı var biraz soğuk biri öyle sıcak anne kız ilişkileri yok genelde eleştirilmeye çok alışmış. O yüzden benim sıcaklığıma hemen alışamamıştı. Hamileliğimin başında da her zaman nasılsak o kadardı ben de hep o düşünsün söylesin isterdim ama sonra fark ettim ki sonuçta öz annem değil ki nasıl akıl etsin çekinmeden söylesin. Ben bişey istersem ya da söylersem sonuna kadar yapar ama dediğim gibi emrivaki yapıcak falan diye çekinir açıkcası böylesinin sağlıklı olduğunu sonradan algıladım ilk başta bi kaç kez kurulmuştum. Şimdi ağırlaştıkça yardımı desteği daha fazla ve öyle klasik kayınvalideler gibi takılmaz yanında yat uzan dinlen önünde arkanda dolaşır. Biraz da iyiye odaklanma çabasıyla iyi görüyosun işte yoksa kusur ararsam herkeste milyon tane bulurum 😂

Çok uzun oldu beee okuyana helal olsun😂

Back
X