- 1 Aralık 2022
- 3.317
- 5.495
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #49.421
36+2yim canım. İnşallah 38i görürüm![]()
İnşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36+2yim canım. İnşallah 38i görürüm![]()
Valla canım dün nstde çıkanları hiç anlamadım ama bugünkiler böyle hani bebek çok sert vurunca insan bi irkiliyor yaCanım benim Allah yardımcın olsun inşallahstresini yönetmeye calis haftaniz güzel artik sakin kalmak icin çabala. Bebisin haftasindan ileri zaten gelisimi nerdeyse tamam sadece ciger gelisimi konusu var onun icinde belki igne yaparlar. Iste seker yuksek olunca bebegin suyu ve kilosu fazlalasiyor. Bu şeker hamilelerin resmen basina bela..
Sancılarını nasil anliyorsun ? Farkli bir agri mi
Canım ben 34den sonra hep öyleydimKızlar yarın 36.haftalık olcam ve benim gibi kendini çok yorgun omzumda ağırlık ve vucüd ağırlığı hisseden varmı?
Bugün uyku yatış modu ilan ediyorum kendime![]()
32 de bile pertim çıktı bebiş seninki çok normal artık yaKızlar yarın 36.haftalık olcam ve benim gibi kendini çok yorgun omzumda ağırlık ve vucüd ağırlığı hisseden varmı?
doğru söylüyorsun canımCanım ben 34den sonra hep öyleydimEğer gün içinde 2 saat uyumazsam akşam çocuklar gibi saat 8-9 da uykum geliyor
bide gece uykularımızda sürekli uyanıyoruz ya verimli bi şekilde dinlenemiyoruz. Bundan sonra böyle gidiyor süreç
![]()
iyi yapıyorsun vallah32 de bile pertim çıktı bebiş seninki çok normal artık yabende bu sırtağrısına dayanamayıp yarın tekrar reformer pilatese başlıyorum
Kuzu sen bide camasir yikama islerine giristin ya ondan da olmustur. Biraz yogun oluyor insan camasir yikama gunlerinde. Dinlen de gecsin inşallahKızlar yarın 36.haftalık olcam ve benim gibi kendini çok yorgun omzumda ağırlık ve vucüd ağırlığı hisseden varmı?
Canım geçmiş olsun görürsün 38 i de inşallahİnşallah canım hepimiz şöyle bi 37-38 görsek herkez rahat bi nefes alacak![]()
Kanka haftan güzel dogurursan da dogur nolmus yaaValla canım dün nstde çıkanları hiç anlamadım ama bugünkiler böyle hani bebek çok sert vurunca insan bi irkiliyor yakasıklarıma doğru ve rahimimin içinden dışa doğru öyle zonklamalar oldu. Belimde hiç ağrı olmadı
yani gerçekten başına geldiğinde insanın o sancıları anlamamasının imkanı yok. Ben dün hissetmediğim için çok korktum ya farkında olmadan doğurursam diye
sanırım prensesin dünki hareketsizlik olayından dolayı kendi sancımı kenara attı beynim
ama şimdide paçalarım tutuştu heran doğum anını düşünüyorum ve korkuyorum
yumurta kapıya dayandı diye
![]()
Ay bu dram resmen 9 ay 3 bebeyi karnında taşı ve gol yehepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu cidden![]()
Webaby kullanıyorum tam fiyat performans ürünü bence lansinoh gereksiz pahalı geldiKizlar gogus pedi weebaby mi lansinoh mu? Deneyimleyen var mi
Baska markalar da varmis bebedor, babymetecrubelerinize gore alalim
Gunde kac tane kullaniyorsundur canim peki 40li kac gun gider meselaWebaby kullanıyorum tam fiyat performans ürünü bence lansinoh gereksiz pahalı geldi
Amaaan canimmm İnan hiç bir şey olmaz ben oğlumu 36 da 2 kilo 300 gram doğurdum küvezede almadılar ciğer gelişimi iyiydi diye şimdi 20 aylık oldu bile36+2yim canım. İnşallah 38i görürüm![]()
evet doğru dedin kesin oyüzden böyle oldum canımKuzu sen bide camasir yikama islerine giristin ya ondan da olmustur. Biraz yogun oluyor insan camasir yikama gunlerinde. Dinlen de gecsin inşallah![]()
Dinlen bolca kuzucum. Gececektir. Hamlık var sonucta.evet doğru dedin kesin oyüzden böyle oldum canım![]()
Doğumdan beri 10 gündür yani 1 paket bitmedi ama son 3 gündür bir içeceğe başladım sütümü arttırdıGunde kac tane kullaniyorsundur canim peki 40li kac gun gider mesela
2 gündür ayaklarım ellerim heryerim şişti ödemlendim çok fena parmaklarıma sanki iğne batırıyolar gibi çok fenayım sanki yarın 36 haftalık olcakmışım gibi değilde 39.haftaya gircekmişim gibi hissediyorum yürüsem aynı yatsam aynı şişlik inmiyor ama tansiyonum normal tuz desen tuzu sildim kaç gündür tuzlu yemiyorum ama yinede ödem geceleri uykularım kaçıyor acıdan uyuyamıyorum sende oldumu ödem canım ?Kızlar yarın 36.haftalık olcam ve benim gibi kendini çok yorgun omzumda ağırlık ve vucüd ağırlığı hisseden varmı?
Yorum yapmadiysa sorun yoktur canım, haftada bir bakılınca çok da fark olmuyor bence ölçümde.. geçen haftaki değerlendirme ile önümüzdeki hafta arasındaki değerlendirmeyi karşılaştırirsin bi bekle bakalım. O zamana kadar da sağlıklı beslenKızlar artık kontrole haftada 1 gidiyorum. Geçen haftaya göre sadece 50gr almış gözüküyor doktor hiç yorum bile yapmadı bu konuyla alakalı ama ben tedirgin oldum. Ölçümün yanlış olma ihtimali var mı? 35.haftadayım