- 24 Ekim 2024
- 771
- 679
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #48.701
Ahahaaa ilk haftalar 1 ocak doğum tarihi demişti doktor tam sınırdaydı benim minik noel ağacımkız sen niye hep ocak grubundasın ya ozaman buralarda bizimle ol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaaa ilk haftalar 1 ocak doğum tarihi demişti doktor tam sınırdaydı benim minik noel ağacımkız sen niye hep ocak grubundasın ya ozaman buralarda bizimle ol![]()
Aa bakayımm kararsızdım salon için şimdi düşünce kafam iyice karıştı
Ayy ne tatlıymış buu ben de alayım hemen1 olanı ekledim 2 olanıda alayım mı
Ay bu kadar düşeceğini hiç düşünmedim yaAa bakayımm kararsızdım salon için şimdi düşünce kafam iyice karıştıyaaa kıyamam sana kuzumm araba beşik almıştın hep
![]()
kız sen bizim listede olman gerek ozamanAhahaaa ilk haftalar 1 ocak doğum tarihi demişti doktor tam sınırdaydı benim minik noel ağacımama 10 gün erkene aldılar sonradan 2 grupla kaldım ben de
![]()
olmak istemiyormusun niye söylemedin bilgileriniAynen öyle![]()
Ayy bilemedim aklıma gelmedi hiçolmak istemiyormusun niye söylemedin bilgilerini![]()
Kısmet işteAy bu kadar düşeceğini hiç düşünmedim ya![]()
kız senin durumun tamamen kadere kalmışAyy bilemedim aklıma gelmedi hiçdaha komiği ne biliyor musun 2 hafta önce 1 cm açıklık var bol dinlenme erken doğum riski olabilir kasımda dahi dedi düşün
ben kendimi bi yere ait hissedemiyorum
![]()
Öyle oldu işi de bıraktım evde dinleniyorum gittiği yere kadarkız senin durumun tamamen kadere kalmış![]()
yaz istersen bilgilerini listemize eklesin adminimÖyle oldu işi de bıraktım evde dinleniyorum gittiği yere kadar![]()
olur sabr edin kızlarKızlar acele mi ediyoruz diye düşünmeden de edemiyorumben bir saldırdım daha ekimdeyiz.
Bebevo da 2974 e düşüyor, o da iyi geldi fiyatı.
Kasımda daha fazla indirim olur mu ki acaba![]()
Ayy öyle mi dersin ya. Tamam ara veriyorum ben o zaman biraz sakinleşeyimolur sabr edin kızlar![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumYarın perinatologa gidicem kızlar son kez. Kendi doktorum 3 hafta sonra çağırmıştı ama suyum az olduğu için perinatolog haftada bir kontrol iyi olur demişti. O yüzden 3 hafta dayanamadım yarın tekrar gidicem. Umarım herşey yolundadır![]()
İnşallah kuzucum ya çok yorucu bir hafta oldu sanki bebeğim aşağı bastırıyor gibi geliyor. Kuruntu da olabilir tadım kaçtı bugün birazGüzel haberlerini bekliyoruz kuzum![]()
Ekle adninim beniyaz istersen bilgilerini listemize eklesin adminim![]()