- 23 Mart 2016
- 31.883
- 94.230
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #48.621
Kasım adamlığını yaptıKız şu an 17 olmuş ve hemen iadeye baktım ama geçmiş be üzdü 4 bin zararama var ya 1 yıldır 19 altına görmedim hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasım adamlığını yaptıKız şu an 17 olmuş ve hemen iadeye baktım ama geçmiş be üzdü 4 bin zararama var ya 1 yıldır 19 altına görmedim hic
Girer daha erkenBen miosun indirime girmediğini gördükçe mutlu oluyorum![]()
Güleyim şirin yabancı değil hop niye güldün demez
Aklımdan geçmedi değil illa bir şey almam lazımBu Kasım indirimlerinde şimdiden oto koltuğunu da mı alsak acaba , ya da oto koltuğunu hangi marka alıcaz hanımlar ben size uyarım![]()
Dedi ve girdiBen miosun indirime girmediğini gördükçe mutlu oluyorum![]()
Ay sorma ya çok canım sıkıldı köşede ağlayacağımKasım adamlığını yaptıama başkalarına yarayacak sende şimdi sırf çok iyi indirime girmiş diye mecbur hiç lazım olmayacak bir şey almak zorundasın
![]()
Canım arabanla aynı almayacak misinBu Kasım indirimlerinde şimdiden oto koltuğunu da mı alsak acaba , ya da oto koltuğunu hangi marka alıcaz hanımlar ben size uyarım![]()
Bebek arabasını pusetli aldım ama çocuk büyüyünce oto koltuğuna geçicezya onu almadım hiç araştırmadım da hangisi iyidirDedi ve girdi
Ay sorma ya çok canım sıkıldı köşede ağlayacağım
Canım arabanla aynı almayacak misin
Koca şeyi nereye koycan tatlımBebek arabasını pusetli aldım ama çocuk büyüyünce oto koltuğuna geçicezya onu almadım hiç araştırmadım da hangisi iyidir![]()
O da doğru indirimler başlayınca kendimi kaybettimKoca şeyi nereye koycan tatlım![]()
Alacak bişey kalmayınca bizO da doğru indirimler başlayınca kendimi kaybettim![]()
Heee 1 yaş sonrası diyorsunBebek arabasını pusetli aldım ama çocuk büyüyünce oto koltuğuna geçicezya onu almadım hiç araştırmadım da hangisi iyidir![]()
Nasip olur mu beAlacak bişey kalmayınca biz![]()
Kasım yine gelecek çokta acele etmeyelim demiHeee 1 yaş sonrası diyorsunonu seneye kasıma
ama ben 360° dönen Maxi cosi beğeniyorum onda da
Kurcalamazsanız olacak habire bişey çıkarıyosunuzNasip olur mu be![]()
geçmiş olsun canım aman maşallah yalancı sancı olsun zaten. Benim de 3 kasımda kontrolüm inşallah sıkıntısız geçerCanım benim iki gündur sertleşme kasılma vardı. Kasılmaya agrı da eşlık edıyordu. Akşam baktım devam edıyor Dr a yazdı. Hemen nst enfeksiyon istedi. İkisi de temiz çıktı. Yalancı sancı dedıler
Ben de maxicosi alicam su 2 modeli takipteyimBebek arabasını pusetli aldım ama çocuk büyüyünce oto koltuğuna geçicezya onu almadım hiç araştırmadım da hangisi iyidir![]()
Canım emerald 23'e düştü, Mica 18Ben de maxicosi alicam su 2 modeli takipteyim![]()