- 25 Şubat 2024
- 1.490
- 1.960
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #48.201
Kızlar sancıyı nasıl anlıyorsunuz yaa ben anlamıyorum sanırım oluyorsa da. Arada bişeyler oluyor ama sancı mı bilmiyorum ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar bugün randevum vardı 33+4 günlüğüm bı kaç gündür ara ara sancım oluyordu Dr soyledim nst ye bağladılar biraz sancım çıktı alttan baktı ebe açıklık yok Serum taktılar serumun bitmesini bekliyorum bittikten sonra tekrar nstye bağlicaklar inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Canım icine sinmiyorsa tabi kullanma. İhtiyaç yok.Ben ilk trimesterda kullanılıyor diye biliyordum erken doğum riskine karşı da kullanılıyormuş yeni öğrendim canım. Açıkçası öyle bir riskim var mı bilmiyorum doktor açıklama yapmadı zaten o yüzden haftaya kendi doktoruma gidene kadar bekleyeceğim. Ara ara kasılmam oluyor ama karnımın üst kısmında hissediyorum. Bebek tersti artık dönmüş baş aşağı pozisyona. Sanırım doktor tedbir amaçlı verdi çünkü serviks uzunluğuna falan da baktığını hiç sanmıyorum
İçerik olarak temiz canım. Sertifikaları da var. Ama pişik önleyici olarak kullanılıyor sanırım pişik sonrası tedavi amaçlı faydalı olmayabilirmiş içinde çinko yok çünküIncianin bu pisik kremi benimde fav.larimdaydi ama bilemedim icerigi tam temiz miydi bir daha bi araştırmak lazim. Sen baktin mi canim icerigine
Geçmiş olsun canım. Benim Tdap da hiç etkilemedi kolum bile ağrımadı su mu yaptılar ne.
O zaman bizimle deyılsın inciaİçerik olarak temiz canım. Sertifikaları da var. Ama pişik önleyici olarak kullanılıyor sanırım pişik sonrası tedavi amaçlı faydalı olmayabilirmiş içinde çinko yok çünkü
Bu ara hepimizin aklında aynı soru varKızlar sancıyı nasıl anlıyorsunuz yaa ben anlamıyorum sanırım oluyorsa da. Arada bişeyler oluyor ama sancı mı bilmiyorum ki
kız herkes ama etkilendi kolu ağrıyan ateşi çıkan falan bana bişey olmayınca şüphelendim. Yada seyit onbaşı gibiyim sanırım hissetmiyormdemo ya
Kuzu bazılarını hic etkilemiyor. Sen bana bakma. Ben cok etki hissettim.
Ecowelle bakıyorum şimdi o da organik hem de içinde çinko varmış. Kafam iyice karışıyor yineO zaman bizimle deyılsın incia![]()
Evet yaa mesela akşamları bazen bebiş ara ara toplanıyor karnım kaskatı kesiliyor sonra geçiyor bu kasılma mı oluyor bilmiyormBu ara hepimizin aklında aynı soru varbenim de sık sık gaz sancım olur ikisinin farkı ne acaba
Galiba o kasılma oluyor canım braxton hicks mi ne diyorlar rahim doğuma hazırlanıyormuşEvet yaa mesela akşamları bazen bebiş ara ara toplanıyor karnım kaskatı kesiliyor sonra geçiyor bu kasılma mı oluyor bilmiyormbodoslama gidiyorm bakalım
Ay ben de bugün 2. Doz td oldum. Doktor öyle bir kafamı karıştırdı ki aşıyı unutmuşum o yüzden hiçbir etki hissetmiyordum şimdi aklıma gelince kolum ağrımış gibi geldiKızlar bugun 2.doz tetanoz aşımı oldum. Bu defa sıfır yan etki ile geçirmeyi umut ediyorum
Ilkini TDAP ikinciyi TD oldum.
İlki baya bir yan etki yapmıştı. 2.biraz daha az yan etki yapar dedi hemşire.
Tdapta bogmaca oldugu icinmis o kadar etkileme sebebi.
Göreceğiz bakalim![]()
ben şampuan Ecowell aldım, vücut losyonu mamaaura aldım yağ da incia aldım, deterjan da siveno aldım her telden gidiyorum bakalımEcowelle bakıyorum şimdi o da organik hem de içinde çinko varmış. Kafam iyice karışıyor yineyenidoğan şampuan, krem, bebek yağı, meme ucu kremi, pişik kremi tavsiyeleri olan varsa alırız
şampuanların yorumlarına bakıyorum bi de çoğunda göz yakıyor yazmışlar tam alacak oluyorum sonra vazgeçiyorum
Ecowelin köpük olanı mı aldın jel olanı mı ? Ben de büyük ihtimalle markaları karıştırarak alacağım sonra memnun kaldıkça stok yaparımben şampuan Ecowell aldım, vücut losyonu mamaaura aldım yağ da incia aldım, deterjan da siveno aldım her telden gidiyorum bakalım![]()
Hmmm kasıklardaki evet sancı olabilir. Ay resmen bilinmezlik. Aman yalancısı olsun da gerçeği ileri haftalarda inşallahGaliba o kasılma oluyor canım braxton hicks mi ne diyorlar rahim doğuma hazırlanıyormuşama sancıdan asla emin değilim bazen kasıklarıma ve belimde oluyor çünkü
Canım şampuan pureseed ve ecowell öneririm, meme için ben lansinoh aldım, bebe yağı incia aldım, krem yenilebilir olduğu için mamaaura aldımEcowelle bakıyorum şimdi o da organik hem de içinde çinko varmış. Kafam iyice karışıyor yineyenidoğan şampuan, krem, bebek yağı, meme ucu kremi, pişik kremi tavsiyeleri olan varsa alırız
şampuanların yorumlarına bakıyorum bi de çoğunda göz yakıyor yazmışlar tam alacak oluyorum sonra vazgeçiyorum
Jel almışım cano. Evet denemek lazım yaa ona göre ilerleyen zamanlarda karar vercez bakalmEcowelin köpük olanı mı aldın jel olanı mı ? Ben de büyük ihtimalle markaları karıştırarak alacağım sonra memnun kaldıkça stok yaparım
Sen aslan gibi kadınsın bana bakma. Ben 30 adım atınca oturmam gerekiyor. Şişe kapağı açamıyorumkız herkes ama etkilendi kolu ağrıyan ateşi çıkan falan bana bişey olmayınca şüphelendim. Yada seyit onbaşı gibiyim sanırım hissetmiyorm![]()
İnşallah canım. Ben normalde de gaz sancısını çok yoğun yaşarım ona da çok benziyor hatta kaç kere acillik oluşumdur gaz sancısındanHmmm kasıklardaki evet sancı olabilir. Ay resmen bilinmezlik. Aman yalancısı olsun da gerçeği ileri haftalarda inşallah
Pişik kremi için ne düşünüyorsun canımCanım şampuan pureseed ve ecowell öneririm, meme için ben lansinoh aldım, bebe yağı incia aldım, krem yenilebilir olduğu için mamaaura aldımhepsi temiz içerik