Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kız şu an 17 olmuş ve hemen iadeye baktım ama geçmiş be üzdü 4 bin zarar 😂 ama var ya 1 yıldır 19 altına görmedim hic
Kasım adamlığını yaptı 😁😁😁 ama başkalarına yarayacak sende şimdi sırf çok iyi indirime girmiş diye mecbur hiç lazım olmayacak bir şey almak zorundasın🤣🤣🤣

Bu Kasım indirimlerinde şimdiden oto koltuğunu da mı alsak acaba , ya da oto koltuğunu hangi marka alıcaz hanımlar ben size uyarım 😂😂

Ben miosun indirime girmediğini gördükçe mutlu oluyorum 🤣🤣
Dedi ve girdi 🤣
Kasım adamlığını yaptı 😁😁😁 ama başkalarına yarayacak sende şimdi sırf çok iyi indirime girmiş diye mecbur hiç lazım olmayacak bir şey almak zorundasın🤣🤣🤣
Ay sorma ya çok canım sıkıldı köşede ağlayacağım 🤣
Bu Kasım indirimlerinde şimdiden oto koltuğunu da mı alsak acaba , ya da oto koltuğunu hangi marka alıcaz hanımlar ben size uyarım 😂😂
Canım arabanla aynı almayacak misin

Canım benim iki gündur sertleşme kasılma vardı. Kasılmaya agrı da eşlık edıyordu. Akşam baktım devam edıyor Dr a yazdı. Hemen nst enfeksiyon istedi. İkisi de temiz çıktı. Yalancı sancı dedıler
geçmiş olsun canım aman maşallah yalancı sancı olsun zaten. Benim de 3 kasımda kontrolüm inşallah sıkıntısız geçer

Bebek arabasını pusetli aldım ama çocuk büyüyünce oto koltuğuna geçicezya onu almadım hiç araştırmadım da hangisi iyidir 😁
Ben de maxicosi alicam su 2 modeli takipteyim 🤣

Eklentiler

• IMG_4394.webp
    IMG_4394.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X